Huvila Sun

Seminyak, Bali, Indonesia

Kysy hintaa
  • 4+1
  • 2
  • 2
  • 1
Tunnelmallisen Seminyakin sydämessä sijaitseva huvila Sun on aurinkoinen ja viihtyisä lomakoti omalla uima-altaalla. Tämä kodikas kahden makuuhuoneen huvila sopii täydellisesti niin perheille kuin ystäväpariskunnille. Nimensa mukaisesti Sun on värikkäästi sisustettu oranssin eri sävyihin. Huvila on varusteltu kaikilla modernilla mukavuuksilla ja tarjoaa mainiot puitteet rentouttavalle lomalle. Kodikas avoin olohuone yhdistyy suoraan aurinkoiselle ulkoterassille ja uima-altaalle. Olohuoneen päässä oleva kulmakeittiö pitää sisällään kaikki nykyaikaiset kodinkoneet ja tarvikkeet, mm. monitoimikone, leivänpaahdin ja uuni. Huvilan molemmat makuuhuoneet ovat tyylikkäästi sisustettu ja varusteltu omilla kylpyhuoneilla, jossa on ylelliset sadesuihkut sekä kylpyammeet. Toisesta makuuhuoneesta on suora kulku allas-alueelle ja toisesta puutarhaan. Huvilan vuokraan kuuluu herkullinen aamiainen, jonka kokki valmistaa toiveidenne mukaan. Yksityisen uima-altaan luona (8x4m) on mukava pyöreä aurinkosänky pehmeineen tyynyineen. Huvilaa ympäröi pieni yksityinen puutarha, joka tarjoaa rauhan ja yksityisyyden tunnetta. Seminyakin kaikki palvelut ovat ihan kulman takana. Lähin uima-rantakin on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lisävuode35€ per night
  • 35€
Jääkaapin täyttöAvailable at extra cost
LastenvahtiAvailable at extra cost
Sport club -jäsenyysComplimentary membership of the SOHAM Wellness Center, include: 2500 square meter indoors and out door area, Modern & hi-Tech fitness center, Dedicated cycle room (RPM), Fight center, Rejuvenating hot yoga & yoga session, Pilates sessions, Inventive multi

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Sähkönkulutus
Internet-yhteys
Vesi
Päivittäinen siivous
Päivittäinen aamupala
Henkilökunta(Estate staff: 2 butlers, 2 housekeepers, 1 villa manager, 1 gardener, 1 villa attendant, night time security, pool specialist)

Sijainti

Arvostelut

Linda O.

"Vietimme muutaman yön Villadan Sun-huvilassa Seminiyakissa, Balilla. Ajomatka lentokentältä oli alle 1h mikä oli loistavaa pitkän lennon jälkeen. Nouto ja kuljetus oli järjestetty hyvin ja tehokkaasti. Villan sijainti on loistava, sillä rantaan on lyhyt matka ja vieressä Seminiyak squarella on valtava valikoima kauppoja, spa'ta sekä todella tasokkaita ravintoloita ja beach clubeja. Villan varustus oli kaiken kaikkiaan loistava ja tv, musiikkilaitteet sekä netti toimi moitteettomasti. Kauniisti sisustetuissa makuuhuoneissa oli paljon tilaa jokaisen tavaroille ja sängyssä sai parhaat unet aikoihin. Kylpyhuoneet on varustettu sadettajasuihkuilla, suurilla kylpyammeilla ja valtavalla määrällä ilmaisia kylpytuotteita ja voiteita. Siivous toimi moitteettomasti ja henkilökunta on todella palvelualtista. Parasta oli aloittaa aamut oman kokin valmistamalla runsaalla aamiaisella uima-altaan äärellä. Iso suositus niin kaveriporukoille kun perheillekin, täällä kaikkia kohdellaan kuin kuninkaalista."