Blogi

Villada Corporate

Villadan Yritysmatkat tarjoavat räätälöityjä ja korkealuokkaisia matkoja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Uskomme, että ikimuistoisen matkan lähtökohtana on ainutkertainen miljöö, niin ympäristön kuin majoituksenkin suhteen. Tutustu alla oleviin matkavaihtoehtoihin sekä toteutuksiin.

Villada -yrityshuvilat 

Kaikki Villada -yrityshuvilat täyttävät tarkat laatukriteerit. Kohteen tulee vastata yritystarpeita niin kiinteistön tasokkuuden, kuin myös saatavilla olevien palveluiden osalta. 

Kriteerit kiinteistölle:
- Yleiseltä tasoltaan kohteet vastavat 4 tai 5 tähden hotellimajoitusta.
- Kohteet on sisustettu tyylikkäästi ja niiden varustelutaso on korkea.
- Kaikissa kohteissa on hyvin toimiva WiFi-yhteys.
- Kylpyhuoneiden lukumäärä vastaa makuuhuoneiden lukumäärää.
- Kohteiden sisä-ja ulkotilat ovat täysin yksityisiä. 

Kriteerit palveluille:
- Palvelun taso vastaa 4 tai 5 tähden hotellimajoitusta-
- Kaikissa kohteissa seuraavat palvelut ovat saatavilla: päivittäinen siivous ja ylläpito (sisä-ja ulkotilat), jääkaappien täyttö, kokkipalvelu, tarjoilija/hovimestari, kuljetuspalvelut.
- Lisäksi useimmissa kohteissa seuraavat palvelut ovat saatavilla: 24/7 concierge-palvelu, host-palvelu, aktiviteetit ja elämykset.

incentive-matkat, etätyöskentely, tuotantomatkat

Villadan yrityshuviloista löytyy majoitusvaihtoehtoja monipuolisiin tarpeisiin. Oli kyseessä incentive-matka, johdon matka, tiimin etätyöskentelyviikko tai tuotantomatka, niin Villadan avulla löydät mitä ainutlaatuisimmat majoitusvaihtoehdot eri kokoisille seurueille. Valikoimamme kuuluu muun muassa yksityisiä linnoja, luksushuviloita sekä boutique-hotelleja. 

Lue lisää erilaisista matkatoteutuksista: 

MEISTÄ SANOTTUA

"Yritykset varaavat huviloita palkitakseen työntekijöitä esimerkiksi hyvästä myynnistä. Reissuun voi tällaisissa tilanteissa lähteä tiimi tai jopa koko henkilöstö."

- Talouselämä 

"Entistä useampi yritys vuokraa työntekijöilleen huvilan Etelä-Euroopasta ja lähettää tiimin töihin lentokoneella."

- Kauppalehti  

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"
-
Lotta Hermonen, Office Manager

"Etätyöskentely Kroatiassa piristi ja antoi uutta virtaa työntekoon. Kauniit maisemat inspiroivat ja palaverit olivat astetta mukavampia auringossa uima-altaan tai meren äärellä."

- Cyrila, Republic of Communications

"Villada on toiminut yhteistyökumppaninamme yritys- ja henkilöstömatkojen osalta nyt 4v ajan. Heidän kautta olemme järjestäneet mm. myyntipäivien majoitusta, henkilöstön virkistäytymistä niin ulkomailla kuin kotimaassa. Villadan kautta palveluiden toteuttaminen on ollut huipputasoa ja säästänyt meiltä niin aikaa kuin rahaakin."
- Henri Ketola, Henkilöstöpäällikkö, LVIturva

"TV-sarjan toteuttaminen espanjalaisessa huvilassa sujui ongelmitta kun yhteistyökumppani oli alan ammattilainen!"

- Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy

ota yhteyttä

+358 40 9527 560 / yritysmatkat@villada.fi