Matkavinkit

Costa del Sol - rantalomien suosikkikohde

Costa del Solin Marbella on vanha kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Espanjan aurinkoisella rannikolla. Se on tunnettu yleellisenä lomakohteena ja on erityisen suosittu lomakohde muun muassa julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Marbella on todellinen jalokivi Costa del Solissa ja on myös tunnettu rantaklubien ainutlaatuisesta yöelämästä ja upeista golf-kentistä. Marbellan kaupungin toinen alue, jonka monet tuntevat, on Puerto Banus, joka tunnetaan muun muassa sen ylellisistä liikkeistä, ravintoloista ja jahdeista. Meidän huvilamme Marbellassa sijaitsevat rauhallisilla kaduilla lyhyen ajomatkan päässä Puerto Banuksen satamasta, Marbellan kaupungista, ympäröivistä rannoista sekä ravintoloista.

Costa del Sol on suosittu lomakohde muun muassa suosuisten sääolosuhteidensa, upeiden rantojensa ja lukuisten aktiviteettimahdollisuuksiensa ansiosta. Niin esimerkiksi Andalucian upeat auringonlaskut kuin Malagan shoppailukeskukset ja ravintolakadut tarjoavat vierailijalle uskomattoman lomakokemuksen. Lisäksi vuosittain järjestettävä Marbella Luxury Weekend tuo lisäyksen ylellisyyttä tälle suositulle lomakohteelle. 

Costa del Solissa on myös useita laadukkaita golf-kenttiä, mielenkiintoisia museoita ja nähtävyyksiä sekä aktiviteettimahdollisuuksia koko perheelle. Mahdollista on kokeilla esimerkiksi erilaisia vesiurheilulajeja sekä käydä ihastelemassa erilaisia eksoottisia eläinlajeja. Kesäsesongin aikana on lisäksi paljon erilaisia markkinoita ja kiertäviä tivoleita. 

Costa del Soliin pääsee helpoiten lentoteitse. Malagan lentokenttä on Costa del Solin lähin lentokenttä ja sijaitsee noin 70 kilometrin päässä kohteesta. 

1. Puerto Banus

Puerto Banus on ylellinen paikka, jossa sekä turistit, että paikalliset rakastavat kävellä satamalla, ihastella jahteja, autoja sekä liikkeitä, joita satama on pulloillaan. Täällä saa hyvää palvelua niin englanniksi kuin muillakin kielillä.

Puerto Banuksessa ovat esimerkiksi suositut klubit Ocean Club, Suite del Mar sekä Nikki Beach. Lisäksi alueella on useita suosittuja golf-kenttiä kuten La Quinta Golf Resort sekä useita kuvankauniita rantoja. 

2. Pelaa Golfia 

Marbeilla on yksi hiennoimmista paikoista pelata golfia Espanjassa! Marbella Golf & Country on yksi parhaimmista golf-kentistä, ja sen on suunnitellut Robert Trent Jonas senior. Se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Marbellasta. Tämä on erinomainen paikka unohtaa arjen kiireet ja nauttia upeasta miljööstä golfia pelaten. 

3. Costa del Solin rannat

Costa del Sollissa jossa on huikeat 23 rantaa pitkin 27 kilometrin pituista rantaviivaa. Rantavaihtoehtoja riittää siis yllin kyllin! Turkoosi veden väri ja lähes valkoinen hiekka ovat ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoisia.