TOP 10 HUVILAT

Uutuudet

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia hulppeita huviloita. Olemme koonneet alle parhaimpia uutuushuviloita muun muassa Split-Dalmatian rannikolta, Toscanan ja Sisilian luonnonmaisemista, kuin myös Espanjan upeista postikorttimaisemista.

huvila sunny

Huvila Sunny sijaitsee muutaman metrin päässä Plakiaksen upeasta hiekkarannasta ja kristallinkirkkaista vesistä. Huvilalta on upea merinäköala, kolme viihtyisästi sisustettua makuuhuonetta ja majoittaa seitsemän vierasta. 

Huvila sopii hyvin esimerkiksi menevämmälle seurueelle, sillä Plakiaksen kylän nähtävyydet, palvelut, merivesiurheilumahdollisuudet ja tunnettu yöelämä ovat lähellä. Ajomatkan päässä ovat myös muun muassa Chanian, Rethymnon ja Iraklionin kaupungit.

TUTUSTU HUVILAAN  

HUVILA Ella

Toskanalainen Huvila Ella sijaitsee kukkuloilla suuren 5000 m2 puiston ympäröimänä. Huvila on 800-luvulta, mutta kauniisti kunnostettu moderneja ratkaisuja ja mukavuutta korostaen. Huvilassa on neljä kodikasta makuuhuonetta ja majoittaa jopa 11 vierasta. Pihalta löytyy suuri yksityinen uima-allas, jota ympäröi aurinkotuolit ja -varjot sekä useampi oleskelualue. 

Huvila sopii etenkin rentouttavaa ja rauhallista lomaa kaipaavalle seurueelle, mutta autolla pääsee myös helposti lähikyliin ja -kaupunkeihin viettämään aktiivisempia lomapäiviä. Automatkan päässä ovat useat Italian kylät ja kaupungit, kuten Fabbrica, San Gimignano, Volterra ja Livorno.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA mirella

Ylellinen Huvila Mirella sijaitsee erinomaisella paikalla Omišin kaupungin yläpuolella, muutaman minuutin ajomatkan päässä palveluista ja rannasta. Tässä luksustason huvilassa nautit lomasta kaunista merinäköalaa ihaillen, ja talon varustukseen kuuluu muun muassa yksityinen uima-allas, spa ja mediahuone. 

Huvila Mirella on täysin ilmastoitu ja sen neljässä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti kahdeksan henkilöä, joten se sopii hienosti perheiden ja ystävyksien lomailuun. Lähin minimarketti sijaitsee kävelyetäisyydellä ja huvilalta on sekä Splitiin että Makarskaan noin 45 minuutin ajomatka.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Bellamia

Villa Bellamia sijaitsee suurella 29 000 m2 yksityisellä tontilla, kallion huipulla kuuluisalla Praia da Marinha -rannalla. Huvilalta on mielettömät näkymät merelle ja rannalle. Taloa ympäröi puutarha, josta pääsee yksityistä polkua pitkin suoraan rannalle. Huvilassa on yhdeksän makuuhuonetta ja majoittumaan mahtuu jopa 20 vierasta, joten sopii erityisesti suuremmalle seurueelle.

Huvilan terassilla on suuri yksityinen uima-allas, jota ympäröi aurinkotuolit ja -varjot. Terassilla on myös grilli, riippukeinu ja useampi ruokailuryhmä, jossa voi nauttia vaikka lounasta auringonpaisteessa. Huvilan lähettyviltä löytyy useampi ranta ja lyhyen ajomatkan päässä ovat muun muassa kuvankaunis Carvoeiron kylä rantoineen ja palveluineen, Vale de Milho golfkenttä ja Slide and Splash vesipuisto.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA magico

Klassisen kaunis Huvila Magico sijaitsee upeassa puutarhassa Bavenossa, Maggiorejärvellä. Huvila on rakennettu 1600-luvulla entisen luostarin päälle ja omaa upeat arkkitehtuuriset ja koristeelliset piirteet, jotka yhdistyvät moderneihin varusteluihin. Tämä kiinteistö tekee vaikutuksen hurmaavalla ja nostalgisella tunnelmallaan ja koostuu suuresta päärakennuksesta, jossa on kuusi makuuhuonetta ja erillisestä vierastalosta, jossa on kaksi huoneistoa. Huvila soveltuu erityisesti suurelle seurueelle, sillä majoittumaan mahtuu jopa 16 vierasta.

