Blogi

Case Geniem / Etätyöskentely Marbellassa

Etätyöskentelyn tavoite & tarkoitus

Geniemin 40 hengen tiimi matkusti kauttamme Espanjaan viikon etätyöjaksolle. Matkan tavoitteina oli tiivis työnteko, tutustuminen, sekä yhteishengen kasvattaminen. Kokeneet etätyöntekijät asettivat työtehtäville selkeät yritystä hyödyttävät tavoitteet jo ennen matkaa ja näin ollen etätyö kohteessa sujui tehokkaasti ja suunnitellusti. 

Etätyöviikko koostui viidestä työpäivästä ja kahdesta vapaapäivästä. Vapaapäivät kukin vietti haluamallaan tavalla, joko matkustamalla läheisiin kaupunkeihin tai rentoutuen huvilalla. Matkan päätteeksi pidettiin koko tiimin kanssa postiivisen palautteen open mic -ilta. 

Huvilamajoituksen ja etätyöskentelyn yhdistäminen

Huvilamajoituksen etuna Geniem koki sen, että ihmiset pysyivät paremmin yhdessä ja tutustuivat normaalia enemmän toisiinsa myös työskentelyn lomassa. Kyseisellä matkalla huvilat El Cano & El Cid toimivat oikein hyvin niin majoituksena, kuin työtilanakin. 

Työtehokkuuta lisäsi myös se, että huvilalla oli kaksi kokkia, jotka valmistivat aamupalan ja lounaan päivittäin, sekä illalliset reissun alkaessa ja päättyessä. 

yhteistyö villadan kanssa

"Meille tarjottiin erilaisia kohteita ja lisäkysymyksiin vastailtiin erittäin nopealla aikataululla. Nopeasti syntyi luottamus että Villadassa työskentelee ihmisiä jotka haluavat että meidän reissu onnistuu. Tarjoukset olivat selkeitä ja niistä oli helppo valita mieleinen. 

Plussaa siitä, että Villada kertoi omista kokemuksistaan kohteesta sekä saimme vinkkejä mitä Marbellassa kannattaa tehdä. Paketti saatiin rakennettua erittäin helposti. Kaikki toimi loistavasti ja esim. viime vuoteen verrattuna kun lennot ja majoitus hankittiin itse, oli nyt paljon vähemmän säätämistä."

- Essi Wäck, HR lead, Geniem Oy

OTA YHTEYTTÄ
+358 409 527 560 / YRITYSMATKAT@VILLADA.FI