Huvila Beaurecueil

Beaurecueil, Provence, Ranska

4 123 - 4 767 € / viikko
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Huvila Beaurecueil on yksikerroksinen huvila Provencen maaseudulla. Huvila on kävelymatkan päässä Beaurecueilin ja 10km päässä Le Tholonetin kylistä. Aix en Provencen kaupunki on myöskin vain 10km päässä. Ympäröivää näkymää hallitsee upea Saint Victoiren vuori sekä lukuisat viinitarhat ja männyt. Yhteensä huvilaan mahtuu kahdeksan henkilöä. Huvilan omistaa taiteilija, jonka kädenjäljen voi nähdä niin sisä- kuin ulkosisustuksessakin, joten se sopii hyvin myös taidetta ja sisustusta arvostaville vieraille. Nykyaikaisesti sisustetussa huvilassa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Kahdessa makuuhuoneista on parisängyt. Olohuoneen korkea katto antaa huvilan sisätiloille avoimuuden tunnetta ja tuo valoa sisälle. Täysin varustellussa keittiössä on helppo tehdä ruokaa ja ruokailutilan pöydän ääreen mahtuu jopa kymmenen henkilöä. Huvilan pihalla on mahdollista nauttia kesäisestä auringosta uima-altaan (12x6m) äärellä. Lisäksi BBQ-grilli antaa mahdollisuuden siirtää ruuanlaitto ulkotiloihin. Terassilta löytyy lisäksi kymmenelle henkilölle sopiva ruokapöytä.
aikaväliviikkominimivaraus
16.06.2018 - 31.08.2018681 €4 767 €7 Päivää
01.09.2018 - 11.01.2019589 €4 123 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

VälisiivousEnd of stay cleaning and 2 hours of intermediate cleaning included. Linens changed weekly unless agreed otherwise. Maids not responsible for washing guest dishes/ pots/ pans or personal laundry.

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Allaspyyhkeet

Sijainti

Arvostelut

"Our stay in La Poudriere was most pleasant. The villa is wonderfully situated, trees and flowers all around with feeling of serenity, The owners were very friendly and helpful providing maps and advice how to explore the area. Both deserve a rating of 5."