Huvila Vittorio

Pallanza, Maggiorejärvi, Italia

Kysy hintaa
  • 6
  • 4
  • 4
  • 0
Huvila Vittorio sijaitsee Pallanza Verbaniassa, Maggiorejärven rannalla. Huvila tarjoaa unohtumattoman lomaelämyksen ja puitteet takaavat majoittujille rauhallisen ja rentouttavan vierailun. Vittorio oli aiemmin osa viereistä huvila San Remigiota mutta sittemmin tämä pienessä kappelissa sijaitseva kohde remontoitiin omaksi huvilaksi. Huvilaan majoittuu mukavasti kuusi henkilöä. Varsinainen ensimmäinen kerros löytyy maan tasalta ja se on yhtä avaraa ja valoisaa oleskelutilaa. Kerroksesta löytyy mm. piano, pieni takka, keittiönurkkaus ja ruokailutila sekä kylpyhuone. Kauniit kierreportaat vievät parvelle, jossa on viihtyisä oleskelutila sohvineen ja televisioineen. Parven ehdoton valttikortti on kaunis holvikaari-ikkuna, josta avautuu upea näkymä järvelle. Samat kierreportaat vievät myös osittain kallioon louhittuun pohjakerrokseen, josta löytyy huvilan makuuhuoneet. Alakerrassa on kaksi parisängyllistä makuuhuonetta, joilla molemmilla on omat kylpyhuoneet ja toisesta löytyy myös turkkilainen höyrysauna. Lisäksi kerroksessa on yksi yhden hengen makuuhuone ja viimeisimpänä upea 46 m² kylpyhuoneellinen sviitti, jonka seinistä osa on kalliolouhosta ja suuret ikkunat avautuvat Maggiorejärvelle. Huvilan pihamaa koostuu terassista ja nurmikentästä kauniine järvimaisemineen. Huvilaa ympäröi kasvitieteellinen puutarha (5000m²), joka koostuu niityistä, antiikkisista puista ja valtavasta kukkaloistosta. Lisäksi rannan tuntumasta löytyy kaunis huvimaja barbequegrillin kera ja jopa suomalainen sauna. Rannasta pääsee myös uimaan ja auringonpalvojille on varattuna aurinkotuoleja sekä –varjoja ja veneilyä varten rannasta löytyy myös poiju. Aivan huvilan nurkalta lähtee pyöräilyyn ja kävelyyn soveltuva polku, jota pitkin pääsee ihailemaan kaunista järvimaisemaa aina Pallanzan kylään (2km) saakka. Huom: - Huvila sijaitsee kalliolla ja se on rakennettu yli 100 vuotta sitten, jolloin turvallisuusvaatimukset ovat olleet alhaisemmat. - Kaikki järjestelmät täyttävät yksityisasuntoa koskevat uusimmat turvallisuusmääräykset, mutta jotkin rakenteelliset yksityiskohdat (portaat, kaiteet, polut) niin sisällä kuin ulkonakin voivat olla vaarallisia, joten suosittelemme, että lapset ja ihmiset, joilla on näkö- ja liikuntarajotteita tai jotka ovat alkoholin vaikutuksen alaisia, ovat aina valvonnassa. - Rannan koko riippuu paljon veden muuttuvasta korkeudesta. Rantaa ei puhdisteta jatkuvasti, eli vuorovesi voi tuoda rantaan roskia. - Uinti järvessä on mahdollista, mutta omalla vastuulla.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

TuristiveroTourist tax: to check upon arrival if applicable. Depending on local legislation.

Valinnainen lisäpalvelu

LemmikitDomestic animals allowed but not in the sleeping area (on prior request only)

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Lämmitys (talo)
Sähkönkulutus
Kaasu
Vesi

Sijainti

Arvostelut

Peter

"1. What a wonderful villa. The pictures on the website don't do it justice. A truly magical setting. Visit the gardens opposite, swim in the lake and definitely visit the islands. 2. 10 out of 10 3. The region is one of the best I've been to in the whole of Italy. The islands are a must if you visit the area. 4. Not bad overall. Two small quibbles. I would have liked a quicker response to my original request and I would have liked more clarity on the deposit. I thought I needed a cash deposit of 1000 euro but in fact i wasn't asked for adeposit at all. I loved the holiday. Thank you."

"Over the last 15 years my family and I have rented vacation homes in many countries and in fact we own a water front vacation rental in Hawaii. Our experience, staying at this Lake Maggiore villa, was simply incredible. Each day we were prepared a breakfast out of this world, we had our own private beach, private and gated parking area with complete from road serene privacy, we dined under the stars directly over the water and danced on our completely private property lawn, our children played on the swing and slides endlessly on the expansive gardens and the owner and the staff including 7 days a week chef/home helper, groundsman and gardener made sure that we were happy. We made trips from the local ferry to other towns, took cable-cars to the top of mountains, visited vineyards and even drove up into the mountainous national park for a hike, kayaked from our beach, bicycled with child seat into the nearby town for gelato and looked from the master bedroom directly on the water at the moon the water at night. To end the day we sat in the spa with a modern italian indonesian look, it was a dream come true and we highly recommend this home for the vacation of a lifetime."