Yritysmatkat

Yritysmatkat Suomessa

Olemme vuosien aikana suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä yritysmatkoja Euroopassa, Karibialla, Aasiassa ja Suomessa. Vaikka viime aikoina tapaamisten ja matkojen järjestäminen on muuttunut radikaalisti, on tarve kasvotusten tapahtuvalle kanssakäymiselle säilynyt. Tähän tarpeeseen olemme vastanneet etsimällä Suomen laadukkaimmat ja eksklusiivisimmat majoituskohteet, kokoushuvilat ja elämykset, joista monet ovat pysyneet vielä kotimaan yleisöltä piilossa. Kohteet tarjoavat turvallisen ja yksityisen tapaamismahdollisuuden rajatuille henkilömäärille.

Kokoushuvilat

Uudelta Mökkivuokra by Villada -sivustolta löydät kootusti Suomen laadukkaimmat yrityskäyttöön soveltuvat majoituskohteet. Oli etsinnässä kokoushuvila Etelä-Suomesta tai palkintomatkakohde Pohjoisesta, valikoimastamme löytyy kattavasti eri vaihtoehtoja. Kaikki kokoushuvilamme on suunniteltu yrityskäyttöön niin tilojen kuin varustelunkin osalta. 

Tutustu kokoushuviloiden valikoimaan tästä linkistä. 

Tai ota meihin yhteyttä niin autamme sopivan kohteen etsinnässä: 

info@villada.fi / +358 50 353 9533

Räätälöidyt matkat

Suomesta löytyy tänä päivänä mitä upeampia majoituskohteita ja elämyksiä, joista monet ovat vielä suomalaisille tuntemattomia. Villadan avulla pääset kokemaan myös kotimaan matkakohteet uudella tavalla. Toteutamme kokonaisvaltaisia yritysmatkoja tarpeiden mukaan palkintomatkoista etätyöskentelyyn, yritysjuhliin, kokouksiin ja kick-off tapahtumiin. Valikoimastamme löytyy myös kohteita, jotka eivät ole julkisesti esillä. 

Ota yhteyttä niin aloitetaan tapahtumanne suunnittelu yhdessä:

info@villada.fi / +358 50 353 9533