Yritysmatkat

Yrityskumppanuus

Villada tarjoaa yrityksille räätälöityjä kumppanuusmalleja matkojen ja tapahtumien toteutukseen Suomessa sekä ulkomailla. Yhteistyömallin sisältö ja kesto rakennettaan yrityksen tarpeiden mukaan. Mallit voivat vaihdella vuosittaisten matkajärjestelyiden keskittämisestä, tapahtumien organisointiin ja henkilökuntaetuihin.

matka- ja tapahtumajärjestelyiden keskittäminen

Matka- ja tapahtumjärjestelyiden yhteistyömallissa asiakkaamme saavat käyttöönsä oman Travel Managerin, joka hoitaa yrityksen matkavaraukset sekä tapahtumat. Pitkäaikaisen kumppanuuden myötä matkat ja tapahtumat pystytään järjestämään tehokkaasti ja nopealla aikataululla, mikä säästää asiakkaidemme aikaa ja rahaa. 

"Villada on toiminut yhteistyökumppaninamme yritys- ja henkilöstömatkojen osalta nyt 4v ajan. Heidän kautta olemme järjestäneet mm. myyntipäivien majoitusta, henkilöstön virkistäytymistä niin ulkomailla kuin kotimaassa, pikkujouluja sekä vuosittaisen juhlagaalamme. Arvostamme erityisesti palvelun vaivattomuutta ja nopeutta sekä järjestelyiden tasokkuutta. Viimehetken muutoksiin ja lisäpalveluihin on aina löydetty ratkaisu. Villadan kautta palveluiden toteuttaminen on ollut huipputasoa ja säästänyt meiltä niin aikaa kuin rahaakin."

- Henri Ketola, Henkilöstöpäällikkö, LVIturva

Henkilökuntaetu 

Haluaisitteko tarjota yrityksenne työntekijöille poikkeuksellisen henkilökuntaedun? Toteutamme kumppanuuksia suomalaisten yritysten kanssa, jotka haluavat tarjota henkilöstönsä käyttöön laadukkaita lomahuviloita Suomesta ja Etelä-Euroopan kohteista. Yrityksen tarjoama etuus työntekijöilleen voidaan toteuttaa esimerkiksi matkalahjakorttina, jonka suuruuden yritys saa itse määrittäää. 

Kumppanuusasiakkaamme saavat käyttöönsä oman Travel Managerin, joka hoitaa henkilöstön huvilavaraukset. Ota yhteyttä niin kerromme lisää palvelustamme.  

ota yhteyttä

+358 40 9527 560 / YRITYSMATKAT@VILLADA.FI