Joustavat varausehdot

Varaukset 2021

Me Villadalla teemme aktiivisesti töitä yhdessä huviloiden omistajien kanssa, jotta löydämme parhaat mahdolliset käytännöt tukemaan uutta normaalia matkustuksessa. Haluamme jatkaa turvallisten huvilalomien toteuttamista asiakkaillemme myös tulevaisuudessa ja tästä syystä tulemme tarjoamaan entistä joustavampia varausehtoja uusille varauksille.

ota yhteyttä & KERROMME LISÄÄ

HAAVEILETKO JO ENSI KESÄN HUVILALOMASTA, MUTTA VALLITSEVA TILANNE TUO EPÄVARMUUTTAA VARAAMISEEN?

Työstämme parhaillamme yhdessä huviloiden omistajien kanssa entistä joustavampia varaus- ja peruutusehtoja tulevaisuutta varten. Kuitenkin jo tässä vaiheessa, vaikka kokonaisvaltaiset uudet käytännöt ovat vielä työn alla, räätälöimme varauksellesi huvilakohtaisesti aina erilliset joustavat varausehdot.  

Kuluneen vuoden aikana olemme ehtineet jo löytää monien yhteistyökumppaniemme kanssa yhteisiä joustavampia varauskäytäntöjä. Ota yhteyttä, niin räätälöimme varauksellenne varausehdot, joiden kanssa teet lomasuunnitelmia turvallisin mielin. 

info@villada.fi / +358 409 527 560

Miksi Villada-huvila? 

Huvilalla lomailet turvallisesti
Yksityisellä huvilalla nautit rauhallisesta lomaympäristöstä oman seurueen kesken ja vältät helposti ylimääräiset kontaktit kohteessa. Paikalliset yhteistyökumppanimme, sekä avaintenluovuttajat ovat aina ajan tasalla voimassa olevista mahdollisista poikkeuskäytännöistä. 

Jokainen huvilan omistaja on sitoutunut tehostettuihin siivoustoimiin, joten voit turvallisin mielin saapua huvilalle poikkeusaikoinakin. Kohteisiin saatavat lisäpalvelut, kuten jääkaapin täyttö tai yksityiset kuljetukset helpottavat myös turvallisen loman toteuttamista. 

100% suomalainen toimija
Vuosien aikana yli 30.000 suomalaista lomailijaa ja yritysmatkailijaa on majoittunut Villada-huvilassa. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita - tämä heijastuu valikoimamme laatutasossa ja nopeassa reagoinnissa, myöskin yllättävissä tilanteissa.

Olemme tavoitettavissa 24/7
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on tukenasi suunnittelu- ja varaushetkestä aina varauksen päättymiseen asti. Helppo tavoitettavuus ja nopea reagointi ovat palvelumme kulmakiviä - asiakkaan voit ottaa meihin yhteyttä sinulle sopivalla tavalla, sinulle sopivaan aikaan.