Huvila Ana

Nueva Andalucia, Puerto Banus, Costa del Sol, Espanja

Kysy hintaa
  • 10
  • 5
  • 3
  • 1
Huvila Ana on 5 makuuhuoneen ja 3 kylpyhuoneen huvila, joka sijaitsee rauhallisella ja turvallisella Marbellan Country Club -golfalueella. Kohde on täydellinen vieraille, jotka haluavat olla lähellä golfkenttiä, rantoja ja Puerto Banuksen yöelämää. Sinua hemmotellaan lähellä olevien golfkenttien ja sataman monien kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden muodossa. Kohteeseen majoittuu jopa 10 henkeä ja se on idyllinen etenkin lapsiperheille ja ryhmille, jotka kaipaavat lomaa auringossa. Kun astut huvilaan, edessäsi aukeaa pohjakerroksen avoin oleskelu-, ruokailu- ja keittiötila. Keittiössä on kaikki modernit laitteet sekä aamiaisbaari baarijakkaroilla. Suuren ruokapöydän ääreen mahtuu mukavasti 8 henkeä ja olohuoneessa on suuri sohva ja pehmeät mukavat tuolit. Iltaisin on mukava istua takan ääreen nauttimaan kotoisasta lomatunnelmasta. Olohuoneen vieressä on toinen oleskelutila, jossa on niinikään sohvat, tuolit ja televisio. Huvilan ylimmässä kerroksessa on 4 makuuhuonetta, joissa osassa on parivuode ja osassa erilliset vuoteet. Kaikissa makuuhuoneissa on ilmastointi. Yhdessä yläkerran makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, loput kolme makuuhuonetta jakavat yläkerran toisen kylpyhuoneen. Kellarikerroksesta löytyy lisää oleskelutilaa sekä huvilan viides makuuhuone, omalla kylpyhuoneella. Tähän kerrokseen pääsee kätevästi myös ulkokautta omasta sisäänkäynnistä alapihan puutarhasta. Keittiöstä ja olohuoneesta on suora kulku terassille ja huvilan puutarhaan. Jos haluat välttää keskipäivän aurinkoa, voit rentoutua sohvilla katetun terassin alla tai vaikka olkikattoisessa chiringuitossa, josta on näkymät puutarhaan ja uima-altaalle. Pihamaalla pääset valmistamaan grilliruokaa ja nauttimaan kauniista kesäilloista. VFT/MA/05714
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Myöhäinen check-in50€ after 8pm
  • 50€

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Loppusiivous
Ilmastointi
Internet-yhteys
Liinavaatteet ja pyyhkeet

Sijainti

Arvostelut

Sami, P.

"Asunto 9 Yhteyshenkilö 9 Siisteys 6 Ruokailuvälineet (puute) 6 Yleisesti 8"

Charlotte T.

"Upea huvila Espanjan Marbellassa ja kaikki hoitui mutkattomasti Villadan kautta. Tämä synttäri isolla porukalla ei ikinä unohdu! Kiitos! "

Anna T.

"Huvila Ana tarjosi lomallemme upeat puitteet! Alueelle kuljetaan valvotun portin läpi, joten olo oli todella turvallinen ja kodikas koko majoittumisemme ajan. Itse huvila piha-alueineen on ihana ja siistissä kunnossa. Viihdyimme paljon uima-altaalla ja keittiö tarjosi moitteettomat puitteet päivittäisille kokkailulle. Marbellan lähimmät palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Suosittelen lämpimästi Huvila Anaa!"