Huvila Biscaia

Cascais, Lissabonin rannikko, Portugali

1 547 - 1 925 € / viikko
  • 12+2
  • 6
  • 5
  • 1
Tyylikäs, jopa 14 henkeä majoittava huvila Biscaia sijaitsee upealla paikalla, josta voi ihailla merinäkymiä ja auringonlaskuja Portugalin yössä. Sijainniltaan huvila on otollinen, sillä naapurusto on rauhallista mutta palvelut löytyvät kuitenkin läheltä. Esimerkiksi Quinta da Marinhan tai Oitavoksen golfkentille ajaa autolla 10 minuutissa ja merenrantaan on kävellen muutama kilometri. Huvila on sisustettu kodinomaisesti, jotta vieraat viihtyisivät mahdollisimman hyvin. Luonnonvalo, isot ikkunat ja vaaleat värit kalusteissa ja tekstiileissä tuovat rauhallisuutta tähän loma-asuntoon. Huvila jakaantuu kahteen varsinaiseen kerrokseen sekä maan alla olevaan kellarikerrokseen. Kellarissa sijaitsee harrastetila, josta löytyy mm. pöytäjalkapallopeli ja tikkataulu. Lisäksi alakerrassa on kylpy- sekä kodinhoitohuone. Varsinainen ensimmäinen kerros pitää sisällään hyvin varustellun keittiön, jossa on pieni ruokapöytä sekä yhdistetyn ruokailutilan (12 hengelle) ja olohuoneen. Olohuoneessa on tunnelmallinen valkoinen kivitakka ja muutama sohva. Yhdestä sohvasta saa lisävuoteen kahdelle hengelle. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lisäksi kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuone sekä erillinen wc. Huvilan toisesta kerroksesta löytyy neljä makuuhuonetta sekä kolmen huoneen yhteydessä olevat kylpyhuoneet. Lisäksi yhteen makuuhuoneista on saatavilla yksi lisävuode. Biscaian pihamaalla sijaitsee yksityinen uima-allas (8x4m), jonka syvyys vaihtelee 1,2-2,2m välillä. Altaan välittömässä läheisyydessä, patiolla on 8 aurinkotuolia, joista pääsee lähes suoraan pulahtamaan virkistävään veteen. Katetulta terassilta löytyy grilli ja ruokailutila ulkoilmassa nautittavia aterioita varten. Heti talon nurkalta lähtee merkattu kävelyreitti, joka kiemurtelee pitkin rannikkoa upeissa maisemissa. Kävelyreitillä saattaa törmätä syvänmerenkalastajiin, kauniisiin pikku uimapoukamiin, upeisiin lintulajeihin ja myös muihin eläimiin. Guinchon uimaranta on 10 minuutin ajomatkan päässä ja rantakadulta löytyy laaja valikoima erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Hieman pidemmältä löytyy useita vesiurheilukeskuksia ja autolla on helppo lähteä myös päiväretkille lähellä sijaitseviin kaupunkeihin.
aikaväliviikkominimivaraus
22.09.2018 - 14.12.2018221 €1 547 €7 Päivää
15.12.2018 - 05.01.2019275 €1 925 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)Central heating 30e/day
  • 30€

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

"We had a lovely 2 weeks in this comfortable villa. We felt very safe and did not feel it was too remote. Easy 15 min access to Cascais. However, there are nicer restaurants and beaches further north towards Sintra. The photos of the villa are very accurate in describing the features. We would recommend stating here."

"Wonderful location with everything that you need at hand. Clean, well equipped with amazing views. It added to the great time spent in the area celebrating a family wedding. Will definitely return! Stayed Oct 2017"