Huvila Lucignano

Lucignano, Toscana, Italia

4 214 - 8 428 € / viikko
  • 22+4
  • 11
  • 8+1
  • 1
Huvila Lucignano on kaunis kiinteistö Arezzon ja Sienan maakuntien välissä, upeilla näkymillä viehättävään Lucignanon kylään, jolla on tuhannen vuoden historia. Huvilalla kolme hehtaaria maata, joka koostuu oliivitarhoista, metsistä ja suurista puutarhoista. Huvila soveltuu erinomaisesti isompien seurueiden yhteiseen lomanviettoon ja se majoittaa 11 makuuhuoneessa mukavasti 22 henkilöä. Huvila koostuu päärakennuksesta sekä kahdesta lisärakennuksesta. Näihin rakennuksiin sijoittuu seitsemän huoneistoa, joista jokaisessa on oma sisäänkäynti. CASA DEL PORTICO Pohjakerroksessa on kaksi huoneistoa, joita ei ole yhdistetty sisäisesti: Portico (4 hlö.): Sisäänkäynti kuistilta olohuoneeseen, pieni keittiö ja ruokapöytä. Huoneistossa on kaksi parisängyllistä huonetta ja kylpyhuone suihkulla. Yhdessä makuuhuoneessa sekä olohuoneessa on ilmastointi. Nido (2 + 2 hlö.): Huoneistossa on pieni keittiö ja olohuone, mistä löytyy vuodesohva kahdelle, yksi parisängyllinen makuuhuone sekä kylpyhuone suihkulla. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on ilmastointi. Toinen kerros: Vivo (4 hlö.): Pääsy portaiden kautta suurelle terassille. Huoneistossa on olohuone ja pieni keittiö. Kaksi parisängyllistä makuuhuonetta (toisessa on erilliset vuoteet pyynnöstä) ja kylpyhuone suihkulla. Molemmista makuuhuoneista ja olohuoneesta löytyy ilmastointi. CASA PINETA Pohjakerros: Olivo (4 hlö.): Huoneistossa on olohuone, keittiö, kaksi parisängyllistä makuuhuonetta ilmastoinnilla (toisessa kaksi erillistä vuodetta pyynnöstä), kaksi kylpyhuonetta suihkulla sekä ulkotila pöydällä ja tuoleilla. Toinen kerros: Pineta (2 + 2 hlö.): Olohuone, jossa on keittonurkkaus, pöytä ja tuolit, vuodesohva kahdelle, parisängyllinen huone ilmastoinnilla, kylpyhuone suihkulla, iso terassi pöydällä ja tuoleilla. Borgo (4 hlö.): Olohuone keittiönurkkauksella, yksi parivuoteellinen makuuhuone, yksi makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella, yksi kylpyhuone suihkulla sekä suuri terassi upeilla näkymillä.   IL PICCOLINO Pohjakerros (2 hlö.): Itsenäinen, ilmastoitu yksiö, jossa on terassi, olohuone, pieni keittiö ja ruokapöytä, parivuode, kylpyhuone suihkulla.   Huvilaa ympäröivä puutarha on osa noin kolmen hehtaarin maa-alaa. Sypressipuiden reunustaman yksityisen pihan kautta pääsee katetulle pysäköintialueelle, jossa on useita pysäköintipaikkoja sekä automaattinen portti. Puutarha koostuu erilaisista korkeista puista, oliivipuista, sypresseistä ja ruukkukukkasta sekä uima-altaasta. Lähin kaupunki Lucignano sijaitsee alle viiden kilometrin päässä ja sieltä löytyy ravintoloita ja kauppoja.
aikaväliviikkominimivaraus
18.05.2024 - 28.06.2024892 €6 244 €7 Päivää
29.06.2024 - 23.08.20241 204 €8 428 €7 Päivää
24.08.2024 - 20.09.20241 050 €7 350 €7 Päivää
21.09.2024 - 20.12.2024895 €6 265 €7 Päivää
21.12.2024 - 10.01.20251 204 €8 428 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Loppusiivous
  • 250€
TuristiveroWhen applicable, details on the spot

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)Upon consumption and up to date market prices
Ilmastointi300€ per week if used
Polttopuut15€ per 100 kg
Lisävuodesofa bed 50€ per person per week
Lemmikit30€ per pet per week
Extra cleaning12€ per hour per cleaner
Extra change of bed linen and towels12€ per person

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Sähkönkulutus
Pinnasänky(On request)
Syöttötuoli
Internet-yhteys
Kaasu
Vesi
Allaspyyhkeet(On request)
Altaan ja pihan ylläpito

Sijainti

Arvostelut

Pasi, A.

Antti, H.

"Lomamme villalla Lucignanossa oli erittäin onnistunut! Meitä oli seitsemän perhettä ja pariskuntaa, lapsia mukana yhteensä yksitoista. Villan tontti oli iso ja piha loistava lapsille. Uima-allas oli aidattu, joten sekin oli turvallinen. Perheillä oli omat huoneistot parissa eri rakennuksessa, joten saimme myös omaa rauhaa. Huoneistoissa oli hyvin tilaa ja yleisesti kaikki tilat ja villa oli hyvin laadukas. Kokoonnuimme useimpina iltoina päärakennuksen terassille syömään - siitä näki hienosti Lucignanon kylän kukkulan huipulla ja auringonlaskun. Meillä oli kokkipalvelu, ja kokit tekivät meille lounaita ja illallisia useimpina päivinä - olimme tyytyväisiä että otimme palvelun. Ruokaa oli joskus tosin ylenmäärin, varsinkin kun lapset söivät aika vähän. Lapsille ja lapsenmielisille oli vielä pöytäfudis ja pingispöytä, niitä käytimme myös ahkerasti, uima-altaan ja porealtaasta lisäksi. Villan sijainti oli hyvä, lähellä Toscanan kauniita pikkukaupunkeja ja kuitenkin lähellä päämoottoritietä A1. Kommunikoimme sujuvasti villan omistajan kanssa whatsapilla ja sähköpostilla, järjestelyt sujuivat hyvin ja toiveidemme mukaisesti. Kaiken kaikkiaan loistava loma ja täydellisen sopiva villa isolle ryhmälle."

Katri, L.

"Kiinteistö on upea ja täytti odotuksemme. Vaikka matkaseurueemme oli pieni, saimme kiinteistöstä käyttöömme meille riittävät tilat kohtuuhintaan. Uima-allas jäi lokakuussa vähemmälle käytölle, sillä vesi oli jo kylmää. Onneksi poreamme oli lämmitetty. Huvilan lähistöllä on useita viehättäviä pikkukylä, joihin voi tehdä päiväretkiä vuokra-autolla. Matkamme oli kaikinpuolin onnistunut!"

Päivi P.

"Italia ja erityisesti Toscana on todella kaunista seutua. Lomamme sujui todella hienosti. Saimme asua uskomattoman tyylikkäässä huvilassa. Isossa puutarhassa lapset viihtyivät jalkapallokentällä, leikkipuistossa ja tottakai myös pore- ja uima-altaassa. Lähellä oli hienoja Italialaisia pikkukyliä, joissa vierailimme. Kävimme myös kuumilla lähteillä nauttimassa terveyskylpyjä. Toivottavasti pääsemme vielä uudestaan tähän ihanaan lomaparatiisiin."