Huvila Klis

Solin, Split-Dalmatia, Kroatia

Kysy hintaa
  • 12
  • 6
  • 2+2
  • 1
Huvila Klis on 12 hengelle sopiva lomahuvila Splitin kaupungin kupeessa, Solinin kaupunginosassa. Tilava kolmikerroksinen huvila tarjoaa kauniit panoraamamaisemat merelle sekä kaupungin ylle, jotka yhdessä rauhallisen sijainnin kanssa luovat vierailijalle mahtavan lomakokemuksen. Kuuden makuuhuoneen huvila on varusteltu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla. Sisätiloissa vieraiden käytössä on kaksi erillistä olohuonetta, joista löytyy molemmista televisiot ja satelliittikanavat. Ruoanlaittoon tarvittavat välineet löytyvät hyvin varustellusta keittiöstä, joka toimii yhdessä ruokailutilan kanssa. Huvilan viihtyisät ulkotilat puolestaan tarjoavat erinomaiset puitteet aurinkolomalle ja rentoutumiseen. Pihalta löytyy uima-allas, aurinkovarjot sekä -tuolit ja ulkona syömiseen ruokailuryhmä. Useat nurmialueet sekä lasten leikkipaikka takaavat paljon tilaa puuhastelulle piha-alueella. Katutasosta löytyy huvilan autotalli sekä parkkipaikat jopa viidelle autolle. Sijainniltaan huvila on loistava, kun lähimmät kaupat ja ravintolat löytyvät jopa kävelymatkan päästä sekä lähimmälle rannalle on matkaa noin 2 kilometriä.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Turistivero

Sijainti

Arvostelut

Raimo T.

"Huippuystävällinen ja avulias isäntäpari. Kaikki toimi, kuten pitikin."

Anu, K.

"Talon emäntä oli aivan loistava ja tunsimme itsemme tervetulleiksi. Tavoite on päästä samaan paikkaan 5 vuoden päästä."

Anne, K.

"Kiva talo Splitissä ja erittäin ystävällinen ja sympaattinen isäntäpariskunta. Kaikki sujui niin kuin pitikin ja loma oli oikein onnistunut. Talon varustelu oli riittävä ja loma-arki sujui talossa oikein hyvin. Esittelytekstissä voisi korostaa haasteellista tietä ylös huvilalle ja vaikka suositella oman auton vuokraamista ;). "

Marcus A.

"Otroligt bra boende, vi är supernöjda. Vi har bara en kommentar: Vi var tvungna att vara tysta efter kl 23, detta borde framgå i beskrivningen av huset! Tack!"