Huvila Baan Chirawan

Sri Panwa, Phuket, Thaimaa

Kysy hintaa
  • 14+8
  • 7+1
  • 8
  • 1
Huvila Baan Chirawan on yksi Phuketin upeimpia luksushuviloita. Varusteluun kuuluu oma uima-allas ja ranta. Huvilassa on 7+1 makuuhuonetta ja 8 kylpyhuonetta. Vuokralaisten käytettävissä on myös kaksi vuodesohvaa, majoituspaikkoja huvila tarjoaa 14+8 henkilölle. Kaikki seitsemän makuuhuonetta ovat suuria ja varusteltu sateliitti-tv:llä, ilmastoinnilla, kattotuulettimilla, henkilökohtaisella minibaarilla ja omalla kylpyhuoneella sisältäen wc:n ja suihkun. Neljässä makuuhuoneessa on oma parveke/ terassi ja kahdessa makuuhuoneessa on omat vuodesohvat, joissa voi majoittua tarvitaessa vielä kaksi lisähenkilöä per makuuhuone. Huvilan sijainti tarjoaa upeat näkymät Andamaanienmeren horisonttiin, huvilan terassialue on todennäköisesti yksi parhaimmista paikoista seurata Thaimaan auringonnousuja sekä -laskuja. Lähellä sijaitseva Sri Panwa -keskus tarjoaa täyden valikoiman palveluja. Alueelta löytyy kaikki mitä voit ikinä toivoa lomallasi. Satama-alueella on myös kolme palkittua maailmanluokan tähti ravintolaa.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

LisävuodeFinal price depends on the number of guests. The maximum capacity of this villa is 22 guests. Please request detailed pricing for your group.
Kodinhoitajapalvelu
Lastenvahti

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Concierge-palvelu
Allaspyyhkeet
Päivittäinen siivous
Liinavaatteiden vaihto keskellä viikkoa
Lentokenttäkuljetus
Hygieniatuotteet

Sijainti

Arvostelut

Hans B.

"We had a great time in Villa Baan Chriawan. Everything was organized perfectly. It’s a wonderful place to stay and the staff did an excellent job. It’s like a five-star hotel with an astonishing view."

Parwen & Karim

"We are now back from our holiday in Phuket. The villa was beautiful, the staff very efficient, the food amazing and we all had a super time. The staff were very helpful and pleasant, especially the housekeeper Sao, Jay & Jai and chef Sao."