Huvila La Pacchia

Baschi, Umbria, Italia

5 565 € / viikko
  • 10+2
  • 5
  • 6
  • 1
Huvila La Pacchia on satumaisen kaunis lomanviettopaikka rauhallisella Umbrian maaseudulla. Perinteinen kivestä rakennettu huvila on sijoitettu mäen päälle, josta avautuu upeat panoramamaisemat ympäröiville pelloille. Miljöötä täydentää sypressipuiden siimeksestä löytyvä uima-allasalue, jossa Italian auringosta voi nauttia läpi päivän. Jopa 12 henkilöä majoittava huvila muodostuu 5 makuuhuoneesta ja 6 kylpyhuoneesta. Kolme makuuhuoneista on varusteltu kahden hengen sängyillä. Neljännessä ja viidennessä makuuhuoneessa on molemmissa kaksi yhden hengen sänkyä sekä toisessa makuuhuoneista on vielä mahdollisuus levitettävälle vuodesohvalle johon mahtuu 2 henkilöä. Jokaisessa viidessä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone. Tyylikkäästi sisustetusta huvilasta löytyy yhteisiä oleskelutiloja mukavasti. Huvilan pohjakerroksesta sijaitsee hyvin varusteltu keittiö, jossa on mahdollisuus tehdä ruokaa puu- tai sähköuunilla. Samassa kerroksessa sijaitsee WC, kodinhoitohuone, sekä spa-osasto ja uusilla laitteilla varusteltu kuntosalihuone. Spa-osasto on varusteltu turkkilaisella saunalla, poreammeella ja terapiasuihkulla. Lisäksi huvilasta löytyy kaksi erillistä olohuonetta. Huvila La Pacchiassa vieraiden yksityisyys on taattua, 1500 neliön piha-aluetta ympäröi 3 hehtaarin kokoinen yksityinen tontti. Hyvin hoidettu piha muodostuu terasseista, nurmialueesta, kivipoluista, sypressi- ja oliivipuista sekä tietenkin uima-altaasta. Huvilan vetonaulana toimiva uima-allas sijaitsee rinteen reunalla, tarjoten mitä parhaimmat näköalat ympäröivään Italian maaseutuun. 7 x 14 metrin uima-allas on 70-250cm syvä, joten se sopii hyvin niin perheen pienille kuin isommille. Altaan yhteydestä löytyy myös erillinen poreallas. Uima-allasta ympäröivät aurinkotuolit, -varjot sekä aurinkokatos, joka soveltuu hyvin ruokailuille. Kokonaisuutena Huvila La Pacchia tarjoaa mitä parhaimmat puitteet tutustua italialaiseen La Dolce Vita -elämäntyyliin.
aikaväliviikkominimivaraus
17.12.2022 - 06.01.2023795 €5 565 €4 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Loppusiivous180€ fix price
SähkönkulutusOver a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh
TuristiveroEventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)
Lisäkustannus lemmikeistä50€ per animal

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)On consumption due to up to date market prices
IlmastointiOver a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh
VälisiivousAdditional cleaning and extra change of bed linen and towels, on request
SaunaElectricity: over a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Kaasu
Vesi
Altaan ja pihan ylläpito

Sijainti

Arvostelut

Essi A.

Kaisa R.

"Matkakohde oli ihana. Uima-allas alue todella toimiva ja tilava. Talossa oli tilaa isolle joukolle. Sängyt ja petivaatteet laadukkaita. Oli myös tarpeeksi pyyhkeitä. Pieniä puutteita keittiön tarvikkeista, kuten kauhoista, lastoista yms. Kahvinkeitin aivan surkea, miten niin pienellä keitetään isolle ryhmälle kahvia?"

Miia Mäkinen

"Matka oli erittäin onnistunut ja huvila teki suuren vaikutuksen työkavereihini! Itsekin olin positiivisesti yllättynyt siitä miten iso huvila olikaan ja miten tajuttoman hienolla paikalla peltojen keskellä. Kun järjestää noinkin isolle porukalle matkaa on kiva, että välissä on luotettava suomalainen toimija. Vähentää huomattavasti omaa stressiä kaiken suhteen.”"