Yritysmatkat

Case Republic of Communications / Etätyöviikko Kroatiassa

etätyöskentely kroatiassa

Viestintätoimisto Republic of Communicationsin kahdeksan työntekijää viettivät viisi päivää Kroatiassa Huvila Primostenissa tehden normaaleja kirjoitus- ja suunnitelutöitä ja pitäen palavereita. 

"Ilma oli lähes koko ajan suosiollinen, joten työskentelimme suurimman osan ajasta ulkona uima-altaan reunalla. Palaverit pidimme läheisellä rannalla tai lähiympäristössä kävellen. Kaikille riitti runsaasti erilaisia työskentelypaikkoja ja nettiyhteys toimi hyvin."

yhteistyö villadan kanssa

"Villadan järjestämät puitteet työnteolle ja vapaa-ajalle olivat upeat. Huvilan yhteiset isot tilat sisällä ja ulkona takasivat mukavan yhdessäolon. Sisällä iso ruokapöytä valloitettiin myös työskentelylle. Parvekkeilta oli kauniit näköalat merelle ja pihalta pääsi rappusia pitkin rannalle jos halusi uida uima-altaan sijaan meressä. 

Lounaat teimme yhdessä talon avokeittiössä ja söimme ulkona. Iltaisin joko grillasimme huvilan pihalla tai lähdimme ulos syömään. Muutaman kilometrin päässä olevalle kylälle johti kaunis rantatie jos halusi mieluummin kävellä taksikyydin sijaan. Töitä tuli tehtyä jopa enemmän kuin normaalisti toimistolla, mutta se ei haitannut koska ympäristö ideoinnille ja suunnittelulle oli kaunis."

- Cyrila Cibulka, Republic of Communications

Ota yheyttä
+358 409 527 560 / YRITYSMATKAT@VILLADA.FI