Huvila Agia Triada

Agia Triada, Kreeta, Kreikka

1 449 - 2 891 € / viikko
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Tässä vuonna 2005 rakennetussa huvilassa yhdistyy perinteinen ja moderni arkkitehtuuri. Huvila sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla Agia Triadan kylässä, joka taas on 10 kilometrin päässä Rethymnon kaupungista. Plataniaksen turistikohde on noin 5 kilometrin päässä, josta löydät esimerkiksi lähimmät hiekkarannat. Huvila on kokonaan ilmastoitu. Ensimmäisessä kerroksessa on erittäin tilava olohuone, josta löytyy esimerkiksi takka ja sateliitti-TV. Keittiö on hyvin varusteltu ja löydät sieltä esimerkiksi astianpesukoneen, joka säästää lomailijan vaivaa. Ensimmäisessä kerroksessa on myös yksi makuuhuone sekä kylpyhuone. Portaat johdattavat yläkertaan, jossa on kolme makuuhuonetta lisää. Jokaisella näistä makuuhuoneista on oma kylpyhuone. Yläkerrasta löytyy lisäksi pyykinpesukone. Huvilaa ympäröi mitä kaunein kreikkalainen luonto. Huvilalta on upeat näkymät merelle ja vuorille. Uima-altaan ympäriltä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja. Terassilla on myös mukavat pihakalusteet. Huvila erottuu joukosta, sillä siellä on yksityinen tenniskenttä. Auton vuokrausta suositellaan.
aikaväliviikkominimivaraus
01.07.2022 - 31.08.2022413 €2 891 €5 Päivää
01.09.2022 - 30.09.2022275 €1 925 €5 Päivää
01.10.2022 - 30.11.2022207 €1 449 €5 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Antti, T.

"Villa oli erittäin toimiva ja siisti. Omistaja hyvin avulias. Keittiövälineet, viinilasit, jne. hieman puutteelliset, mutta ihan hyvin niillä pärjäsi. Autolla lyhyt matka kauppoihin ja ravintoloihin, sekä Rethymnon isompaan kaupunkiin. Tenniskentän lisäksi löytyy pöytätennis ja pieni kuntosali. Lämmin suositus ja peukku tälle paikalle, hinta-laatu kohdillaan."

Berth S.

"Matka oli erittäin onnistunut, paikka oli aivan huikea, vastasi kaikilta osin esitteitä, ainoa pikku miinus on että se on vähän kaukana keskustasta, mutta sekin oli tiedossa ennen matkaa. Latasin arvosteluja ja kuvia myös sekä IG että Googleen, voi käydä katsomassa."

Stella S.

"Kiitos! Aivan mahtavasti hoidettu kaikki ja kohteessa kaikki sujui niinkuin piti. Omistaja oli todella mukava ja hänen kanssaan kaikki sujui erinomaisesti. Ehdottomasti voin suositella teitä eteenpäin ja meinaan kyllä jatkossa käyttää tätä firmaa! Uutta lomaa odotellessa."

Leena J.