Huvila Mellino

Ciggiano / Monte San Savino, Toscana, Italia

2 261 - 4 963 € / viikko
  • 11+2
  • 6
  • 5+1
  • 1
Huvila Mellino on valloittava lomahuvila Ciggianon kylän lähellä. Entisöinnin tuloksena huvilasta on tullut täydellinen lomanviettopaikka, joka on sekoitus uutta ja vanhaa. Huvila koostuu päärakennuksesta, jossa on kaksi osaa. Toinen majoittaa 5 vierasta kun toiseen mahtuu yöpymään 4 henkilöä. Huvilaan kuuluu lisäksi lisärakennus, jonne mahtuu jopa 4 vierasta. Päärakennuksen molemmissa osissa on viihtyisät olohuoneet, joihin tunnelmaa tuovat lämpimät takat. Molempiin osiin kuuluu myös keittiö, mutta vasemmanpuoleisen osan keittiö on tilavampi, joten siellä mahtuu kokkaamaan koko porukalle. Lisärakennus on 20 metrin päässä päärakennuksesta. Lisärakennuksesta löytyy esimerkiksi keittiö ja ruokailutila sekä omat kylpytilat. Huvila Mellino piha on kokonaan aidattu elektronisella portilla, mikä takaa täydellisen yksityisyyden. Pihalta löytyy myös esimerkiksi suuri uima-allas, poreallas, grilli sekä ruokailuryhmä.
aikaväliviikkominimivaraus
06.04.2024 - 17.05.2024446 €3 122 €7 Päivää
18.05.2024 - 28.06.2024554 €3 878 €7 Päivää
29.06.2024 - 23.08.2024709 €4 963 €7 Päivää
24.08.2024 - 20.09.2024554 €3 878 €7 Päivää
21.09.2024 - 20.12.2024446 €3 122 €7 Päivää
21.12.2024 - 13.01.2025709 €4 963 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Turistivero eventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)

Valinnainen lisäpalvelu

Polttopuut20,00 Euro per 100kg
LemmikitEuro 30 per animal per week
Extra cleaning15,00 Euro per hour/cleaner

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Lämmitys (talo)(max. 8 hours/24)
Ilmastointi(max. 8 hours/24)
Sähkönkulutus
Internet-yhteys
Kaasu
Vesi
Poreamme
Allaspyyhkeet
Altaan ja pihan ylläpito

Sijainti

Arvostelut

Eeva, T.

"Upea, todella hyvin ylläpidetty villa, jonka aidattu piha takaa täydellisen yksityisyyden. 12 aikuisen seurue majoittui täällä todella mukavasti ja isäntä oli mitä mukavin. Näkymä viinitarhalle ja laaksoon kruunaa Toscanan loman."

Nora

"Kohde ylitti odotuksemme; 10 kokenutta matkaajaa hymyili koko viikon ajan viihtyessään siisteissä ja huolitelluissa tiloissa. Piha oli upea, sauna ja poreamme ihan huiput. Mitään ei puuttunut. Isäntäväen järjestämä pizzailta oli ihan super!"

Saila, H.

"Meillä oli todella onnistunut lomaviikko Villa Mellinossa. Huvila lisärakennuksineen oli kaunis, erittäin siisti ja hyvin hoidettu, sijainti rauhallinen aidattuine pihoineen. Pääkeittiö on hyvin varusteltu, siellä syntyivät monet maukkaat ateriat isäntäväen tuliaisherkkujen ja -viinien höystäminä. Harvian hyvä sauna ja poreamme olivat kovassa käytössä valitettavan viileän ja sateisen viikon aikana. Lapsille riitti puuhaa isossa ja kauniissa puutarhassa, pingis ja lätkäpeli olivat kovassa käytössä. Kanalan väkeä oli myös hauska seurata. Naapurissa asuva isäntäväki oli todella mukava ja avulias, meillä oli huippukiva pizzailta heidän tiloissaan, kiitos! Ciggianon kyläkaupasta saimme myös huippupalvelua ja reseptejä. Voimme lämpimästi suositella tätä ihanaa huvilaa isommallekin joukolle! Auto kannattaa ehdottomasti vuokrata kauniin Toscanan ja viehättävien kylien ja kaupunkien tutkimiseen."

