Huvila Lucia Kastela

Kastela, Split-Dalmatia, Kroatia

Kysy hintaa
  • 10+2
  • 5
  • 3
  • 1
Huvila sijaitsee Unescon suojeltujen kaupunkien Splitin ja Trogirin välissä. Tämä upea huvila koostuu kolmesta asunnosta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa sisällä olevan portaikon avulla. Talo sijaitsee aidatulla tontilla, joten yksityisyys on sen puolesta taattu. Huvila on tilavasti ja hyvällä maulla sisustettu. Talosta löytyy yhteensä viisi makuuhuonetta, joten tämä kohde on täydellinen suurelle perheelle tai ystäväporukalle. Kaikki kolme asuntoa sijaitsevat eri kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on keittiö, olohuone ja kylpyhuone. Ensimmäisessä kerroksessa on vain yksi makuuhuone, kun taas toisessa ja kolmannessa kerroksessa on kummassakin kaksi makuuhuonetta. Lisäksi on mahdollista lisätä kaksi lisävuodetta, jotta huvila majoittaa yhteensä kaksitoista henkilöä. Ensimmäisestä kerroksesta on pääsy ulos katetulle terassille, kun taas toisessa ja kolmannessa kerroksessa on parvekkeet, joista on uskomattomat näkymät merelle. Huvilassa on ilmastointi. Pihalta löytyy 25 neliön kokoinen uima-allas ja aurinkotuoleja. Huvilalle voi pysäköidä neljä autoa ja autotallissa on tilaa yhdelle autolle. Pihalta löytyy myös ruokailuryhmä sekä BBQ-grilli.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Anne P.

"Huvilan taso ja varustelu ylitti odotukset. Sivuillanne olleet kuvat olivat vanhentuneet. Ylin kerros oli remontoitu moderniksi ja tyylikkääksi. Ilmastointia ei ollut mainittu sivuillanne vaikka sellainen löytyi joka kerroksesta. Kohde sijaitsi erinomaisella paikalla, lyhyen matkan päässä kaikista tarpeellisista kohteista. Lentokentältä kohteeseen ajo hankalaa uusien tiejärjestelyiden vuoksi. Gomile-tielle kääntyminen onnistuu vain Splitin suunnasta, joten lentokentältä tultaessa on ajettava kohteen ohi ja tehtävä u-käännös seuraavassa valoristeyksessä. Talon isäntä otti meidät lämpimästi vastaan tervetuliaisherkkujen kera. Puutarhan antimet olivat käytettävissämme, piha ja allas siistittiin joka päivä. Isäntä oli käytettävissä koko viikon ja lupasi auttaa kaikessa tarvittaessa. Matkamme oli erittäin onnistunut ja voimme suositella tätä kohdetta lämpimästi muillekin"

Juha W.

"Matka oli onnistunut, kohde siisti ja täytti kyllä odotuksemme. Ystävällinen palvelu ja sama kuljettaja joka haki meidät lentokentältä oli aina käytettävissä pienellä varoitusajalla koko viikon ajan kun tarvitsimme kuljetusta. Pölynimurin hankkisin kohteeseen, kun suomessa emme ole tottuneet pelkkään harjaan ja kihveliin. Mukavaa matkaa muistellen."

Sarianna, V.

"Lomamme oli hyvin antoisa ja onnistunyt. Huvila vastasi etukäteen saatuja tietoja. Positiivinen yllätys oli puutarha ja useat hedelmäpuut. Vastaanotto oli vieraanvarainen ja hyvin ystävällinen. Viikon aikana olimme muutaman kerran yhteydessä ja saimme ripeästi vastauksen ja korjauksen. Uima-altaasta oli paljon iloa, matka rannalle ja hyvään ravintolaan oli lyhyt, lähin kauppakin ja leipomo kävelymatkan päässä. Ainoa miinus oli moottoritien läheisyys, sitä emme etukäteen osanneet odottaa esittelytekstin perusteella. Kahvinkeittimet olivat tukossa kalkkipitoisen veden takia. Saimme niitä hiukan korjattua etikan avulla, mutta parasta olisi infota, että kahvinkeittimessä käytettäisiin vain pullovettä."