Villada Oy

Yritys

Villada on vuonna 2014 perustettu suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, jonka palvelukonseptissa yhdistyy laadukas huvilavalikoima sekä yksilöllinen asiakaspalvelu. Valikoimamme kattaa noin 700 laatutarkastettua huvilaa kahdeksassa eri maassa. Kaikki huvilamme ovat yksitellen valittuja ja laatutarkastettuja Villadan henkilökunnan tai paikallisten huvilamanagereiden toimesta. Näin pystymme varmistumaan siitä, että huviloiden todellinen taso vastaa luvattua. Villadan suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla koko prosessin ajan: meiltä saat kohde- ja huvilasuosituksia seurueenne toiveiden ja kriteerien mukaan, vinkkejä lisäpalveluihin ja asiakastukemme on saatavilla myös matkan aikana. Villada-sivustolla huvilan etsiminen ja varaaminen on helppoa ja turvallista.

Vuonna 2013 ystävykset Tommi Lehtonen ja Eerik Rusanen lähtivät kehittämään liikeideaa lomahuviloiden välityspalvelusta. Ympäri maailmaa matkailun parissa työskennellessä he olivat huomanneet, että perinteisten matkapakettien ja hotellimatkustamisen sijaan etsittiin erilaisia, yksilöllisiä vaihtoehtoja niin loma- kuin yritysmatkoille. Varaussivustoja toki oli, mutta kun tarjolla on loputtomasti vaihtoehtoja talojen ja huoneistojen vuokraamiseen, voi toisinaan olla vaikeaa esimerkiksi tunnistaa onko vuokranantaja luotettava tai talo ylipäätään olemassa. Usein huolenaiheena on myös se, että kenen puoleen kääntyä ongelmatilanteessa. Tommi ja Eerik halusivat luoda palvelun, joka yhtenäistää koko huvilalomakokemuksen, ensimmäisestä kontaktista läpi varausprosessin, aina kohteeseen saapumiseen ja matkan päättymiseen asti. Villada luotiin, jotta asiakas voi olla koko prosessin ajan levollinen, että huvilakokemus paikan päällä on sitä, mitä on luvattu.

10 vuoden aikana Villada on onnistunut löytämään tiensä suomalaisten ja kansainvälisten huvilalomailijoiden sydämiin ja tunnetaan luotettavana palveluntarjoajana niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppanien keskuudessa. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi palvelemme yritysasiakkaita, joille pystymme tarjoamaan monipuolisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja esimerkiksi tiimin etätyöskentelyviikolle tai henkilöstön incentive- tai virkistysmatkalle. Sekä kuluttuja- että yrityspuolella meillä on runsaasti vuosittain palaavia vakioasiakkaita, ja vuonna 2022 Villadan asiakastyytyväisyys oli 98 %.

Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset ja pyrimme tekemään kokemuksesta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja huolettoman. Valikoimamme kaikki majoituskohteet on yksitellen valittuja ja joko Villadan henkilökunnan tai paikallisten, luotettavien huvilamanagereiden toimesta laatutarkastettuja. Asiakaspalvelutiimimme käy säännöllisesti kohteissamme tutustumassa huviloihin sekä huviloiden omistajiin ja muihin yhteystyökumppaneihimme, jotta pystymme takaamaan palvelulupauksemme toteutumisen niin valikoiman laadukkuuden kuin asiakaspalvelun yksilöllisyyden osalta.

VILLADA GROUP OY

Vuoteen 2023 asti Villadan virallinen nimi oli Villada Travel Group Oy (Y-tunnus 2528880-5). 30.9.2023 alkaen, organisaatiomuutoksen myötä yrityksen virallinen nimi on Villada Oy (3364417-9). Tänä päivänä Villada on osa Villada Group Oy -konsernia, joka kattaa neljä matkailualan liiketoimintaa, jotka ovat keskittyneet premium- ja luksusmajoituskohteiden välitykseen sekä matkapakettien räätälöintiin. Sekä Villada Oy:n että Villada Group Oy:n toimitusjohtajana toimii edelleen Tommi Lehtonen.

MÖKKIVUOKRA MARKETING OY

Mökkivuokra.fi syntyi vuonna 2019 kotimaan kasvaneiden asiakastarpeiden ja markkinahavaintojen pohjalta. Palvelu kokoaa yhteen Suomen laadukkaimmat lomamökit ja -huvilat. Nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu tarjoaa asiakkaalle sujuvan käyttökokemuksen, jonka avulla asiakas pääsee tekemään varauksen suoraan majoitustoimijalle, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Teemasivut, hakusuodattimet ja hakumahdollisuus avustavat asiakasta löytämään juuri omia tarpeitaan vastaavan majoituksen.

Mökkivuokra.fi palvelee suomalaisten ja ulkomaalaisten matkailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita, jotka etsivät esimerkiksi kokousmajoitusta, etätyöskentelytilaa tai majoitusta yrityksen virkistymispäivää varten.

Siirry sivulle tästä: https://mokkivuokra.fi 

ARCTIC SIGNATURE OY

Arctic Signature on vuonna 2014 perustettu, palkittu luksusmatkailuyritys, joka suunnittelee unohtumattomia lomia ja elämyksiä kiehtovalla arktisella Pohjois-Atlantin alueella. Palveluun on huolellisesti valittu jännittävimmät kokemukset ja ainutlaatuisimmat majoitukset. Tiivis yhteistyö maailman parhaiden luksusmatkatoimistojen ja paikallisten toimijoiden kanssa takaa sen, että matkatoteutukset vastaavat vaativimman UHNWI-kohderyhmän tarpeita.

Arctic Signature on osoitus siitä, että rohkeat visiot voivat muuttaa matkailualaa ja nostaa luksusmatkailun Pohjoismaissa uudelle tasolle. Arctic Signature järjestää matkoja kaikissa Pohjoismaissa. Kohteina ovat: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Grönlanti, Fäärsaaret ja Huippuvuoret.

Siirry sivulle tästä: https://arcticsignature.com