Huvila Murs

Murs, Provence, Ranska

4 928 € / viikko
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Huvila Murs sopii täydellisesti niille matkailijoille, jotka haluavat pysyä lähellä Luberonin tarjoamia aktiviteetteja, mutta samalla nauttia rauhasta ja yksityisyydestä. Tunnelmallinen maalaistalo sijaitsee kukkulalla, josta avautuvat kiehtovat näkymät Luberonin laakson yli. Huvilassa on neljä makuuhuonetta ja sinne mahtuu yöpymään kahdeksan henkilöä. Huvilan alakerrassa on suuri, täysin uudistettu ja upeasti varusteltu keittiö, josta pieni portaikko vie kahteen kodikkaaseen olohuoneeseen.Talon kaikki neljä makuuhuonetta on sisustettu klassisella tyylillä ja jokaisessa on oma kylpyhuone. Huvilassa on aivan upea terassi, jossa aamiaista tai iltadrinkkiä nauttien voit ihastella Provencen hurmaavia maisemia. Huvilan kaunis puutarha ja viihtyisä allas-alue tarjoavat erinomaiset puitteet rentoutumiseen. Piha-alueella on sekä aurinkoisia että varjoisia paikkoja. Ulkoruokailuja varten uima-altaan vieressä on mukava osittain katettu patio ja BBQ-grilli.
aikaväliviikkominimivaraus
31.08.2019 - 04.01.2020704 €4 928 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

VälisiivousEnd of stay cleaning, plus 3 hours of intermediate cleaning included. Linens changed weekly unless agreed otherwise. Maids not responsible for washing guest dishes/ pots/ pans or personal laundry.
Uima-altaan lämmitysPool can be heated upon request for an additional 150€ per week, weather permitting. Please note that pool heating is dependent on outdoor weather conditions and specific temperatures cannot be guaranteed.

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Allaspyyhkeet

Sijainti