Villada

Kokemuksia

Luotettu ja turvallinen. Jo yli 30.000 suomalaista lomailijaa ja yritysmatkailijaa on majoittunut Villada -huvilassa. Asiakkaidemme palautteet, arvostelut sekä kokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Alla muutamia poimintoja asiakkaidemme matkakokemuksista.

"Voihan sitä levyy näinkin tehä. Lähettiin Henkan kaa aika extempore reissuun joten kiitos #villadaholidays ku järjestitte meille maailman upeimman mestan about sekunnin varotusajalla."

Sanni 

"Villadan kanssa suunnittelimme ja toteutimme juuri sellaisen loman kuin me halusimme. Huvila henkeäsalpaavissa maisemissa, ja joka päivälle jotain pientä aktiviteettia. Tulevaisuudessa loman tarpeessa tulen taas turvautumaan Villadaan."

Valtteri Bottas

"Villadan kanssa viimeksi koko setti meni niin hienosti, etten kyllä lähtisi vuokraamaan minkään muun kautta enää asuntoa ulkomailta."

Nanna Karalahti  

"Kiitos, polttarit sujuivat oikein hyvin ja Villa Paratiisi toimi mitä parhaiten juhlapaikkana meille. Olimme kaikki hurjan tyytyväisiä."

Julia Toivola 

"Upeat huvilat löytyivät @villadaholidays kautta! Mieletön miljöö, todella hyvä palvelu ja huikeat puitteet. Tämä polttariporukka ei olisi kyllä parempaa paikkaa voinut kuvitella."

Venla Savikuja 

"Meillä on ollut täydellisen ihanat 10 päivää täällä Cascais'sa, Atlantti on huumaavampi kuin mikään, ollaan syöty kuin meikäläiset nyt lomalla(kin) syö ja otettu kaikki irti uima-altaasta ja @villadaholidays'n Equador-huvilasta."

Hanna Gullichsen

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"

Lotta Hermonen, Office Manager

"Etätyöskentely Kroatiassa piristi ja antoi uutta virtaa työntekoon. Kauniit maisemat inspiroivat ja palaverit olivat astetta mukavampia auringossa uima-altaan tai meren äärellä."

Cyrila, Republic of Communications

"TV-sarjan toteuttaminen espanjalaisessa huvilassa sujui ongelmitta kun yhteistyökumppani oli alan ammattilainen!"

Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy

"Reissu meni erittäin loistavasti, ei kai enempää olisi voinut toivoa! Huvila (tai pitäisikö sanoa palazzo) teki toki vaikutuksen koko porukkaan – mukaan lukien allekirjoittaneeseen, vaikka olinkin kuvista sen jo nähnyt. Myös omistaja ansaitsee erityiskiitokset, hän oli todella avulias ja kommunikaatio toimi hänen kanssaan helposti. Retket ja muut järjestetyt ohjelmanumerot onnistuivat oikein hyvin, ei mitään valittamista. Comojärvi taisi varastaa palan meidän kaikkien sydämistä, kerrassaan viehättävä kohde superhyvine luontoretki mahdollisuuksineen. Jo vuosi sitten homma toimi kanssanne mallikkaasti, joten osasinkin odottaa, että olette luotettavia ja hyviä järjestäjiä, ja lunastitte tämän ennakko-odotuksen jälleen kerran."

Miia Mäkinen, Executive Assistant, CBRE Finland Oy

"Villada on toiminut yhteistyökumppaninamme yritys- ja henkilöstömatkojen osalta nyt 4v ajan. Heidän kautta olemme järjestäneet mm. myyntipäivien majoitusta, henkilöstön virkistäytymistä niin ulkomailla kuin kotimaassa, pikkujouluja sekä vuosittaisen juhlagaalamme. Arvostamme erityisesti palvelun vaivattomuutta ja nopeutta sekä järjestelyiden tasokkuutta. Viimehetken muutoksiin ja lisäpalveluihin on aina löydetty ratkaisu. Villadan kautta palveluiden toteuttaminen on ollut huipputasoa ja säästänyt meiltä niin aikaa kuin rahaakin."

Henri Ketola, Henkilöstöpäällikkö, LVIturva