Huvila Alfarim

Sesimbra, Lissabonin rannikko, Portugali

4 620 - 5 243 € / viikko
  • 14+2
  • 6
  • 4+1
  • 1
Tämä ylellinen huvila sijaitsee aivan Atlantin rannikon tuntumassa. Huvilaan mahtuu yöpymään jopa 16 henkilöä ja se koostuu päähuvilasta sekä erillisestä huoneistosta. Lähinaapureita ei ole, joten yksityisyyttä riittää, jota vahvistaa entisestään 14 hehtaarin laajuinen tontti. Huvilalta on jopa yksityinen tie lähimmälle rannalle, joka sijaitsee noin 2km päässä. Huvila soveltuukin hyvin suurelle ryhmälle esimerkiksi merkkipäiville. Päärakennuksessa on suuri avoin olohuone, ruokailutila sekä nykyaikainen keititö. Tilat on suunniteltu mahdollisimman avariksi. Makuuhuoneita on neljä ja kylpyhuoneita kolme. Päämakuuhuoneessa on parisänky, oma olohuone, jossa on sohvasänky sekä parvi, jossa on toinen parisänky. Huvilan olohuoneesta pääsee terassille, josta avautuvat näkymät yksityiselle järvelle sekä 1km päässä olevalle merelle. Myös ruokailutilasta pääsee ulos terassille, jossa on grilli ja mahdollisuus ruokailla kivipöydän ääressä. Huvilan katolla on kattoterassi, josta avautuvat panoraamanäkymät ympäröivään maastoon. Loput makuuhuoneista sijaitsevat huoneistossa, jossa on oma pieni keittiö ja olohuone. Ulkona sijaitsee uima-allas ja piha on varustettu puutarhakalusteilla. Huvila sijaitsee maatilalla, jossa kasvatetaan aaseja ja poneja. Suurella tontilla on oma yksityinen puisto sekä järvi. Lähimmät kylät ovat Sesimbra, Alfarim ja Meco. Kahdesta viimeisestä löytyy kohtuullinen valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita sekä muita välttämättömiä palveluita. Kaikki kylät ovat vierailemisen arvoisia ja esimerkiksi Sesimbrasta löytyy kuuluisa kalatori. Lähin Fozin ranta sijaitsee noin 2km päässä. Kävellen rannalle on matkaa 20min. 30km säteellä sijaitsee neljä eri golfkenttää ja ratsastuksesta pitäville on tarjolla kolme alueella sijaitsevaa ratsastuskoulua.
aikaväliviikkominimivaraus
11.06.2022 - 23.09.2022749 €5 243 €7 Päivää
24.09.2022 - 02.01.2023749 €5 243 €7 Päivää

Palvelut ja lisäkulut

Pakollinen lisäkulu

Valinnainen lisäpalvelu

Lämmitys (talo)Central heating: 20€ per day

sisältyy hintaan

Liinavaatteet
Pyyhkeet
Loppusiivous

Sijainti

Arvostelut

Inkka, S.

"Huvila on upea ja täynnä taidetta. Sen yhteyteen on rakennettu uusi uima-allas, joka sijaitsee Villadan kuvista poiketen lähellä huvilaa. Uudella altaalla ei ole katosta. Uima-altaan vesi ei ole lämmitetty. Talonmies huoltaa altaan ja lakaisee terassit päivittäin. Lämpimän veden saannissa on pulmia ja se riittää korkeintaan yhden vieraan nopeaan suihkuun päivässä. Keittiö ei vastaa varustelultaan huvilan muuten korkea tasoa. "

"Die Villa liegt sehr abgelegen in der Nähe von Sesimbra. Im Umkreis von mehreren hundert Metern gibt es keine Nachbarn, wodurch unsere Gruppe von 12 Männern auch nachts lange laut sein konnte, ohne jemanden zu stören. Der Pool ist ausreichend groß und liegt jetzt näher am Haus. Die Aufteilung der Zimmer ist etwas ungewöhnlich, wodurch teilweise 6 Leute in einem großen Raum schlafen. Es gibt jedoch auch Doppelzimmer mit Tür. Für Familien oder größere Gruppen wie unsere sollte das aber kein Problem sein. Wir können dieses Haus wärmstens weiterempfehlen und werden nächstes Jahr bestimmt wiederkommen. Vielen Dank für den schönen Urlaub!!"