Huvila Thetis

Rethymno, Kreeta, Kreikka

1 120 - 2 051 € / viikko
  • 8
  • 4
  • 3
  • 1
Huvila Thetis on moderni huvila omalla uima-altaalla ja merinäköalalla, kävelymatkan päässä rannalta, ravintoloista ja baareista. Neljällä makuuhuoneella Huvila Thetis voi majoittaa jopa kahdeksan vierasta. Huvilaan pääsee portaikon kautta yksityisestä pysäköintipaikasta. Astuessasi huvilaan sisään saavut tilavaan avokeittiöön / olohuoneeseen, jossa on ruokailutila, mukavat sohvat, TV ja takka. Huvilassa on neljä ilmastoitua makuuhuonetta, kaksi parivuoteella ja kaksi kahdella yhden hengen vuoteella. Suurimmassa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, mutta huvilassa on myös kaksi muuta erillistä kylpyhuonetta. Olohuoneesta pääset kauniille uima-allasta ympäröivälle terassille. Täällä voit nauttia illallista, valmistaa ruokaa grillillä, ottaa aurinkoa tai vain yksinkertaisesti rentoutua. Huvila Thetis sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja ainoastaan kuuden kilometrin päässä vanhasta historiallisesta Rethymnon kaupungista.
aikaväliviikkominimivaraus
01.09.2021 - 30.09.2021293 €2 051 €7 Päivää
01.10.2021 - 05.11.2021160 €1 120 €5 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous
Ilmastointi

Sijainti

Arvostelut

Pietari P.

"Koko varausprosessi erittäin toimiva ja helppokäyttöinen. Vastausajat olivat nopeita ja huvilavalikoima enemmän kuin riittävä. Huvilakuvaus vastasi kohdetta hyvin ja etukäteisinformaatio oli kattava. Huvilalla meitä majoittui 6 aikuista ja 2 lasta. Lapsiperheen näkökulmasta kaikki toimi hyvin. Huvilan varustukseen kuuluivat mm. potat, syöttötuolit ja lastensängyt. Pieni yksityiskohta joka helpotti päivittäistä elämää oli se, että altaalle johtavan oven sai lukkoon. Palvelut paikan päällä toimivat hyvin pienet ongelmat korjattiin nopeasti. Kiitos suuri!"

Eija, K.

"Huvila täytti kaikki odotukset. Allasalue oli ihana ja siinä vietimme paljon aikaa. Taksikyydit huvilalle ja lentokentälle sujuivat suunnitellusti, loman aloitus ja lähtö huvilalta oli mutkatonta. Kiitos Villadalle ihanasta lomasta❤️"

Riikka, P.

"Hieno talo ja upeat puitteet. Uima-allas oli ehdoton ykkönen. Miinus astiapesukoneesta, joka ei pessyt astioita vaan jätti likaiseksi plus keittiön varustelu olisi aihetta päivittää. Muutoin kaikki oli erittäin hyvin."