Huvila Skalinada

Baška Voda, Split-Dalmatia, Kroatia

1 358 - 3 696 € / viikko
  • 8
  • 5
  • 2+1
  • 1
Viehättävä 290m2 suuruinen huvila Skalinada majoittaa mukavasti kahdeksan henkilöä. Huvila sijaitsee pienessä Baska Vodan kylässä lähellä Makarskan kaupunkia. Puutarhaterassilla on 24m2 suuruinen uima-allas. Pieni polku johtaa huvilalta pienelle yleiselle uimarannalle. Keittiö, ruokailutila, olohuone, yksi makuuhuone ja erillinen WC sijaitsevat kaikki ensimmäisessä kerroksessa. Loput neljä makuuhuonetta sijaitsevat huvilan toisessa kerroksessa kahden kylpyhuoneen kanssa. Kahdessa makuuhuoneessa on yksi yhden hengen sänky. Lopuissa makuuhuoneista on jokaisessa yksi kahden hengen sänky.
aikaväliviikkominimivaraus
27.08.2022 - 09.09.2022528 €3 696 €5 Päivää
10.09.2022 - 23.09.2022305 €2 135 €5 Päivää
24.09.2022 - 30.09.2022225 €1 575 €5 Päivää
01.10.2022 - 31.12.2022194 €1 358 €5 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Välisiivous80€

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Ilmastointi
Turistivero
Altaan ja pihan ylläpito

Sijainti

Arvostelut

Ansa, L.

"Olimme 7 hengen porukalla huvila Skalinadassa syyskuun alkupuolella pääteemanamme kuntoliikunta. Huvila sopi käyttötarkoitukseemme erinomaisesti, kolmen päivittäisen treenikerran lomassa kaikki ne portaat antoivat lisäliikuntaa luonnollisella tavalla. Portaita riittti niin rannasta huvilalle noustessa kuin sisällä huvilassakin. Paikka ei sovi huonojalkaisille, ylös nousua ja laskua on todella runsaasti, ainoastaan aivan rantaraitti on tasaista maastoa. Meri on juuri sopivasti lähellä piipahtaa uimassa tai oleskella pienikivisellä rannalla. Huvilan uima-allaskin toimi hyvin vesijumpassa, vaikka onkin melko syvä. Uima-allas on tasainen pohjaltaan, joten lasten kanssa tulee olla tarkkana. Paikkana kohde oli rauhallinen ja erittäin siisti. Huvila itsessään oli oikein siisti ja paikat hyvässä kunnossa. Palvelu oli loistavaa, yhteyshenkilömme Deju opasti alkuun ja otti viikollakin yhteyttä, varmistaakseen, että kaikki on sujunut hyvin. Lentokenttäkuljetuskin sujui hänen kauttaan juohevasti. Kiitokset hänelle! Kaikenkaikkiaan sporttileirimme sujui oikein mallikkaasti, liikuimme upeissa meri- ja vuoristomaisemissa, uni maistui öisin huvilan hiljaisessa rauhassa."

Janne, T.

"Villadan palvelu toimi kaikkinensa erittäin hyvin! Paikallinen yhteyshenkilö Duje oli myös erittäin avulias ja tärkeä tuki monessa asiassa (mm. ravintolasuosituksissa). Muutamia parannusajatuksia tuli Villadaan ja Skalinadaan liittyen: - Näinkin isolle porukalle pitäisi lähtökohtaisesti olla useammat avaimet huvilalle. (Onneksi saimme pyytämällä toisen avaimen.) - Eteistilaan voisi lisätä naulakon tai koukut takkeja varten. - Oli pieni pettymys, että ulkotuoleissa ei ollutkaan kukkakuosia. Olisivatkohan kukkapehmusteet löytyneet jostain? - Yllätyimme siitä, miten paljon meidän piti hankkia kulutustavaroita: käsisaippua, käsitiskiaine, vessa- ja talouspaperi jne. Tämän olisi voinut tehdä paremmin selväksi varausvaiheessa. - Skalinadan terassille muodostuu sateella iso lätäkkö. Vettä valuu katoksen oikeasta reunasta. Ehkä reiän voisi paikata, tai ainakin helpottaa veden poistamista jotenkin. - Arvostaisimme sitä, jos kierrättämisestä tehtäisiin helpompaa! Voisiko huvilalle saada kierrätyspöntöt, vai onko lähellä suositeltu paikka, johon jätteet voisi viedä? Oli iloinen yllätys, että paikkakunnalla kierrätetään jopa muovia (löytyneistä kierrätyspisteistä päätellen). Kiitos onnistuneesta matkasta!"

Esko K.

"Huvila oli ennakkotietojen mukainen .Yhdyshenkilö hoiti asiansa hyvin.Paikka ei sovi liikunta rajoitteisille siitä olisi pitänyt olla maininta"