Huvila Adraga

Colares / Sintra, Lissabonin rannikko, Portugali

2 583 - 3 850 € / viikko
  • 10+2
  • 5
  • 5
  • 1
Huvila Adraga on kaikkea, mitä voit aktiiviselta rantalomaltasi toivoa. Lissabonin rannikolla, lähellä Sintran ja Cascaisin kaupunkeja sijaitseva huvila on idyllinen ja rauhallinen kohde, joka sopii sekä perheille että kaveriporukoille. Huvilalta avautuvat merinäköalat, oma yksityinen uima-allas ja lähellä olevat paikalliset ravintolat ovat tämän kohteen ehdottomia valttikortteja. Huvilaa mahtuu majoittumaan maksimissaan 12 vierasta, joten kohde on erinomainen esimerkiksi kahdelle lapsiperheelle. Adraga koostuu kahdesta kerroksesta. Alakerrasta löytyy avara ja valoisa, yhdistetty olo- ja ruokailuhuone, joita erottaa muutama porrasaskelma. Oleskelutilasta aukeaa lasiset pariovet puutarhan puolelle, jossa pääsee grillaamaan ja ruokailemaan halutessaan ulkotiloissa. Hyvin varusteltu keittiö on kotoisa ja myös keittiön puolella on ruokapöytä. Alakerrassa on yksi erillinen wc. Huvilan yläkerta on pyhitetty makuuhuoneille. Kaikki viisi tilavaa makuuhuonetta on kahdelle hengelle. Erilliset sängyt voi sijoittaa joko yhteen tai erikseen. Jokaisessa huoneessa on tv sekä oma kylpyhuone suihkulla ja ammeella. Lisäksi saatavilla on kaksi lisävuodetta. Yläkerran huoneista pääsee kulkemaan tilavalle parvekkeelle. Huvilan pihalla on oma yksityinen, aidattu uima-allas (5x5m) ja merenrantaan on tosiaankin vain 150 metriä. Aurinkotuolit ja -varjot reunustavat allasaluetta ja vierestä löytyy myös ulkogrilli sekä muutama ruokapöytä, joten paikallisista herkuista pääsee nauttimaan myös ulkoilmassa. Pysäköintitilaa huvilalta löytyy neljälle autolle. Aktiivista lomaa kaipaaville urheilumahdollisuudet ovat loistavat.Tenniskenttiä löytyy kilometrin päästä ja useampi upea golfkenttä 15 minuutin ajomatkan etäisyydeltä. Auringonpalvojien ei tarvitse kuin laskeutua allasalueelta muutama askelma rantaan, jolloin pääsee uimaan meriveteen. Erilaisia vesiurheilulajeja pääsee kokeilemaan niinikään lähistöllä ja rauhallisemmasta menosta pitäville löytyy esimerkiksi melomista, vaellusta, kylpylää ja kalastusta.
aikaväliviikkominimivaraus
18.09.2021 - 17.12.2021369 €2 583 €7 Päivää
18.12.2021 - 02.01.2022550 €3 850 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Turistivero1€ per adult (over 12) per night, up to max 3 nights

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)Central heating 250€ per week
  • 250€
LisävuodeTwo extra beds upon request

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Saila S.

"Avainten luovuttaja ei osannut kunnolla englantia. Tie talolle poikki, koska tie sortunut rakennustyömaan takia. Ajoreitti kiertää rakennustyömaan ja reitti hankala."

Ilkka, L.

"Matka sujui hyvin ja kohde oli meidän isolle porukalle sopiva. Meri aivan vieressä ja palvelut myös. "

Ilkka A.

"Kaikki meni loppepeleissä hyvin. Kuitenkin kyseinen huvila vaatii ehdottomasti vuokra-auton, mutta sekin on aika pieni ongelma. Villada Asiakaspalvelu Suomessa oli hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti erilaisiin kysymyksiin-kiitos siitä. Voin suositella lämpimästi palvelun osalta Villadaa."

"Would definitely stay again,great house in a great location. "