Huvila Orka

Grabovac, Split-Dalmatia, Kroatia

2 751 - 3 850 € / viikko
  • 12
  • 6
  • 6
  • 1
Luksusta, täydellistä omaa rauhaa ja viimeisen päälle varusteltua lomakohdetta etsiville huvila Orka on unelmien täyttymys. Pienessä Sestanovacin kunnassa sijaitseva huvila on majoituspuitteeltaan fantastinen eikä sitä ympäröivä miljöökään jää paitsioon. Tähän kohteeseen majoittuu 12 henkilöä ja kohteesta löytyy kaikki mukavuudet, mitä ikinä voikaan lomaltaan toivoa: oma 80m2 uima-allas, sisä- ja ulkoporeammeet, kuntosali, kokoustiloja, viinikellari, kotiteatteri, pokeripöytä, talvipuutarha, kolme erilaista ulkogrilliä - lista on lähes loputon. Huvilan päärakennuksesta löytyy viisi makuuhuonetta, joista jokaisessa on parisänky, oma kylpyhuone ja tv. Kuudes makuuhuone löytyy erillisestä vierasrakennuksesta, niin ikään omalla kylpyhuoneella. Näiden lisäksi Orkassa on vielä 7 erillistä wc:tä. Päähuvilassa on kaksi keittiötä, avara ruokailutila ja erilaisia oleskelutiloja eri käyttötarkoituksiin. Ullakkokerroksesta löytyy viihtyisä baari, äänentoistolaitteet ja pokeripöytä. Huvila on sisustettu suurimmaksi osaksi antiikkisilla huonekaluilla ja huoneista löytyy upeita yksityiskohtia. Huom. kesäaikaan ainoastaan ulkoporeamme on käytössä (sisäamme ei). 4000m2:n kokoiselle piha-alueelle mahtuu niin ikään viihdykkeitä laidasta laitaan. Isossa uima-altaassa ja sitä ympäröivällä terassilla on tilaa jopa 25:lle auringonpalvojalle. Huvilalla on mahdollisuus järjestää myös kokouksia, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Altaan vierestä löytyy pieni kenttä, jossa voi pelata mm. jalkapalloa ja keilata. Lähellä Orkaa pääsee kokeilemaan myös ratsastamista lipizzanhevosilla ja alue on tunnettua metsästysseutua tästä harrastuksesta kiinnostuneille. Museoita ja eläintarhakin löytyy, joten tästä todella ainutlaatuisesta huvilasta ja sen lähiympäristöstä löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin.
aikaväliviikkominimivaraus
21.08.2022 - 09.09.2022550 €3 850 €5 Päivää
10.09.2022 - 23.09.2022488 €3 416 €5 Päivää
24.09.2022 - 18.12.2022393 €2 751 €5 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

SähkönkulutusIn the period of 15.10.'19 - 01.05.’20 and 15.10.’20.-01.05.’21. the guests will be charged total electricity consumption during their stay in the villa.

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)
Välisiivous80€
Poreamme
Sauna

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Turistivero
Altaan ja pihan ylläpito

Sijainti

Arvostelut

Niina, K.

"Laadukas, uniikki huvila, jossa oli kaikkea mitä lomalta voi toivoa. Tilaa ja huoneita oli riittävästi 13 hengen porukalle (4 perhettä). Myös lapset oli otettu huomioon tässä huvilassa. Sisällä huvilassa, allas-alueella, terasseilla ja ulkorakennuksissa oli kymmenittäin pieniä viimeisen päälle mietittyjä hauskoja ja erikoisia yksityiskohtia. Huvilamanager Sonja oli äärimmäisen ystävällinen ja huolehti meistä koko loman ajan. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja saimme paljon hyviä vinkkejä lomaamme varten. Ainoa huomioitava asia syksyllä matkustaville on se, että uima-altaassa ei ole lämmitystä, jolloin altaan vesi on hiukan viileää päivisin (yöt olivat syyskuun puolivälissä hyvinkin viileitä.) Voimme suositella!"

Sanna R.

"Todella laadukas huvila sekä ystävällinen palvelu. Arvostan :)"