Yritysmatkat

Etätyöskentely Lapissa

Kaipaako yrityksenne vaihtelua korona-ajan etätyöskentelykulttuuriin? Villada on järjestänyt kymmeniä etätyöskentelymatkoja suomalaisille yrityksille ulkomaan kohteisiin. Tulevana talvena tarjoamme saman konseptin meidän Lapin kohteisiimme. Etätyömatkat toteutetaan rajatuille henkilömäärille ja majoituskohteet ovat aina pelkästään yhden seurueen käytössä. Lapin hiljaisessa ja puhtaassa luonnossa työntekokin tuntuu mukavalta ja turvalliselta. Samalla maisemanvaihdos ja tiimin kanssa yhdessäolo tuo kaivattua energiaa näihin poikkeuksellisiin aikoihin.

Majoitus + TYÖSKENTELY

Valikoimastamme löytyy monia yrityksille soveltuvia, korkeatasoisia huviloita, mökkejä ja huoneistoja. Etätyöskentelyyn soveltuvista kohteista löytyy asianmukaiset tilat niin työn tekoon kuin vapaa-ajan viettookin. Voitte valintanne mukaan majoittua lähellä palveluita tai vaihtoehtoisesti keskellä luonnon rauhaa.

Esimerkkipaketti:

- 4 x viikon varaus Levillä 10 hengen huvilassa.
- Seurue (tiimi) vaihtuu viikon välein.
- Hinta: 420€ / hlö / vko
- Hintaan sisältyy: majoitus, lennot, lentokenttäkuljetus, siivouspalvelu, työskentely fasiliteetit
- Lisäpalveluna saatavilla mm.aktiviteetit, kokkipalvelu, jääkaapintäyttö

Kysy tarjous: info@villada.fi / +358 50 353 9533

MATKUSTAMINEN

Matkustaminen kohteeseen voi tapahtua yrityksen toivomalla tavalla. Perille pääsee esimerkiksi yöjunalla + tilauskuljetuksella, lentämällä tai omilla autoilla. 

Oli matkustustyyli mikä tahansa, Villada auttaa tarvittaessa matkajärjestelyiden tekemisessä sekä lippuvarauksissa. 

Lisäpalvelut

Majoituskohteisiin on tilattavissa palveluita, kuten kauppa- ja siivouspalvelu, jolloin voitte keskittyä työntekoon turvallisesti ja kaikessa rauhassa. Työpäivän päätteeksi voitte tilata maittavan illallisen majoituskohteen kokin valmistamana tai pitopalvelun kautta. Virkistäytymisestä pitävät huolen laajat ohjelmapalvelut, joiden kautta voitte varata erilaisia elämyksiä huskysafarista moottorikelkka-ajeluun.