Villada

Turvallisesti huvilalomalle

Villada -huviloissa vietät turvallisesti loman läheistesi kanssa! Kuluneiden kuukausien jälkeen on vihdoin mahdollista lähteä erilaisiin maisemiin lomailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta läheisten kanssa. Huvilaloma on turvallinen vaihtoehto lomailuun, sillä huvila ja kaikki sen tilat ovat vain seurueesi käytössä. Nauti lomastasi turvallisesti omin ehdoin!

Turvallinen saapuminen & check-in prosessi

Valtaosaan huviloistamme on saatavilla lentokenttäkuljetukset. Auton vuokraus on myös mahdollista, ja näin ollen voit saapua kohteeseen turvallisesti oman seurueesi kesken.

Check-in majoituskohteeseen tapahtuu asiakkaan saapumisaikataulun mukaan - huvilamanageri ottaa vieraat vastaan henkilökohtaisesti. Näin asiakkaamme välttyvät ylimääräisiltä kontakteilta.

Yksityiset fasiliteetit ja rauhallinen ympäristö

Kaikki Villada-huvilat vuokrataan yksityisesti yhdelle seurueelle, ja näin ollen pelkästään kyseisen matkaseurueen käytössä ovat majoituskohteen uima-allas, piha-alue sekä sisätilat.

Monet huvilamme sijaitsevat myös rauhallisessa ympäristössä, kuten Toscanan maaseudulla, jolloin saat nauttia rauhallisesta ympäristöstä turvallisesti vain läheistesi kanssa.

Lisäpalvelut huvilalle

Valtaosaan huviloistamme on saatavilla erilaisia lisäpalveluita. Viettääksesi turvallisen loman omassa rauhassa, voit tilata kaikki ruokaostokset suoraan huvilalle. Halutessasi myös yksityinen kokki voi saapua huvilalle valmistamaan ateriat seurueellesi. Kohteiden monista ravintoloista voi myös tilata ruokaa kotiinkuljetuksella.

tehostettu siivous seurueiden välillä

Jokaisen vuokrauksen jälkeen huviloissamme tehdään tehostettu siivous pinnat desinfioiden kaikkiin yleisiin tiloihin, makuuhuoneiseen sekä kylpyhuoneisiin. Näin ollen huviloissamme voi oleskella turvallisesti.

Nauti yhteisestä ajasta jälleen läheistesi kanssa

Kaipaatko jo yhteisiä hetkiä läheistesi kanssa? Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa läheisten kanssa kuin yhteinen huvilaloma uusissa maisemissa! Vihdoinkin se on taas mahdollista sekä myös turvallista yksityisellä huvilalla oman seurueen kesken.

Hyödyllistä tietoa turvalliseen matkustamiseen liittyen

Mihin voi matkustaa?
Finnairin matkustusrajoituskartasta (linkki) näet uusimmat maakohtaiset matkustusohjeet ja -vaatimukset. Suunnittele ja valmistaudu kätevästi seuraavaa matkaasi varten!

Euroopan Unionin tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksen sivulta (linkki) näet myös tietoa kohdemaiden tilanteesta Covid-19 -pandemian aikana.

Mikä on EU:n koronapassi?
Euroopan Unionin sivuilta (linkki) näet tietoa liittyen EU:n digitaaliseen koronapassiin, joka astuu voimaan 1.7.2021 turvallisen ja vapaamman matkustamisen tueksi. Tämä dokumentti kertoo onko henkilö rokotettu koronavirusta vastaan, saanut negatiivisen testituloksen tai sairastanut jo koronaviruksen.

Maakohtaiset matkustusrajoitukset ja -ohjeet turisteille (klikkaa maata alla)

Italia

Kroatia

Espanja 

Portugali

Kreikka

Ranska

Villada asiakaspalvelu

Aloitetaan lomasuunnitelmat yhdessä!
info@villada.fi
+358 409 527 560