Villada Travel Group

Yritys

Villada on suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, jonka palvelukonseptissa yhdistyy laadukas huvilavalikoima sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Villadan valikoima kattaa tänä päivänä yli 1000 laatutarkastettua lomahuvilaa 9 eri maasta. Villadan suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla koko prosessin ajan: kohdevinkeistä huvilasuosituksiin, lisäpalveluiden järjestämiseen sekä matkan aikana saatavilla olevaan asiakastukeen.

Vuonna 2014 ajatus Villada-lomahuviloiden välityspalvelusta lähti liikkeelle muutamasta huomiosta: perinteisten matkapakettien ja hotellimatkustamisen sijaan etsitään erilaisia, yksilöllisiä vaihtoehtoja niin loma- kuin yritysmatkoille. Netissä on paljon varaussivustoja, jotka tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja talojen ja huoneistojen vuokraamiseen. Ne eivät kuitenkaan aina tuo turvallisuuden ja luotettavuuden tunnetta varaamiseen. Usein huolenaiheena on se, vastaako todellinen taso on sitä, mitä on luvattu ja kenen puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa.

Halusimme luoda palvelun, joka yhtenäistää koko huvilamatkailukokemuksen ensimmäisestä kontaktista läpi varausprosessin aina kohteeseen saapumiseen asti. Koko prosessin ajan asiakas voi olla levollinen, että lomakokemus paikan päällä on sitä, mitä on luvattu. Suomalaislähtöisenä yrityksenä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset ja pyrimme tekemään kokemuksesta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja huolettoman.

Nopeasti kasvava Villada palvelee tänä päivänä asiakkaita 3 eri kielellä ja markkina-alueella: Suomi, Englanti ja Saksa. 

Eerik Rusanen

COO & Country Manager, Suomi

Eerik on Villadan operatiivinen johtaja sekä toinen perustaja. Eerikillä on koulutustausta matkailun parista Suomessa ja Karibialla sekä yrittäjyysopintoja Cambridgessa. Ennen Villadaa Eerik on työskennellyt ravintola- ja hotellialalla sekä tapahtumien järjestäjänä niin Suomessa kuin Venäjällä. Eerik ja hänen kansainvälinen tiiminsä vastaavat Villadan myynnistä ja asiakaspalvelusta. Yksi Eerikin suosikkikohteista on Kroatia, jossa hän tykkää viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Kielet: suomi, englanti

eerik@villada.fi 

Tommi Lehtonen

CEO 

Tommi on Villadan toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Tommilla on työkokemusta luksusmatkailusta Karibialla, hotellitoimialasta Venäjällä sekä yrittäjyysopinnoista Cambridgessa. Motivoituneen ja ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä Tommi johtaa luottavaisin mielin Villadan kansainvälistä kasvua. Mitä tulee lomailuun, niin Tommin oma suosikkikohde on Italia, josta hän tavallisesti varaa Villada-huvilan kerran vuodessa ystävien tai perheen kanssa. 

Kielet: suomi, englanti

tommi@villada.fi