Huvila Tropical

Troia, Lissabonin rannikko, Portugali

1 505 - 2 044 € / viikko
  • 10
  • 5
  • 4
  • 1
Kolmensadan metrin päässä rauhallisesta uima-rannasta sijaitseva huvila Tropical on moderni, hyvin varusteltu lomakoti jopa 10 hengen matkaseurueille. Kaupat, ravintolat, golf sekä Troian luonnonpuisto ovat kaikki vain lyhyen ajomatkan päässä! Kotoisa ja kompakti Tropical on kahdessa kerroksessa ja sitä ympäröi suuri kukkiva puutarha, joka tarjoaa yksityisyyttä ja varjoa. Huvila pohjakerroksessa sijaitsee olohuone ja ruokailutila, josta suora kulku puutarhaan. Alakerrassa on myös hyvin varustettu keittiö sekä yksi makuuhuoneista ja erillinen wc. Loput neljä makuuhuonetta omine kylpyhuoneineen sekä parveke löytyy yläkerrasta. Talon edustalla sijaitsee yksityinen uima-allas (12x5m) aurinkotuoleineen. Terassilta on suuri ruokapöytä ja grilli. Viiden kilometrin sisällä huvilasta löytyy ruokakauppa, ravintoloita ja baareja sekä muita palveluita. Kolmen suuren luonnonpuiston keskellä sijaitseva Tropicana tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tutustua Troian niemimaan upeaan luontoon.
aikaväliviikkominimivaraus
18.09.2021 - 17.12.2021215 €1 505 €7 Päivää
18.12.2021 - 02.01.2022292 €2 044 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Fenced pool option
  • 250€

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Paula, M.

"Todella hieno paikka, suojainen puutarha ja rauhallinen ympäristö Soltroiassa. Ihana joen ranta ihan talon vieressä ja merenranta 20min kävelymatkan päässä. Talo on hyvin varusteltu ja kodikas. Ainoa lisävaruste voisi olla ilmastointi, sillä sitä ei ole. Tuulettimet kyllä löytyy! Troian keskustaan on matkaa noin 5km, eli auto on välttämätön. Kävelymatkan päässä on kuitenkin pieni kauppa, josta löytyy yllättävän paljon. Kaikenkaikkiaan hieno paikka! Kiitos, thanks to the owners!"

"Villa Tropical was perfect for us. A very comfortable house with a well equipped kitchen, super barbecue and gorgeous pool. It is a lovely location, too, with plenty to do and see. Highly recommended."