Huvila Colle

Lucca, Toscana, Italia

2 254 - 2 688 € / viikko
  • 7+1
  • 4
  • 3
  • 1
Huvila Colle on kolmikerroksinen, joukosta omalla persoonallisuudellaan erottuva lomakohde. Loistavan sijaintinsa ansiosta tämä kahdeksan henkeä majoittava huvila sopii etenkin perheille, joilla on lapsia. Huvilasta löytyy paljon aktiviteetteja perheen pienimmille ja heidät on huomioitu myös huoneiden sisustuksessa. Luccan välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Collesta on helppo lähteä valloittamaan Toscanan muita kohteita, sillä ajomatkat eivät ole pitkiä. Kolmikerroksisen huvilan pohjakerroksesta löytyy ruokailutila, jossa on pitkän pöydän lisäksi sohva ja takka ja tilasta pääsee suoraan keittiöön. Pohjakerroksesta löytyy myös yksi kylpyhuone. Toiseen kerrokseen noustaan keittiön vierestä kierreportaita pitkin. Tästä kerroksesta on kaksi kulkua pihamaalle. Suuresta olohuoneesta löytyy televisio, työhuone ja paljon aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin: kirjoja, lehtiä, leluja, jalkapallopöytäpeli ja lukuisia lautapelejä. Kerroksessa on yksi kylpyhuone. Huvilan ylin kerros on pyhitetty makuuhuoneille, joista kaikista on kulku parvekkeelle ja yhteiseen kylpyhuoneeseen, jossa on amme. Tämän lisäksi yhdellä makuuhuoneista on oma, huoneen yhteydessä oleva kylpyhuone. Huvila Collen piha-alue on lähes hehtaarin kokoinen. Oliivipuut ja kaunis kasvillisuus reunustavat kulkureittejä. Ulkona on mahdollista kokata barbequen äärellä ja myös syödä katetussa ruokailutilassa. Uima-allasalue on mukavan avara ja sen reunoilta löytyy aurinkotuoleja, varjopaikkoja sekä lapsille oma liukumäki. Läheisen Luccan kaupungin lisäksi vierailemisen arvoinen on mm. Bagni di Lucca, josta löytyy kylpylöitä ja eipä valkoisista rannoistaan ja hienoista ravintoloistaan tunnettuun Versiliankaan ole kuin reilu 30 km:n ajomatka.
aikaväliviikkominimivaraus
25.08.2018 - 21.06.2019322 €2 254 €7 Päivää
22.06.2019 - 23.08.2019384 €2 688 €7 Päivää
24.08.2019 - 31.01.2020322 €2 254 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Loppusiivous
  • 150€
Turistivero1,50€ per person per day for a maximum of 3 days (over 14-year-olds)

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)You will be charged according to your consumption
Myöhäinen check-inAfter 8 pm a fee of 50€ is required and after 10 pm the fee is 100€. Any late arrival has to be agreed in advance.
Lemmikit50€ per week

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Sähkönkulutus
Kaasu
Vesi

Sijainti

Arvostelut

Ulla-Maija J.

"Huvila oli juuri tarpeisiimme sopiva. Omistajat suhtautuivat hyvin, vaikka saapuminen myöhästyi suunnitellusta. Saimme yhteyden ilmoitettujen yhteysnumeroiden kautta. Lähtöpäivänä lopputarkastus sujui sovitusti."

Ernst F.

"We spent amazing days in Villa Colle and we can recommend this villa for great holidays because it's perfect. It was a pleasure for our family to be in this house with the lovely atmosphere and in the green garden with the large pool."