Huvila Solin

Solin, Split-Dalmatia, Kroatia

Kysy hintaa
  • 10+2
  • 5
  • 3
  • 1
Huvila Solinin loistava sijainti varmistaa onnistuneen loman Kroatiassa. Huvila sijaitsee mäen päällä Splitin ja Solinin kaupunkien yläpuolella, josta Splitin keskustan monipuoliset palvelut ovat reilun 10min ajomatkan päässä. Korkean sijaintinsa ansiosta huvilalta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkien yli, ja itse huvilaa ympäröi rauhallinen sekä koskematon luonto. Näihin upeisiin puitteiisiin mahtuu majoittumaan suurempikin porukka, vuodepaikkojen riittäessä jopa 12 hengelle. Huvilasta löytyy viisi tilavaa makuuhuonetta, jotka kaikki sijaitsevat huvilan ylimmässä kerroksessa. Keskikerroksen nykyaikainen keittiö ja iso ruokailuryhmä luovat täydelliset puitteet yhteiseen illanviettoon. Olohuoneesta on suora pääsy terassille, jossa on ruokailuryhmä. Terassilta ja olohuoneen ikkunoista avautuu upea näkymä Solinin ja Splitin kaupunkiin sekä merelle. Alakerran harrastetilasta löytyy lisäksi biljardipöytä, oma kuntosali, jacuzzi sekä sauna. Huvilan laaja piha-alue käsittää pinta-alaa jopa 800 neliömetriä. Suurelta takapihan terassilta löytyy ruokailuryhmä sekä grillipaikka ruoan valmistukseen. Terassin vierestä löytyy huvilan 24 neliömetrin kokoinen lämmitetty uima-allas, joka on iltaisin valaistu upein tunnelmallisin valoin. Lähimmälle pikkukivirannalle on matkaa reilu 5km kilometriä, jossa viimeistään pääsee ihastelemaan Adrianmeren rantojen kauneutta. Vuokra-auto on suositeltava, mutta ei pakollinen. Lähin bussipysäkki on 200m päässä huvilalta ja taksimatka huvilalta keskustaan maksaa noin 10-15€.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Uima-altaan lämmitysExtra fee

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Mervi L.

"Kiitos! Aivan mahtavasti hoidettu kaikki ja kohteessa kaikki sujui niinkuin piti. Omistaja oli todella mukava ja hänen kanssaan kaikki sujui erinomaisesti. Ehdottomasti voin suositella teitä eteenpäin ja meinaan kyllä jatkossa käyttää tätä firmaa! Uutta lomaa odotellessa."

Sirpa K.

"Villa Solin Kroatiassa, Splitissä. Hieno huvila, hyvät puitteet viettää laatuaikaa ystävien kanssa. Kaikki toimi ongelmitta. Kaunis maa."

Elina K.

"Erittäin hieno huvila, upeat maisemat ja kaikki sujui mutkattomasti Kroatian Splitissä. Suosittelen :)"

Eerik ( Villada Staff)

"Huvilan Solin on mahtavalla paikalla vuorenrinteessä. Huvilalta avautuva näkymä Splitin kaupunkiin on paljon upeampi kuin kuvista voi päätellä. Majoituimme kohteessa 10 hengen seurueella ja huvila toimi siihen moitteettomasti. Yläpihan grillauspaikka oli ahkerassa käytössä, kuten myös huvilan lämmitetty uima-allas. Huvilan alakerrassa oleva biljardi, poreallas sekä sauna olivat myös käytössämme lähes päivittäin. Sijainnin puolesta huvila sopi loistavasti alueeseen tutustumiseen. Huvilan ohi menee busseja joilla pääsee Soliniin sekä Splitin keskustaan, mutta suosittelisin silti tähän kohteeseen ainakin yhtä vuokra-autoa jolloin esimerkiksi ruokaostosten tekeminen on helpompaa."