Sijainniltaan Magico on erinominen, lähellä Bavenon ja Stresan kyliä ja paikallisia kauppoja. Maggiorejärven rannasta on maagiset näkymät Borromeon saarille. Rannasta lähtee myös lauttoja, joilla voi vierailla kauniilla Borreomeon saarilla sekä ajella upealla järvellä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA lily

Ylellinen Huvila Lily sijaitsee La Quinta kukkuloilla upeissa Marbellan näkymissä. Huvila on sisustettu moderniin skandinaaviseen tyyliin ja on varustettu laadukkaasti muun muassa suurella lämmitettävällä uima-altaalla ja ulkokuntosalilla. Huvilassa on viisi kahden hengen tilavaa makuuhuonetta ja majoittaa kymmenen vierasta. Huvila sopii erityisesti ylellistä lomaa kaipaavalle seurueelle.

Huvila Lilystä on lyhyt ajomatkan rannalle sekä Nueva Andalucian parhaimpiin ravintoloihin ja palveluihin. Golfkenttä on lyhyen kävelymatkan päässä sekä muun muassa Puerto Banus, Benehavis ja Marbella ovat lyhyen ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA rossello

Huvila Rossello sijaitsee rauhallisella alueella muutaman kilometrin päässä historiallista Taorminan kaupunkia ja ihastuttavaa Giardini Naxosen kylää. Huvilassa on kuusi makuuhuonetta ja majoittumaan mahtuu 12 vierasta, joten sopii hyvin suuremmalle seurueelle tai perheelle. Huvilassa on lumoavat näkymät merelle, Taorminan kaupunkiin, Castelmolan kylään sekä Etna-vuorelle. 

Sisustukseltaan huvila on moderni ja erinomaisesti varusteltu muun muassa suurella yksityisellä uima-altaalla, josta voi ihailla upeaa panoramanäkymää. Huvilan lähettyviltä löytyy useita kauppoja ja ravintoloita. Lyhyen ajomatkan päässä on historiallinen Taorminan keskusta sekä Giardini Naxoksen, Isola Bellan ja Mazzaròn rannat. Lähistöltä löytyy myös tutustumisen arvoiset Etnan, Catanian, Syrakusan ja Ortigian kylät.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA arias

Upea Huvila Arias sijaitsee syvällä maaseudulla lähellä Bugerin kylää. Neljällä makuuhuoneella varustettuun tilavaan huvilaan majoittuu jopa kahdeksan vierasta. Huvilan sisustuksessa on käytetty erityistä huomiota yksityiskohtiin luoden vieraille ylellisen sekä viihtyisän tunnelman.

Huvilan pihalla on suuri kalustettuterassi, yksityinen uima-allas, jota ympäröi aurinkotuolit sekä ihastuttavat bambuaurinkovarjot. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät useat Mallorcan kaupungit, kuten Puerto de Alcudia ja Palma sekä useat viehättävät uimarannat.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila mandy

Ainutlaatuinen Huvila Mandy sijaitsee rauhallisella alueella kävelymatkan päässä San Pedro de Alcantaran vilkasta kaupunkia ja sen palveluita. Huvilassa on seitsemän makuuhuonetta ja majoittaa jopa 19 vierasta. Mandy sopii erityisesti aktiivista tai urheilullista lomaa kaipaavalle seurueelle, sillä huvilan laadukkaaseen varusteluun kuuluu muun muassa tenniskenttä, koripallokehä sekä jalkapallokenttä kahdella maalilla.

Ihanteellisen sijainnin ansiosta huvilalta pääsee helposti tutustumaan esim. San Pedron keskustaan, Puerto Banusiin tai Marbellaan. Usea ranvintola ja kauppa sekä lähiranta ovat kävelyetäisyyden päässä huvilasta. Myös tunnetut golfkentät, kuten Aloha Golf Club, Los Naranjos ja Las Brisas ovat lyhyen ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA zara

Huvila Zara sijaitsee rauhallisella alueella Stanićin kylässä vain muutaman askeleen päässä pikkukivirantaa. Huvilalta on mieletön merinäköala ja on erittäin hyvin varusteltu muun muassa yksityisellä uima-altaalla ja kuntosalilla. Viihtyisästi sisustetussa huvilassa on viisi makuuhuonetta ja majoittaa kymmenen vierasta, joten soveltuu erinomaisesti perheille tai suuremmalle ystäväseurueelle.

Kävelymatkan päästä löytyy paikallisia ravintoloita, baareja ja lähimmät ruokakaupat. Lyhyen ajomatkan päässä on muun muassa viehättävät Omišin ja Splitin kaupungit sekä Cetinajoki. Cetinajoella on monia hauskoja aktiviteetteja, kuten koskenlaskua, köysilaskua, melontaa, vaellusta ja useita pyöräilyreittejä. Lautalla pääsee myös retkelle Bračin saarelle.

TUTUSTU HUVILAAN