Leo, S.

"Kokonaisuutena olimme erittäin tyytyväisiä. Mellinossa oli kaikki paikat hyvässä kunnossa. Myös hyvät vuoteet, poiketen joistakin muista vuokraamistamme lomataloista. Hieno pihapiiri, hyvin aidattu, joten sopii myös koiraihmisille. Plussaa erillinen vierastalo ja pihasauna jacuzzeineen. Erittäin ystävällinen ja vieraanvarainen isäntäväki. Se, että he asuvat samassa kiinteistössä, ei haittaa lainkaan, koska näköyhteyttä ei ole. Sijainti on maaseutua, joten auto tarvitaan. Suosittelemme lämpimästi ja saatamme hyvin mennä uudelleen itsekin! "

Ulla, T.

"Lomatalo vastasi täydellisesti odotuksiamme! Lapsille oli paljon mukavaa tekemistä, pingistä, pyöräilyä, uintia ja kanalan asukkaiden seuraamista. Jacuzzi ja sauna olivat myös päivittäin käytössä. Omistajaperhe oli erittäin ystävällinen ja avulias, ja saimme heiltä monenlaista herkkua viikon kuluessa!"

Pia, T.

"Villa oli erittäin siisti, tilava ja hyvin varusteltu. Piha-alue oli ihana! Useita oleskelualueita sekä auringossa että varjossa. Pisteenä iin päälle uima-allas ja jacuzzi. Omistajat huolehtivat puutarhasta ja uima-altaasta aikaisin aamulla huomaamattomasti. Omistaja pariskunta oli erittäin ystävällinen ja vieraanvarainen. Näköalat olivat huikeat. Rauhallinen sijainti, mutta pieni hyvä ruokakauppa 800 m päässä. Suosittelen!"

Olli-Pekka, H.

"Matkamme oli erittäin onnistunut. Casa Melino on hyvin hoidettu, siisti, rauhallinen ja viihtyisä lomakiinteistö keskellä kaunista Toscanan maaseutua. Tilaa oli enemmän kuin riittävästi 10 hengen seurueellemme (7 aikuista ja 3 pientä lasta). Naapurissa asuva isäntäperhe oli erittäin avulias ja vieraanvarainen järjestäen meille mm. ikimuistoisen pizzaillan kodissaan! Keväällä pihalueelle rakennettu sauna ja jacuzzi olivat ahkerassa käytössä erityisesti alkuviikon viileämpinä päivinä. Casa Melino voimme todella suositella!"

Pirjo, M.

"Kohde oli paljon upeampi kuin kuvat antoivat ymmärtää. Erityisesti piha-alue uima-altaineen ihastutti siisteydellään, yksityiskohdiltaan ja kukkaistutuksillaan. Isäntäväki oli aivan huippua: illallinen tuloiltana ja pizzailta saivat meidät lähes liikutuksen valtaan. Kävelymatkan päässä oleva ruokakauppa oli ihana. "

Mikko, T.

"Kolme perhettä majoittui loistavasti tiluksilla. Omistajien vieraanvaraisuus paistoi läpi koko loman ajan. Vahva suositus!"

Amy H.

"We had the most amazing holiday at Casa Melino! Such a beautiful villa in a stunning location. With 2 families with young children and grandparents staying here there was plenty of space to relax as a group or individual. The Villa has been done up to a really high standard with great amenities to make a comfortable stay. The pool was fantastic surrounded by beautiful gardens and a very clever robot to cut the grass!! This holiday was made even more special by the fantastic owners of the villa that made us feel so welcome and treated us with homemade cakes and limoncello most days! The family who speaks a little English were there to help at any time but also respected our privacy. We were treated to a cooking lesson with the owners mothers which was such a memorable experience followed by an invitation to dinner at their house that evening which has given us and the children such special memories. There kindness and generosity made our holiday so unique. The Villa is set in a beautiful village with a small shop that sells groceries, bread and milk but a large supermarket is only 10 minutes drive near to a gorgeous town of Monte San Savino. The Villa is also in a good location to visit Sienna/Arezzo/Florence and Pisa. We would not hesitate to recommend staying at Casa Melino and we love to to return there for another fantastic holiday."