Huvila Casa Ciggiano

Monte San Savino, Toscana, Italia

2 317 - 3 395 € / viikko
  • 10
  • 5
  • 3
  • 1
Ciggiano on kaunis lomahuvila joka sijaitsee lähellä Ciggianon kylää, alueella joka tunnetaan erinomaisista oliivioljyistään. Talo on rakennettu perinteiseen toscanalaiseen tyyliin ja on täysin remontoitu vuonna 2014. Huvilassa on viisi makuuhuonetta. Huvila koostuu päärakennuksesta sekä pienestä vierastalosta, jotka sijaitsevat vierekkäin. Päärakennuksen sisätilat levittäytyvät kahteen tasoon. Pohjakerrosesta löytyy avara olohuone takkoineen, keittiö, terassi sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on suora pääsy puutarhaan. Yläkerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Vierastalo on myös varustettu omalla keittiöllä ja olohuoneella ja sieltä löytyy yksi makuuhuone sekä lastensänky. Huvilan hyvin hoidetusta pihasta löytyy yksityinen uima-allas (13x6m) , josta avautuvat kuvankauniit näkymät ympäröivälle maaseudulle. Vieraiden käytössä on myös suuret nurmi-alueet sekä katettu terassi grilleineen. Tontti on täysin aidattu ja varustettu sähköportilla. Vain seitsemän kilometrin päässä huvilalta sijaitsee Monte San Savinon kaupunki, josta löytyy hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita. Upeisiin Sienaan ja Firenzeen on noin tunnin ajomatka. Päärakennuksen takaosassa, jonne on erillinen sisäänkäynti, asuu erittäin huomaamaton omistajaperhe, johon kuuluu vanhemmat ja kaksi aikuista lasta.
aikaväliviikkominimivaraus
23.09.2023 - 22.12.2023331 €2 317 €7 Päivää
23.12.2023 - 05.01.2024485 €3 395 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Loppusiivous€ 150.00
Turistiveroeventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)
Lisäkustannus lemmikeistäsupplement at presence of small animals - only in the annexe (€ 30,00 per animal per week)

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)according to consumption and prices in force during the stay
Ilmastointiair conditioning in all bedrooms (80,00 Euro per week)
Polttopuut€ 20,00 per 100kg
Lisävuodecan be used by a child (on request only)

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Sähkönkulutus
Internet-yhteys
Kaasu(cooking gas)
Vesi
Allaspyyhkeet

Sijainti

Arvostelut

Seija, R.

"Villa oli juuri sellainen, kuin esitteessä ennen vuokrausta kerrottiin/kuvattiin. Isäntäperhe oli erittäin ystävällinen ja suositteli muutamia kohteita joihin Toscanan alueella kannattaa tutustua. Voimme suositella kohdetta lämpimästi muillekin. Myös teidän palvelu oli erinomaista. Terveisin Seija ja Keijo perheineen"

Kaisa, N.

"Casa Ciggiano oli upea talo, kivalla paikalla. Talo oli kuvien perusteella hienompi ja hyvin remontoitu. Ainoa miinus, ei toimivasta kahvinkeittimestä, mikrosta ja osa lampuista oli rikki. Muuten varustus oli hyvä. Jossain olisi hyvä kuitenkin mainita, että itse pitää ostaa wc- ja talouspaperit, astianpesukoneen pesuaineet sekä käsisaippua vessaan. Isäntä valmisti meille ensimmäisenä iltana Toscanalaista ruokaa sekä toi viikon aikana itsetehtyä oliiviöljyä, limoncelloa ja pestoa. Tomaatteja ja viikunoita oli myös tarjolla. Oma auto on välttämätön. Voin suositella lämpimästi paikkaa. Yt Kaisa "

Niina, K.

"Huvila on uskomattoman kaunis ja upealla paikalla. Isäntäperhe on ystävällinen ja todella huomaamaton. Isäntä valmisti kahtena iltana ihanan illallisen, toi omaa viiniä, hilloja ja salaatteja pitkin lomaa. Tähän paikkaan haluamme palata. "

Anne N.

"Huvila oli todella upea ja kaunis. Huvilasta otetut kuvat eivät tehneet huvilalle oikeutta, vaan paikka oli todella paljon kauniimpi luonnossa. Sisustus, siisteys ja viihtyisyys kaikki todella viimeistä piirtoa myöten suunniteltu ja laitettu.Isäntäpariskunta oli enemmän kuin ystävällistä ja meistä huolehdittiin paremmin kun hyvin. Suosittelemme lämpimästi kaikille! We love this place!"

Eva M.

"We had a wonderfull hospitality As we arrived on the table was a great meal which included vegetable pasta fresh vegetable and fresh fruits and every morning on the table outside was waiting a basket with fresh fruits The host was there all the time each morning before we walk up he cleaned the pool and just took care for everything we asked for booking a place in restaurant ,even he helped us making food on the grill outside such place and host make the vacation perfect. Thank you again very much we had a great time."