Villada Travel Group

Yritys

Villada on suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, jonka palvelukonseptissa yhdistyy laadukas huvilavalikoima sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Villadan valikoima kattaa tänä päivänä lähes 1000 laatutarkastettua lomahuvilaa yhdeksässä eri maassa. Villadan suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla koko prosessin ajan: meiltä saat kohde- ja huvilasuosituksia, vinkkejä lisäpalveluihin ja asiakastukemme on saatavilla myös matkan aikana.

Vuonna 2014 ajatus Villada-lomahuviloiden välityspalvelusta lähti liikkeelle muutamasta huomiosta: perinteisten matkapakettien ja hotellimatkustamisen sijaan etsitään erilaisia, yksilöllisiä vaihtoehtoja niin loma- kuin yritysmatkoille. Netissä on paljon varaussivustoja, jotka tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja talojen ja huoneistojen vuokraamiseen. Ne eivät kuitenkaan aina tuo turvallisuuden ja luotettavuuden tunnetta varaamiseen. Usein huolenaiheena on se, vastaako todellinen taso on sitä, mitä on luvattu ja kenen puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa.

Halusimme luoda palvelun, joka yhtenäistää koko huvilamatkailukokemuksen ensimmäisestä kontaktista läpi varausprosessin aina kohteeseen saapumiseen asti. Koko prosessin ajan asiakas voi olla levollinen, että lomakokemus paikan päällä on sitä, mitä on luvattu. Suomalaislähtöisenä yrityksenä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset ja pyrimme tekemään kokemuksesta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja huolettoman.

***************************************

Mökkivuokra by Villada

Joulukuussa 2019 avasimme myös uuden palvelun Suomen lomamökeille- ja huviloille: Mökkivuokra by Villada. Kotimaan kasvaneen asiakastarpeen ja markkinahavaintojen pohjalta halusimme rakentaa palvelun, josta löytyy Suomen laadukkaimmat majoituskohteet Etelä-Suomesta Lappiin asti. Uudessa palvelussa asiakkaat pääsevät tekemään majoitusvaraukset suoraan valikoitujen majoituskohteiden omistajille.

www.mökkivuokra.fi