Blogi

Huvilaloma Kroatiassa

Erinomainen huvilavalikoima, lyhyt lentomatka, kaunis luonto, upeat uimarannat ja kirkas merivesi, runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, mielenkiintoisia kaupunkeja ja päiväretkikohteita - siinä vain muutama syy, miksi valita huvilaloman kohteeksi Kroatia. Villadan Kroatian valikoimassa on noin 250 lomahuvilaa, joista suurin osa sijaitsee Splitin rannikolla. Lue Villadan henkilökunnan suosituksia, mitä alueella kannattaa tehdä, kun huvilalomailette Kroatiassa.

Unohtumaton lomapäivä merellä

Vaikka huvilan omalla uima-altaalla onkin ihanaa viettää rentoa lomapäivää, on loman paras päivä se, kun lähdette merelle. Veneretkellä näette Adrianmeren parhaat puolet lyhyessä ajassa. Laajasta valikoimasta on valittavana erilaisia päiväretkiä merelle ja lähisaarille. Tutustukaa rannikon ja saarten koskemattomaan luontoon ja hienoihin rantoihin tai vain rentoutukaa veneessä kesäisestä säästä ja kristallinkirkkaasta merivedestä nauttien.

Viehättävä Split

Alueen suurin kaupunki on Split ja täältä löytyy myös lähin lentokenttä. Vierailun Splitin kaupunkiin voi yhdistää esimerkiksi tulo- tai lähtöpäivälle. Tämän viehättävän kaupungin satama-alueella ja vanhassa kaupungissa on runsas valikoima hyviä ravintoloita, trendikkäitä cocktailbaareja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Parhaat ostosmahdollisuudet on Mall of Split -ostoskeskuksessa, joka sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Splitin vanhasta kaupungista.

Mielenkiintoinen viinitilavierailu

Viinin ystäville vierailu paikallisella viinitilalla on mielenkiintoinen tapa tutustua kroatialaiseen kulttuuriin viinin ja ruoan välityksellä. Maistele alueella tuotettuja viinejä, kiertele viinitilalla ja opi lisää paikallisista tavoista ja perinteistä. Voit ostaa tilalta myös suosikkiviinejäsi tuliaiseksi.

Hurmaavat Makarska ja Omiš

Pienemmät rannikkokaupungit Makarska ja Omiš ovat myös vierailun arvoisia Kroatian loman aikana. Omiš sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Splitistä etelään. Kiertele vanhassa kaupungissa, illallista jossain monista hyvistä paikallisista ravintoloista ja ihastele kaunista auringonlaskua Cetinajoen rannassa. Makarska, Makarska Rivieran rannikon suurin kaupunki, sijaitsee Omišista noin puolen tunnin matkan päässä etelään, ja myös tässä ihastuttavassa kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Makarskan tyylikkäällä rantakadun varrella on viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita joka makuun, ja kaupungissa on ihana tunnelma. Kiertele sataman viereltä alkavassa vanhassa kaupungissa, josta löytyy idyllisten mukulakivikatujen lisäksi hienoja kirkkoja, tori ja museoita.

Villadan asiakaspalvelu auttaa lisäpalveluiden järjestämisessä

Osuuko matkanne ajalle merkkipäivä tai haluaisitteko muuten vaan viettää ikimuistoisen illan huvilalla ammattilaiskokin valmistamasta illallisesta nauttien? Sijaitseeko varaamanne huvila niin lähellä palveluita, ettei vuokra-auto loman aikana ole välttämätön, mutta haluaisitte tilata lentokenttäkuljetukset? Kaipaatteko suosituksia auton vuokraukseen tai vaikka kivan lounasravintolan valintaan? Villada toimii huviloiden välittäjänä, ja vaikka lisäpalveluiden tilaaminen suoraan kauttamme ei ole mahdollista, mielellämme jaamme asiakkaillemme suosituksia paikallisista, luotettavista palveluntarjoajista, joilta voitte pyytää tarjouksen teitä kiinnostaviin lisäpalveluihin. Villadan henkilökunnalla on runsaasti myös omakohtaista kokemusta alueesta sekä sen palveluista, ja autamme mielellämme asiakkaitamme ikimuistoisen huvilaloman suunnittelussa.