Mökkivuokra by Villada

Räätälöidyt matkat kotimaassa

Viimeisen 7 vuoden aikana yli 30.000 suomalaista lomailijaa ja yritysmatkailijaa on majoittunut huviloissamme ulkomailla. Uudesta Mökkivuokra by Villada palvelustamme löytyy nyt myös kotimaan upeimmat majoituskohteet, joista monet ovat vielä suomalaisille tuntemattomia. Oli tarpeesi minkälainen tahansa, myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan majoituskohteen etsinnässä kotimaasta.

Mökkivuokra by villada

Kaipaatko apua kotimaan majoituksen etsinnässä
Uudesta Mökkivuokra by Villada palvelustamme löytyy Suomen laadukkaimmat majoituskohteet. Olet sitten etsimässä kelohuvilaa Lapin erämaasta, modernia vuokrahuvilaa laskettelukeskuksesta tai kokouskohdetta Etelä-Suomesta niin Myyntipalvelumme auttaa löytämään juuri teille sopivan majoituskohteen. Valikoimastamme löytyy myös kohteita, jotka eivät ole julkisesti esillä.


Räätälöidyt matkat ja lisäpalvelut
Asiakkaan tarpeen mukaan mitoitamme myös majoituksen yhteyteen järjestettävät lisäpalvelut. Esimerkkinä palvelu voi vaihdella kokonaisvaltaisesta "avaimet käteen" yritysmatkasta kokin valmistamaan illalliseen lomahuvilalla.

OTA YHTEYTTÄ

info@villada.fi / +358 409 527 560

MEISTÄ SANOTTUA

Valtteri Bottas


"Villadan kanssa suunnittelimme ja toteutimme juuri sellaisen loman kuin me halusimme. Huvila henkeäsalpaavissa maisemissa, ja joka päivälle jotain pientä aktiviteettia. Tulevaisuudessa loman tarpeessa tulen taas turvautumaan Villadaan."

Luxury Travel Agency in Moscow


"Please accept my appreciation for all your efforts and great job done for our VIP clients. Our clients were so happy with everything they experienced during the trip in Finland."

German artist with her family


"Hi Eerik, thank you so much for the great villa and accommodation. The stay here in Lappland was beautiful. Everything was super well organized and our host took excellent care of us."

Henri Ketola, Henkilöstöpäällikkö, LVIturva


"Villada on toiminut yhteistyökumppaninamme yritys- ja henkilöstömatkojen osalta nyt 4v ajan. Villadan kautta palveluiden toteuttaminen on ollut huipputasoa ja säästänyt meiltä niin aikaa kuin rahaakin."