TOP 10 HUVILAT

Uutuudet

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia hulppeita huviloita. Olemme koonneet alle parhaimpia uutuushuviloita niin Split-Dalmatian rannikolta, Italian luonnonmaisemista kuin myös Espanjan upeista postikorttimaisemista.

huvila Nomi

Ylellinen merenrantahuvila Nomi sijaitsee erinomaisella paikalla Esteponan ja Marbellan välissä. Sijainti rannalla mahdollistaa kauniin merinäköalan. Huvilan viiteen upeaan makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan kymmenen vierasta.

Huvila soveltuu erityisesti heille, jotka haluavat lomailla hulppeissa puitteissa. Huvilasta löytyy muun muassa spa-osasto, ulkoporeallas, uima-allas sekä kattoterassi. Lisäksi huvilan lähellä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia, kuten golfkenttiä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Roka

Roka on upea huvila Jesenicen rannikkokylässä, lähellä Splitin kaupunkia. Huvila sijaitsee alle kilometrin päässä merenrannalta ja huvilalta näkyykin uskomaton merimaisema. Huvilassa on neljä makuuhuonetta, jotka majoittavat yhteensä kahdeksan vierasta.

Huvila Roka sopii varustelunsa ja sijaintinsa puolesta niin rentoutumiseen kuin aktiivilomailuun. Huvilassa on muun muassa sauna ja lämmitetty uima-allas. Läheisellä Cetina-joella voi kokeilla esimerkiksi koskenlaskua tai melontaa, ja kulttuuria löytyy puolestaan alle puolen tunnin ajomatkan päästä Splitin kaupungista.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Sita

Huvila Sita sijaitsee Podstranan kylässä rauhallisella alueella. Huvilan ensiluokkaiseen varusteluun kuuluu pieni kuntosali, sauna ja uima-allas. Tyylikkään huvilan neljään makuuhuoneeseen majoittuu mukavasti yhdeksän vierasta.

Huvilalta kelpaa ihailla Adrianmerelle ja ympäröiviin kyliin avautuvaa näkymää. Huvilan hiljaisesta sijainnista huolimatta palvelut ovat lähellä, vain reilu kilometrin matkan päässä. Lisäksi Splitin kaupunki nähtävyyksineen ja palveluineen on vain kymmenen kilometrin päässä huvilalta.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Rebecca

Eksklusiivisella Los Monterosin alueella sijaitseva Rebecca on laadukas ja moderni huvila. Huvilan ehdoton vetovoimatekijä on sen rannanläheinen sijainti. Huvilan neljään tyylikkääseen makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan kahdeksan vierasta.

Huvilassa kelpaa viettää aikaa esimerkiksi lämmitetyssä uima-altaassa tai viihtyisällä terassilla. Huvilan läheltä löytyy muun muassa uimaranta ja hyviä urheilumahdollisuuksia, kuten golf-, padel- ja tenniskenttiä. Ylellinen Marbella on alle vartin ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA teresa

Upouusi Huvila Teresa valmistuu kesäkuussa 2024 Podstranaan. Teresa on ylellinen merenrantahuvila, jossa on erinomainen varustelu. Huvilasta löytyy muun muassa kuntosali ja spa-osasto. Huvila sopii myös suuremmille seurueille, sillä sen seitsemään makuuhuoneeseen mahtuu 14 vierasta.

Huvilan ihanteellinen sijainti mahdollistaa rentouttavan loman. Pihan portista pääsee kätevästi suoraan merenrannalle ja lähimmät palvelut ovat noin sadan metrin päässä. Lisäksi huvilan lähellä on hyviä vaellus- ja pyöräilyreittejä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA jessica

Laadukas Huvila Jessica sijaitsee lähellä sekä Marbellaa että Esteponaa. Huvila tarjoaa erinomaiset puitteet lomanviettoon, sillä sieltä löytyy esimerkiksi uima-allas ja kotiteatteri. Huvila Jessicassa on kuusi makuuhuonetta ja sinne mahtuu majoittumaan 12 vierasta.

Huvilalta ei tarvitse kauas päästäkseen palveluiden ääreen. Lähimmät ravintolat ja ruokakaupat ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Huvilalta on myös helppo vierailla monissa Aurinkorannikon kaupungeissa, esimerkiksi Marbellaan pääsee reilussa 20 minuutissa.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Rita

Huvila Rita on kaunis kivitalo, joka sijaitsee Toscanan maaseudun rauhassa. Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsevasta huvilasta löytyy uima-allas, sauna ja pelihuone. Huvila Ritassa on neljä makuuhuonetta, jotka majoittavat yhteensä kymmenen vierasta.

Huvila sopii sijaintinsa ansiosta erinomaisesti rauhallista lomaa kaipaaville. Lähimmät palvelut löytyvät Mancianon kylästä noin vartin ajomatkan päästä. Puolen tunnin ajomatkan päässä on Saturnian kylä, joka on tunnettu upeista kuumista lähteistään ja luonnonaltaistaan.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Sasa 2

Sasa 2 on tasokas huvila kauniissa ja uniikissa ympäristössä Pagin saarella. Huvila Sasa 2 kuuluu kolmen identtisen huvilan kompleksiin. Sasan huvilakompleksin lähellä on myös toinen kolmen huvilan kompleksi, Nova.

Huvilan upea merinäköala ja hulppea varustelu takaavat viihtyisän loman. Huvilassa on esimerkiksi uima-allas, poreallas, sauna sekä pelihuone. Lähimmät palvelut löytyvät lyhyen ajomatkan päästä Novaljan kylästä. Lähin uimaranta puolestaan sijaitsee kävelyetäisyydellä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila roza

Roza on luksustason huvila, jonka sijainti on mitä parhain. Huvila Rozassa voi nauttia yksityisyydestä ja rauhasta, mutta Dubrovnikin kaupunki ja palvelut ovat lähellä. Huvilan kolmeen makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan mukavasti kuusi vierasta. Lisäksi huvilaan saa kaksi lisävuodetta lapsille.

Huvilan hulppeaan varusteluun kuuluu muun muassa kuntosali, poreallas, sauna ja uima-allas. Lisäksi huvilamajoitukseen kuuluu huvilalle tuotu päivittäinen aamiainen. Sekä lähimpään ravintolaan että ruokakauppaan on matkaa alle kilometri. Dubrovnik palveluineen on lyhyen ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA nila

Huvila Nila sijaitsee rauhallisessa Sriman kylässä, lähellä suosittua Vodicen rantakaupunkia. Huvilassa voi viettää aikaa esimerkiksi uima-altaassa uiden tai viihtyisällä terassialueella rentoutuen. Huvilassa on neljä makuuhuonetta, joihin mahtuu kahdeksan vierasta.

Huvila sijaitsee loistavalla paikalla lähellä palveluita. Esimerkiksi lähin ruokakauppa ja ravintola ovat vain 200 metrin päässä. Myös rannalle on alle puoli kilometriä. Huvila sijaitsee Zadarin ja Splitin puolivälissä, molempiin on noin tunnin ajomatka.

TUTUSTU HUVILAAN