Huvila Antognolla

Perugia, Umbria, Italia

Kysy hintaa
  • 6+2
  • 3
  • 3
  • 1
Antognolla on ylellinen ja uniikki huvila, joka on uudelleenrakennettu Murlon kartanon keskiaikaisen puolustustornin raunioille. Henkeäsalpaavine näköaloineen Antognolla on täydellinen seurueelle, joka arvostaa luontoa sen täydessä monimuotoisuudessaan. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö, upea olohuone takan kera sekä kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on parisänky ja kolmannessa on kaksi kerrossänkyä. Jokaisessa makuuhuoneessa on lisäksi oma kylpyhuone. Lisäksi maan alla on tilava kodinhoitohuone pyykinpesukoneen, silitysraudan ja silityslaudan kera. Antognollan ehdoton valtti on kuitenkin sen Infinity-allas, joka yhdessä uskomattomien näköalojen (jotka eivät ole muuttuneet juuri lainkaan 1100-luvulta, jolloin torni on alunperin rakennettu) kanssa tekee lomasta ikimuistoisen. Allasta ympäröivä viheralue aurinkotuoleineen on täydellinen rentouttavaan auringonpalvontaan.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Turistivero

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)According to consumption
Uima-altaan lämmitysAccording to consumption (1.80€ per cubic meter + VAT). Prices can vary between 80 - 180 € per day depending on outside temperatures.
Myöhäinen check-inAfter 8 pm a fee of 50€ is required and after 10 pm the fee is 100€. Any late arrival has to be agreed in advance.
Extra cleaningOn request

sisältyy hintaan

Loppusiivous
Ilmastointi
Sähkönkulutus
Internet-yhteys
Vesi
Kodinhoitajapalvelu(Daily maid service (around 2hours) from Monday to Friday. Not available on bank holidays (only bedrooms and bathrooms and cleaning of the kitchen).)
Liinavaatteet ja pyyhkeet

Sijainti