Huvila Mio

Aroeira, Lissabonin rannikko, Portugali

Kysy hintaa
  • 11+1
  • 6
  • 5
  • 1
Huvila Mio on tilava ja moderni huvila, joka sijaitsee Aroeiran sydämessä lähellä golfkenttiä, rantoja ja Lissabonin kaupunkia. Kuudella makuuhuoneella Mios voi majoittaa jopa 12 henkilöä. Mio on kaksikerroksinen huvila. Pohjakerroksessa sijaitsee olohuone, jossa on mukavat sohvat ja kaapeli-TV, ruokailutila ja moderni, hyvin varustettu keittiö, pelihuone biljardipöydällä sekä neljä makuuhuonetta. Ensimmäinen makuuhuone on master-sviitti, jossa on parivuode, oma kylpyhuone ja ilmastointi. Toisessa makuuhuoneessa on yhden hengen vuode ja oma kylpyhuone, kolmannessa on kaksi yhden hengen vuodetta ja neljännessä parivuode. Kolmas ja neljäs makuuhuone jakavat erillisen kylpyhuoneen. Loput kaksi makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa. Yhdessä on kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa parivuode. Molemmissa on oma kylpyhuone ja ilmastointi. Jotta huvilaan mahtuisi 12 henkeä, voidaan lisävuode lisätä yhteen alakerrassa sijaitsevaan makuuhuoneeseen. Niihin makuuhuoneisiin, joissa ei ole ilmastointia, voidaan pyynnöstä lisätä tuulettimet. Ulkona voit nauttia yksityisestä uima-altaasta, joka on aidattu lasten suojelemiseksi. Allasta ympäröi suuri terassi aurinkotuoleilla, terassikalusteilla, grillillä ja ruokailutilalla. 300 m² kokoinen puutarha on täydellinen lasten leikkejä varten. Pysäköintitilaa on jopa neljälle autolle. Huvila Mio sijaitsee Aroeirassa, kävelymatkan päässä ravintoloista ja ruokakaupoista. Läheltä löytyy myös golfkenttiä ja uimarantoja. Jos haluat tehdä päiväretken Lissaboniin, sijaitsee kaupunki ainoastaan noin tunnin ajomatkan päässä.
Kysy hintaa

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)140€ per week
Lisävuode
Fans in bedroomsOn request

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

"The property is well located in the golf resort and was very nice and spacious, clean and very practical with kids. Kitchen was very good but could do with a few more cooking utensils like chopping boards, cutting knives etc but overall a very nice experience and we would return. Pool was excellent by the way."

"Very Nice villa With a fine pool. The bathroom in the main bedroom needs an overhaul, apart from that a very fine stay! "