Yritysmatkat

Yritysmatkat Suomessa

Suomesta löytyy tänä päivänä mitä upeampia majoituskohteita ja elämyksiä, joista monet ovat vielä suomalaisille tuntemattomia. Villadan kotimaan valikoima www.mökkivuokra.fi tarjoaa Suomen laadukkaimmat ja majoituskohteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös etätyöskentelyyn.

Kokoushuvilat

Uudelta Mökkivuokra by Villada -sivustolta löydät kootusti Suomen laadukkaimmat yrityskäyttöön soveltuvat majoituskohteet. Oli etsinnässä kokoushuvila Etelä-Suomesta tai palkintomatkakohde Pohjoisesta, valikoimastamme löytyy kattavasti eri vaihtoehtoja. Kaikki kokoushuvilamme on suunniteltu yrityskäyttöön niin tilojen kuin varustelunkin osalta. 

Tutustu kokoushuviloiden valikoimaan tästä linkistä. 

Tai ota meihin yhteyttä niin autamme sopivan kohteen etsinnässä: 

info@villada.fi / +358 409 527 560

Räätälöidyt matkat

Suomesta löytyy tänä päivänä mitä upeampia majoituskohteita ja elämyksiä, joista monet ovat vielä suomalaisille tuntemattomia. Villadan avulla pääset kokemaan myös kotimaan matkakohteet uudella tavalla. Toteutamme kokonaisvaltaisia yritysmatkoja tarpeiden mukaan palkintomatkoista etätyöskentelyyn, yritysjuhliin, kokouksiin ja kick-off tapahtumiin. Valikoimastamme löytyy myös kohteita, jotka eivät ole julkisesti esillä. 

Ota yhteyttä niin aloitetaan tapahtumanne suunnittelu yhdessä:

info@villada.fi / +358 409 527 560