Huvila La Fornacina

Baschi, Umbria, Italia

2 576 - 3 409 € / viikko
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Keskellä Umbrian kuvankaunista maaseutua sijaitseva Huvila La Fornacina tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhalliselle lomalle luonnon helmassa! Kauniisti sisustettu perinteinen kivitalo on varusteltu moderneilla mukavuuksilla ja sinne majoittuu mukavasti kahdeksan ihmistä. Vaikka huvilan sijainti on todella rauhallinen, lähin kylä Baschi sijaitsee vain 2,5 kilometrin päässä ja sieltä löytyvät kaikki peruspalvelut. Talo on rakennettu kahteen kerrokseen ja on todella tilava ja valoisa. Sisätilat henkivät aitoa italialaista tunnelmaa. Huvilan pohjakerroksessa sijaitsee avara olo- ja ruokailutila takkoineen, keittiö sekä kaksi makuuhuonetta omine kylpyhuoneineen sekä erillinen suihkuhuone/wc. Tästä kerroksesta pääsee myös upealle ulkoterassille, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäivän maaseudun ylle. Loput kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone ovat ensimmäisessä kerroksessa. La Fornacinan erikoisuus on sen upea, lähes 10000 neliön puutarha, josta löytyy mm. oma uima-allas, kätevä ulkokeittiö bbq-grilleineen sekä laajat nurmialueet auringonottoon ja erilaisiin aktiviteetteihin. Tässä huvilassa vieraat voivat nauttia perinteisestä Italialaisesta maaseutuasumisesta - lukuisat tunnelmalliset pikkukylät ja maatilat sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä ja tarjoavat mahdollisuuden tutustua aitoon Umbriaan. Ympäröivä monipuolinen maaseutu sopii mainiosti myös patikointiin ja pyöräily- sekä kävelyretkiin.
aikaväliviikkominimivaraus
27.04.2024 - 31.05.2024400 €2 800 €7 Päivää
01.06.2024 - 31.08.2024487 €3 409 €7 Päivää
01.09.2024 - 13.09.2024432 €3 024 €7 Päivää
14.09.2024 - 27.09.2024400 €2 800 €7 Päivää
28.09.2024 - 14.12.2024368 €2 576 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Loppusiivous
  • 160€
Turistiveroeventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)if used upon consumption

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Sähkönkulutus
Internet-yhteys(WiFi in the living room and terrace ground floor)
Kaasu(cooking gas)
Vesi
Allaspyyhkeet

Sijainti

Arvostelut

Hannu, H.

"Mukavat näköalat ja ystävällinen omistaja. Allasalue kiva. Kylppärit siistit. Ainoa asia mikä häiritsi oli muurahaisarmeija keittiössä. Kiitos"

Juha R.

"Reissu oli erinomaisen onnistunut. Isäntäväki oli ylitsevuotavan avuliaita ja täsmällisiä. Talo oli tosi kiva,erityisesti talon terassi ja piha olivat ihan mielettömät. Talo on kuitenkin vanha kivitalo jossa on puutteensa. Lämmintä vettä sai kyllä kun jaksoi vähän odotella. Kaikenkaikkiaan ihanan rauhallinen paikka olla ja viettää lomaa. Orvieto on aivan ihana kaupunki museoineen ja kirkkoineen sekä ravintoloineen. Villadan kanssa palaamme asiaan taas ensi keväänä.."

Teija, V.

"Erittäin onnistunut loma! Ilmat suosivat meitä ja huvila oli tosi ihastuttava, siisti ja kaunis. Ehkä pientä päivitystä pieniin yleiskoneisiin keittiössä, samoin veitset kaipasivat teroitusta. Puutarha hyvin hoidettu kuin myös allasalue. Allas hyvä, pystyi jopa sukeltamaan! Erityinen miellyttävä yllätys oli talon kissa! Ihana otus, joka oli tosi seurallinen :) Huoli jäi, miten se pärjää talven. Autolla pääsi hyvin joka puolelle ja välimatkat lyhyet. Kiitos huvilan huoltajille kuin myös omistajalle hyvästä huolenpidosta koko loman ajalta."

Leo, S.

"Vietimme Il Fornacinossa 6 viikkoa loka-marraskuussa 2018. Talon sijainti on erittäin hyvä: lyhyehkö (alle 150 km) ajomatka sekä Roomasta että Firenzestä. Lähistöllä on paljon mielenkiintoisia pienempiä kaupunkeja. Maisemat ovat upeat! Ympäristö tarjoaa mahdollisuudet hienoihin kävelyihin. Meillä oli mukanamme kaksi suursnautseria, joiden saatoimme antaa olla vapaana pääosin aidatulla pihalla. Koko talo puutarhoineen ja hienoine uima-altaineen sekä ulkokeittiöineen on erittäin tasokas ja viihtyisä. Kaikesta näkee, että talo on peruskorjattu alun perin omaan käyttöön, eikä vain vuokrattavaksi. Talon hyvin ystävälliset ja vieraanvaraiset omistajat olivat meitä vastassa, kun tulimme perille. Graziella, joka oli palkattu huolehtimaan talosta ja meistä, kävi meitä viikottain. Myös hän oli äärimmäisen ystävällinen! Kaiken kaikkiaan viihdyimme pitkän lomamme talossa ja Baschissa todella hyvin, ja voimme lämpimästi suositella kohdetta! Uskon, että palaamme sinne itsekin."

Anneli, O.

"Boendet var helt fantastiskt."