TOP 10 HUVILAT

Uutuudet

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia hulppeita huviloita. Olemme koonneet alle parhaimpia uutuushuviloita muun muassa Madeiran vehreältä saarelta, Split-Dalmatian rannikolta kuin myös huviloita Italian, Espanjan ja Portugalin upeista postikorttimaisemista.

huvila verbena

Lissabonin upealla rannikkoalueella sijaitseva huvila omalla uima-altaalla, porealtaalla ja hiekkaranta muutaman kilometrin päässä, unohtamatta vieressä olevaa arvostettua Aroeira Golf-keskusta, mitä muuta sitä voisi lomalta toivoa? Lissabon monine nähtävyyksineen sijaitsee vain 25 kilometrin päässä. Tämän hulppean huvilan neljä makuuhuonetta majoittaa hyvin kahdeksan vierasta.

Huvilan monet isot ikkunat luovat tiloihin upeasti valoa ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia maisemasta myös sisältä käsin. Huvilan upeasti sisustetut tilat jakautuvan kolmeen kerrokseen. Hyvin varusteltu, moderni keittiö, avara olohuone ja ruokailutila kutsuvat viettämään yhteistä aikaa. Huvilan makuuhuoneet antavat vieraille tilaa rauhoittua ja nauttia maittavista yöunista laadukkaissa sängyissä. Huvilasta löytyvä elokuva- ja teemahuone luovat uniikin lisän majoitukseen. Aroeira Golfin ainutlaatuisella alueella on kaksi golfkenttää ja läheiseltä rannalta löytyy muita aktiviteetteja lomapäivien viettoon.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA ZALIA I

Kroatiassa, Makarskan Rivieralla sijaitseva upea huvila Zalia I, jonka upeat puitteet, oma yksityinen uima-allas, poreallas, sauna ja kuntosali luovat lomallesi mahdollisuuksia moneen tekemiseen. Huvila sijaitsee viehättävässä Promajnan kylässä, kävelymatkan päässä hiekkarannalta, kahviloista ja kaupoista. Huvilan neljästä makuuhuoneesta on joko pääsy parvekkeelle tai terassille ja huvilassa lomailee hyvin kahdeksan hengen seurue.

Tämän laadukkaasti sisustetun huvilan tilat jakautuvat neljään kerrokseen: ensimmäisestä kerroksesta löytyy avoin tila, jossa on keittiö, ruokapöytä ja olohuone, jonka iso ja mukava sohva houkuttelee käpertymään television ääreen illalla. Huvilan kaikissa makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet ja isot sängyt. Kolmannen kerroksen parvekkeelta löytyy poreallas ja aurinkotuoleja, joista voi ihailla parvekkeelta avautuvaa maisemaa. Huvilan alimmassa kellarikerroksessa on oma kuntosali ja sauna. Huvilan ulkoterassilta löytyy uima-altaan lisäksi aurinkotuoleja, grilli ja ulkoruokailualue. Huvilalta on lyhyet etäisyydet suosittuun Makarskan kaupunkiin ja postikorttimaisen Baška Vodan alueelle.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA JOLINICA

Kroatiassa, Adrianmeren rannalla pienessä Ražanjn kylässä
sijaitseva huvila Jolinica hurmaa rannan läheisyydellä ja upeilla merimaisemilla. Isompi kylä Rogoznica sijaitsee noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä. Huvilan kolmeen makuuhuoneeseen majoittuu kuusi vierasta.

