Villada

Turvallisesti huvilalomalle

Huvilaloma on turvallinen vaihtoehto lomailuun, sillä huvila ja kaikki sen tilat ovat vain seurueesi käytössä. Nauti lomastasi turvallisesti omin ehdoin!

Turvallinen saapuminen & check-in prosessi

Valtaosaan huviloistamme on saatavilla lentokenttäkuljetukset. Auton vuokraus on myös mahdollista, ja näin ollen voit saapua kohteeseen turvallisesti oman seurueesi kesken.

Check-in majoituskohteeseen tapahtuu asiakkaan saapumisaikataulun mukaan - huvilamanageri ottaa vieraat vastaan henkilökohtaisesti. Näin asiakkaamme välttyvät ylimääräisiltä kontakteilta.

Yksityiset fasiliteetit ja rauhallinen ympäristö

Kaikki Villada-huvilat vuokrataan yksityisesti yhdelle seurueelle, ja näin ollen pelkästään kyseisen matkaseurueen käytössä ovat majoituskohteen uima-allas, piha-alue sekä sisätilat.

Monet huvilamme sijaitsevat myös rauhallisessa ympäristössä, kuten Toscanan maaseudulla, jolloin saat nauttia rauhallisesta ympäristöstä turvallisesti vain läheistesi kanssa.

Lisäpalvelut huvilalle

Valtaosaan huviloistamme on saatavilla erilaisia lisäpalveluita. Viettääksesi turvallisen loman omassa rauhassa, voit tilata kaikki ruokaostokset suoraan huvilalle. Halutessasi myös yksityinen kokki voi saapua huvilalle valmistamaan ateriat seurueellesi. Kohteiden monista ravintoloista voi myös tilata ruokaa kotiinkuljetuksella.

tehostettu siivous seurueiden välillä

Jokaisen vuokrauksen jälkeen huviloissamme tehdään tehostettu siivous pinnat desinfioiden kaikkiin yleisiin tiloihin, makuuhuoneiseen sekä kylpyhuoneisiin. Näin ollen huviloissamme voi oleskella turvallisesti.

Nauti yhteisestä ajasta jälleen läheistesi kanssa

Kaipaatko yhteisiä hetkiä läheistesi kanssa? Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa läheisten kanssa kuin yhteinen huvilaloma uusissa maisemissa!