Huvila Sea

Seminyak, Bali, Indonesia

Kysy hintaa
  • 4+1
  • 2
  • 2
  • 1
Idyllinen huvila Sea on rauhallinen ja kaunis lomakoti eläväisen Seminyakin keskustassa. Tämä upea kohde omalla uima-altaalla ja kahdella makuuhuoneella sopii täydellisesti perheille sekä ystäväpariskunnille. Sinisen eri sävyihin sisustettu huvila on varusteltu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Kodikas avoin olohuone yhdistyy suoraan aurinkoiselle ulkoterassille ja uima-altaalle. Olohuoneen päässä oleva kulmakeittiö pitää sisällään kaikki nykyaikaiset kodinkoneet ja tarvikkeet, mm. monitoimikone, leivänpaahdin ja uuni. Huvilan molemmat makuuhuoneet ovat tyylikkäästi sisustettu ja varusteltu omilla kylpyhuoneilla, jossa on ylelliset sadesuihkut sekä poreammeet. Toisesta makuuhuoneesta on suora kulku allas-alueelle ja toisesta puutarhaan. Huvilan vuokraan kuuluu herkullinen aamiainen, jonka kokki valmistaa huvilalla toiveidenne mukaan. Turkoosinsinisen uima-altaan luona (8x4m) on mukava pyöreä aurinkosänky pehmeineen tyynyineen. Huvilaa ympäröi pieni yksityinen puutarha, joka tarjoaa rauhan ja yksityisyyden tunnetta. Seminyakin kaikki palvelut ovat kulman takana. Lähin uima-ranta on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä huvilalta.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lisävuode35€ per night
  • 35€
Jääkaapin täyttöAvailable at extra cost
LastenvahtiAvailable at extra cost
Sport club -jäsenyysComplimentary membership of the SOHAM Wellness Center, include: 2500 square meter indoors and out door area, Modern & hi-Tech fitness center, Dedicated cycle room (RPM), Fight center, Rejuvenating hot yoga & yoga session, Pilates sessions, Inventive multi

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Sähkönkulutus
Internet-yhteys
Vesi
Päivittäinen siivous
Päivittäinen aamupala
Henkilökunta(Estate staff: 2 butlers, 2 housekeepers, 1 villa manager, 1 gardener, 1 villa attendant, night time security, pool specialist)

Sijainti