Tyylikkäästi sisustetussa, kaksikerroksisesta huvilasta löytyy avoin keittiö, ruokailu- ja oleskelutila. Tästä tilasta on pääsy ulkoterassille, ja sisältäkin on helppoa ihailla avautuvaa maisemaa huoneen isoista ikkunoista. Huvilan toisesta kerroksesta löytyy huvilan makuuhuoneet, joista jokaisessa on omat kylpyhuoneet ja parvekkeet merinäköalalla. Huvilan terassillla olevan infinity altaan altaan ympäriltä löytyy niin aurinkovuoteita kuin varjoja, ulkoruokapöytä ja oleskelualue. Huvilalta ajaa upeisiin Šibenikin ja Splitin kaupunkeihin vajaassa tunnissa.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA ASTA

Splitin rivieralla, Kroatiassa sijaitseva huvila tarjoaa vierailleen upeaa merinäköalaa, jota voi ihailla huvilan omalta uima-altaalta ja terassilta. Huvilan sijainti Seget Donjissa, lähellä historiallista Trogirin kaupunkia mahdollistaa lomapäivien viettämisen rannoilla ja alueen nähtävyyksien ihastelua. Neljän makuuhuoneen huvilaan mahtuu kahdeksan hengen seurue lomailemaan.

Huvila on sisustettu modernilla tyylillä ja sen tilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Alimmasta kerroksesta löytyy avara avokeittiö saarekkeella, ruokapöydällä ja viinikaapilla ja tilasta pääsee ulos uima-altaalle. Huvilan ensimmäisessä kerroksessa on iso olohuone, maisemaikkunoilla ja tulisijalla, joka luo tunnelmaa tilaan. Olohuoneen vieressä on lisäksi toinen keittiö, jonka saarekkeen äärelle mahtuu ruokailemaan viisi henkeä. Huvilan ulkoa löytyy uima-allas, aurinkotuoleja, ulkoruokailutila, perinteinen grillipaikka ja mahdollisuus pöytätenniksen pelaamiseen. Seget Donjin kylässä ja sen ympärillä on kokemisen arvoisia luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä. Splitiin on matkaa noin 35 kilometriä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA CALHETA

Madeiralla, Arco da Calhetan alueella pienemmän seurueen huvila hurmaa viihtyisällä terassialueella, jossa on oma uima-allas ja kauniit merinäköalat Atlantille. Huvila on kävelyetäisyyden päässä lähimmistä ravintoloista, baareista ja ruokakaupoista. Lähimmälle hiekkarannalle ajaa muutamassa minuutissa ja Funchal - Madeiran pääkaupunki sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tämä viehättävä yksikerroksinen huvila pitää sisällään kaksi en-suite makuuhuonetta, avoimen keittiö- ja olohuone alueen, kodinhoitohuoneen ja erillisen vessan. Huvilan terassilta, uima-altaan vierestä löytyy aurinkotuoleja, ulkoruokapöytä ja perinteinen grilli.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA MONTE

Huvila Monte sijaitsee Ponta Do Solissa, Madeiralla - alue, joka on yksi Madeiran suosituimmista. Huvilan sijainti on siitäkin hyvä, että sieltä tulee matkaan Madeiran pääkaupunki Funchaliin vain noin 17 kilometriä. Huvilan kattoterassilla sijaitseva uima-allas ja upeat merinäköalat hemmottelevat vieraita. Tämä kolmen makuuhuoneen huvila majoittaa kuuden hengen seurueen.

Huvilan asuintilat ovat kahdessa kerroksessa ja sieltä löytyy iso, hyvin varusteltu keittiö, jonka vieressä on ruokapöytä kuudelle hengelle. Olohuonetta ja ruokailutilaa erottaa kapeahko seinämä. Tästä tilasta on pääsy parvekkeelle ja huoneen isot ikkunat mahdollistavat maiseman ihastelun myös sisältä. Huvilan makuuhuoneet hemmottelevan majoittujia upealla sisustuksella ja mukavilla sängyillä. Huvilan kattoterassilta löytyy uima-altaan lisäksi aurinkotuoleja, katettu alue, josta löytyy ulkoruokapöytä ja grilli. Lisäksi terassilla on erillinen oleskeluryhmä ja kuntopyörä.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA ALOYA

Pohjois Mallorcalla, Pollencan alueella sijaitseva huvila Aloya tarjoaa vierailleen upean pihapiirin ja kolme erillistä majoitusrakennusta. Puutarhasta on upeat näköalat Puig de Marian vuoristoon. Lomanviettopaikaksi tämä huvila sopii hyvin kahdelle perheelle tai hieman isommalle seurueelle. Viidellä makuuhuoneella tämä huvila majoittaa 8 (+2) vierasta.

