Villada Travel Group

Yritys

Villada on suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, jonka palvelukonseptissa yhdistyy laadukas huvilavalikoima sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Villadan valikoima kattaa tänä päivänä yli 800 laatutarkastettua lomahuvilaa 9 eri maasta. Villadan suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla koko prosessin ajan: kohdevinkeistä huvilasuosituksiin, lisäpalveluiden järjestämiseen sekä matkan aikana saatavilla olevaan asiakastukeen.

Vuonna 2014 ajatus Villada-lomahuviloiden välityspalvelusta lähti liikkeelle muutamasta huomiosta: perinteisten matkapakettien ja hotellimatkustamisen sijaan etsitään erilaisia, yksilöllisiä vaihtoehtoja niin loma- kuin yritysmatkoille. Netissä on paljon varaussivustoja, jotka tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja talojen ja huoneistojen vuokraamiseen. Ne eivät kuitenkaan aina tuo turvallisuuden ja luotettavuuden tunnetta varaamiseen. Usein huolenaiheena on se, vastaako todellinen taso on sitä, mitä on luvattu ja kenen puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa.

Halusimme luoda palvelun, joka yhtenäistää koko huvilamatkailukokemuksen ensimmäisestä kontaktista läpi varausprosessin aina kohteeseen saapumiseen asti. Koko prosessin ajan asiakas voi olla levollinen, että lomakokemus paikan päällä on sitä, mitä on luvattu. Suomalaislähtöisenä yrityksenä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset ja pyrimme tekemään kokemuksesta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja huolettoman.

Nopeasti kasvava Villada palvelee tänä päivänä asiakkaita 5 eri kielellä ja markkina-alueella: Suomi, Ruotsi, Englanti, Tanska ja Saksa. 

AVAINHENKILÖT

Eerik Rusanen

COO & Country Manager, Suomi

Eerik on Villadan operatiivinen johtaja sekä toinen perustaja. Eerikillä on koulutustausta matkailun parista Suomessa ja Karibialla sekä yrittäjyysopintoja Cambridgessa. Ennen Villadaa Eerik on työskennellyt ravintola- ja hotellialalla sekä tapahtumien järjestäjänä niin Suomessa kuin Venäjällä. Eerik ja hänen kansainvälinen tiiminsä vastaavat Villadan myynnistä ja asiakaspalvelusta. Yksi Eerikin suosikkikohteista on Kroatia, jossa hän tykkää viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Kielet: suomi, englanti

eerik@villada.fi 

Tommi Lehtonen

CEO 

Tommi on Villadan toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Tommilla on työkokemusta luksusmatkailusta Karibialla, hotellitoimialasta Venäjällä sekä yrittäjyysopinnoista Cambridgessa. Motivoituneen ja ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä Tommi johtaa luottavaisin mielin Villadan kansainvälistä kasvua. Mitä tulee lomailuun, niin Tommin oma suosikkikohde on Italia, josta hän tavallisesti varaa Villada-huvilan kerran vuodessa ystävien tai perheen kanssa. 

Kielet: suomi, englanti

tommi@villada.fi

Lois Edvardsson

Country Manager, Ruotsi 

Lois ja hänen tiiminsä vastaavat asiakaspalvelusta ja myynnistä Ruotsin osalta. Loisilla on BBA-tutkinto Yhdysvalloista (Melbourne, FL ja Atlanta, GA), joissa hän opiskeli liikkeenjohtoa ja rahoitusta. Loisin kansainvälinen työkokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä on arvokas lisä Villadan tiimille. Matkustaessaan Lois haluaa nähdä uusia kohteita mahdollisimman usein, mutta silti Italia on lähimpänä hänen sydäntä ja myöskin pysyvästi matkusta seuraavaksi maiden -listalla.

Kielet: ruotsi, englanti

lois@villada.se

Morten Jakobsen

Country Manager, Tanska

Morten tiimeineen on vastuussa Tanskan markkina-alueesta. Morten on opiskellut Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian eliittiyliopistoissa ja kansainvälistä työkokemuksta löytyy asiakaspalvelusta, viestinnästä ja kansainvälisestä kaupasta. Mortenin edellinen työpaikka ennen Villadaan liittymistä oli Tanskan suurlähetystö, jossa hän kehitti Tanskan ja Suomen välisiä kauppasuhteita. Euroopassa Mortenin suosikkikohde on Espanja ja erityisesti Mallorca.

Kielet: tanska, englanti

morten@villada.dk

VILLADA MEDIASSA