Huvila Amaze

Mimice, Split-Dalmatia, Kroatia

2 646 - 3 122 € / viikko
  • 8+2
  • 4
  • 4+2
  • 1
Tämä moderni huvila tarjoaa asukkailleen ylelliset ja mukavat puitteet. Huvilalta on upeat näköalat Adrianmeren kristallinkirkkaaseen veteen ja Bracin saarille. Amaze sijaitsee Mimicen kylässä, vain 900 metrin päässä rannasta. Siinä on neljä makuuhuonetta ja huvilassa majoittuu 8+2 henkilöä vuodesohvien kanssa. Koska huvila sijaitsee rinteessä, se on rakennettu useaan kerrokseen. Toisessa kerroksessa on pääsisäänkäynti ja oleskelutilaa, sekä kuntoiluhuone, jossa on sauna, suihkutilat ja TV. Portaat vievät alempaan kerrokseen, jossa on viihtyisä olohuone ja ruokailutila. Vieressä on myös hyvin varusteltu keittiö, sekä wc-tila. Koko seinän kokoiset ikkunat tuovat paljon valoa ja näin huvilan upeita näköaloja voi ihastella myös sisältä. Kaikki neljä makuuhuonetta ovat ylemmässä kerroksessa ja jokaisessa on oma kylpyhuone, merinäköalat, ilmastointi ja pääsy yhteiselle parvekkeelle. Pihalta löytyy useita terassialueita. 44 neliömetrin uima-allas on oiva paikka rentoutumiseen ja maisemien ihasteluun. Ulkona on myös varjostettu ruokailualue ja grillipaikka. Huvilalla on kaksi parkkipaikkaa autotallissa ja kaksi paikkaa sen edessä. Kilometrin päässä on ravintolat, ruokakaupat ja ranta. Omiksen kaupunki ja sen aktiviteetit eivät myöskään ole pitkän ajomatkan päässä.
aikaväliviikkominimivaraus
18.09.2021 - 01.10.2021446 €3 122 €5 Päivää
02.10.2021 - 15.10.2021395 €2 765 €5 Päivää
16.10.2021 - 29.10.2021378 €2 646 €5 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Turistivero
Uima-altaan lämmitys

Sijainti

Arvostelut

Iva L.

"Perfect villa with supportive owner! - Very clean - good quality of interior - perfect sea view - professional owner - modern design - kids friendly"

Sari L.

"It is luxurious villa. Everything was perfect and the owner was very helpful. The view is also amazing. I really recommend this villa for your next summer home!"

Paulina, I.

"We enjoyed every second of our vacation week in beautiful, luxurious Villa Amaze. The house was wonderful and the pool area with its infinity pool was just amazing with a wonderful view and sun all day long. Perfect for yoga sessions! The owner was extremely helpful and just a text message away if we needed something. The house is located in a quiet village with a very nice beach within in walking distance (however, a steep climb back to the house). A few good restaurants nearby as well, but we mostly stayed at home and enjoyed our meals on the beautiful patio."