Huvila Silva

Aroeira, Lissabonin rannikko, Portugali

Kysy hintaa
  • 10
  • 5
  • 3
  • 1
Moderni, tyylikkäästi sisustettu Silva sijaitsee suojellun mäntymetsän keskellä Aroeiran lomakeskuksessa, sopivan matkan päässä kaupungista ja rannoista. Huvila sijaitsee golfresortalueella, joten terasseilta avautuu upea näkymä hyvin hoidetulle kentälle, joka houkuttelee majoittujia tutustumaan golfin saloihin. Myös uimarannat löytyvät kahden kilometrin säteeltä. Huvilaan majoittuu yhteensä 10 henkilöä ja se sopii sekä aktiivisille perhelomailijoille että kaveriporukoille majoituskohteeksi. Huvila jakautuu kahteen kerrokseen. Alakerrassa on viihtyisä olohuone, jossa sohvalla istuen voi katsella televisiota tai takkatulen leimua. Olohuoneen vierestä löytyy erillinen ruokailutila. Myös hyvin varusteltu keittiö sijaitsee alakerrassa ja siellä on pienempi ruokapöytä. Sekä keittiöstä että olohuoneesta pääsee kulkemaan huvilan pihamaalle. Pohjakerroksessa sijaitsee myös yksi makuuhuone sekä kylpyhuone. Huvilan loput neljä makuuhuonetta löytyvät toisesta kerroksesta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone ja kolme muuta jakavat yhteisen kylpyhuoneen. Silvassa on langaton internetyhteys ja vieraiden halutessa keskuslämmitys on saatavilla. Pihamaalla on yksityinen uima-allas (10x7m) ja useita aurinkotuoleja. Lapsia (tai lapsenmielisiä) varten löytyy mm. pöytäjalkapallo, keinu sekä tilaa pihapelailua varten. Puutarhakalusteet, katettu ruokailutila sekä ulkogrilli antavat mahdollisuuden kokkailla portugalilaisia herkkuja ulkoilmassa vaikka yömyöhään saakka. Pysäköintitilaa huvilasta löytyy kolmelle autolle. Huvilan vierailla on mahdollisuus pelata golfia kahdella 18-reikäisellä mestaruuskentällä (Aroeira I ja Aroeira II), vierailla lomakeskuksen kylpylässä tai hyvinvointikeskuksessa ja kokeilla muita aktiviteetteja laidasta laitaan. Alueella on myös pieni ostoskeskus ja supermarket, pankkiautomaatti, apteekki ja lähes kaikki muutkin tarpeelliset palvelut baareista pesulaan ja ravintoloihin. Aroeiraa ympäröi Portugalin parhaat uimarannat ja rannikolta löytyy kaikkea vesiurheilusta rauhallisempaan auringonpalvontaan. Mereneläviä notkuvat rantaravintolat ja tunnelmalliset baarit sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Myös yöelämä on tällä seudulla varsin aktiivista, joten kaikenlaisille lomailijoille löytyy varmasti tarjontaa.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)Central heating 150e/week.
  • 150€

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Tero, J.

"Huvila itsessään vastasi hyvin kuvausta ja valokuvia: varustelu hyvä, siisti, rauhallinen ympäristö. Miinusta tulee tekstin ja todellisten etäisyyksien eroista. Yhtä ravintolaa (n. 2 km /20 min. kävellen) lukuunottamatta ne sijaitsevat automatkan päässä, samoin kun hiekkarantakin. Ei siis "kivenheiton päässä". Auto on välttämätön. Pieniä säätöjä toivoivat allekirjoittaneen lisäksi muut neljä porukastamme (jotka kehuivat myös huvilaa): Jääkaappi pieni isommalle porukalle, yläkerran yhteissuihkua "voisi vähän parantaa", suljetun alueen asfalttitien huono kunto olisi hyvä tietää etukäteen - tosin se selviää ensinmäisen pompun jälkeen. 4 tähteä kertonee, että me - viisi n.57 vuotiasta äijää - oltiin kokonaisuuteen tyytyväisiä. Niin vielä, me lähdettiin myös pelaamaan tennistä ja 4 kelvollista hiekka-tekonurmi -kenttää löytyi runsaan kilometrin päästä, upealta näyttäneen golfkentän viereltä. t. Tero "

Marjo W.

"Huvila oli kiva ja viihtyisä sekä siisti. Uima-allas oli iso. Joana, joka oli vastassa meitä oli todella yställinen ja avulis. Ainut miinus oli välimatkat, todellisuudessa Huvilasta oli rantaan reilu 3km ja kauppaan reilu 2km, Lildl ja Aldi. Golf alueen oma pieni kauppa oli n 2 km päässä huvilalta sekä golf alueen ravintolaan oli n 2km matka."