Blogi

Liikunta- ja hyvinvointimatkat

Villada toteuttaa yhteistyökumppaneiden kanssa liikunta- ja hyvinvointimatkoja. Useamman makuuhuoneen huvilat toimivat erinomaisesti myös isompien seurueiden liikunta-ja aktiviteettimatkoihin. Majoituksen ympärille räätälöidään tarpeiden mukaan esimerkiksi ruokailut, kuljetukset ja urheiluvälineiden vuokraukset. Jos sinulla on hyvinvointimatka suunnitteilla oman seurueen kesken tai haluaisit liittyä tulossa oleviin ryhmämatkoihin, ole yhteydessä niin kerromme lisää.

hyvinvointiloma pohjois-italiassa

Veimme 30 hyvinvoinnista kiinnostunutta, laatutietoista asiakasta liikunta- ja hyvinvointimatkalle Italian upeisiin maisemiin. Tavoitteenamme oli tarjota asiakaillemme unohtumaton elämys niin maisemien, puitteiden kuin matkan sisällön suhteen.

Huvilatyyppinen ratkaisu sopii meille täydellisesti, sillä tavoitteenamme on löytää asiakkaillemme uniikkeja kohteita, jossa takaamme asiakkaillemme huikeiden maisemien, laadukkaiden majoitustilojen ja avaran puutarhan lisäksi täyden rauhan ja yksityisyyden viiden tähden palvelutasoa unohtamatta.

Villadan tiimi on alusta asti ymmärtänyt tarpeemme, auttanut kohteiden etsinnässä, tarjonnut fiksuja ja toimivia ratkaisuja. Villada tuntee hyvin asiakkaan tarpeet sekä yhtä hyvin tarjoamansa kohteet sekä paikalliset vuokrakohteiden edustajat. Palvelu on joustavaa ja laadukasta. 

- Tiina Veijonen, My body&balance Oy

Lue lisää 

HYVINVOINTILOMA SISILIASSA

"Täydelliset puitteet jooga-uinti retriitin järjestämiseen. Villan puutarha oli vehreä ja mieltä rauhoittava, iso uima-allas ja joogaan toimiva katettu tila ulkona teki hyvinvointiloman puitteet juuri tarkoitukseen sopivaksi. Villadan puolelta kaikki toimi moitteettomasti ja runsas valikoima antoi mahdollisuuden valita monesta hyvästä kohteesta. Tulemme käyttämään Villadan muita villoja vastaaviin matkoihin ehdottomasti uudestaan."

- Laura Manninen, CEO, FitPit Oy

Lue lisää 

OTA YHTEYTTÄ
+358 409 527 560 / YRITYSMATKAT@VILLADA.FI