Huvilan päärakennuksesta löytyy hyvin varusteltu keittiö, oleskelutila jossa on pieni tulisija luomaan tunnelmaa tilaan. Päärakennuksessa on myös kaksi makuuhuonetta. Isommassa sivurakennuksessa on oma tupakeittiö, vessa ja kaksi makuuhuonetta. Pienemmässä sivurakennuksessa on kahden hengen sänky ja kylpyhuone. Huvilan kauniista puutarhasta löytyy useita oleskelualueita, yksityinen uima-allas, poreallas, katettu ulkokeittiö ulkotulisijalla ja ruokailualue. Huvilan läheltä löytyy golfkenttä, jossa golfista kiinnostuneet saavat varmasti aikansa kulumaan. Pollencan viehättävään kylään tulee matkaa alle neljä kilometriä, ja lähimmälle hiekkarannalle ajaa noin viidessätoista minuutissa.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA PIANA

Postikorttimainen Comojärvi, historiallinen Tremezzinan kaupunki ja upea huvila Piana; niistä on hyvä loma tehty. Huvilan porealtaasta ja uima-altaalta avautuvat maisemat Comojärvelle saa mielen varmasti lomatunnelmiin. Huvilan neljä makuuhuonetta majoittaa kahdeksan vierasta, ja huvila sopiikin hyvin isommalle perheelle tai seurueelle.

Huvila sijaitsee kuvankauniin Mezzegran kylän kupeessa. Huvilalta on lyhyt matka Tremezzon satama-alueelle, josta pääsee lauttalla kiertämään Comojärven muita suosittuja kohteita, kuten Bellagiota. Kaksikerroksisen huvilan ensimmäisen kerroksen avoin keittiö-ruokailutila ja olohuone hurmaavat sisustuksellaan. Tästä tilasta pääsee hyvin myös ulos terassille. Huvilan ensimmäisestä kerroksesta löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta ja toiset kaksi huvilan toisesta kerroksesta. Huvilan puutarha hemmottelee vieraita; huvilan yläterassilta löytyy oleskeluryhmä ja poreallas, sekä toiselta sivulta, keittiön vierestä ulkoruokapöytä, grilli ja kaksi aurinkotuolia. Alempaa nurmialueelta löytyy uima-allas, aurinkovuode ja riippukeinu.

TUTUSTU HUVILAAN 

EL ALTOZANO

Malagan alueella, Espanjassa sijaitseva El Altozano huvila on upea kohde, joka tarjoilee vierailleen nykyajan mukavuuksia ja historian havinaa. Huvilan läheltä löytyy museoita ja kulttuuritarjontaa. Tämä suomalaisomisteinen huvila sijaitsee rauhallisella kadulla 1300- luvulla rakennetun Gibralfaro-linnoituksen, Malagueta-rannan ja puistoalueiden läheisyydessä. Malagan keskustaan kävelee noin kahdessakymmenessä minuutissa. Viiden makuuhuoneen huvila omalla uima-altaalla ja upealla merinäköalalla majoittaa yhdeksän-kymmenen vierasta.

Huvilan sisustuksesta löytyy Andalusialaista tunnelmaa. Huvilan isot ikkunat mahdollistavat maiseman ihastelun niin ruokapöydän ääressä istuessa, kuin sohvalla rentoutuessa. Huvilan keittiö on täysin varusteltu ja keittiön ulkopuolelta, terassilta löytyy ulkoruokapöytä. Kussakin kolmessa makuuhuoneessa on parisängyt, jotka voi erottaa myös erillisiksi vuoteiksi. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja lämmitys. Huvilassa oleva hissi takaa sen, että huvila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Huvilan yläterassilta löytyy uima-allas ja aurinkotuoleja, kun taas alemmalta terassilta löytyy tulisija, grilli ja mukava sohvaryhmä sekä oma pieni ”bodega” eli baari.

TUTUSTU HUVILAAN