Blogi

Case Mybnb / Hyvinvointimatka Pohjois-Italiassa

matkan tavoite ja tarkoitus

"Veimme 30 hyvinvoinnista kiinnostunutta, laatutietoista asiakasta liikunta- ja hyvinvointimatkalle Italian upeisiin maisemiin. Tavoitteenamme oli tarjota asiakaillemme unohtumaton elämys niin maisemien, puitteiden kuin matkan sisällön suhteen.

Huvilatyyppinen ratkaisu sopii meille täydellisesti, sillä tavoitteenamme on löytää asiakkaillemme uniikkeja kohteita, jossa takaamme asiakkaillemme huikeiden maisemien, laadukkaiden majoitustilojen ja avaran puutarhan lisäksi täyden rauhan ja yksityisyyden viiden tähden palvelutasoa unohtamatta."

yhteistyö villadan kanssa 

"Villadan tiimi on alusta asti ymmärtänyt tarpeemme, auttanut kohteiden etsinnässä, tarjonnut fiksuja ja toimivia ratkaisuja ja myös kertonut suoraan mikäli joku meidän mielestä innostava kohde ei välttämättä sovi tarkoitukseemme. Villada tuntee hyvin asiakkaan tarpeet sekä yhtä hyvin tarjoamansa kohteet sekä paikalliset vuokrakohteiden edustajat. Palvelu on joustavaa ja laadukasta. Villadan tiimistä ja tekemisestä huokuu yrittäjähenkisyys mikä ilmenee mm. palvelualttiutena, ongelmien ratkaisukykynä ja asioiden nopeana hoitajana. Pidämme isona etuna sitä että meillä on kontakti Suomessa, joka saa asiat tapahtumaa silloin jos matkakohteessa joku ei tunnu toimivan niin tehokkaasti mihin me olemme suomalaisina yrittäjinä ja asiakkaina tottuneet."

- Tiina Veijonen, My Body & Balance Oy