TOP 10 HUVILAT

Uutuudet

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia hulppeita huviloita. Olemme koonneet alle parhaimpia uutuushuviloita niin Split-Dalmatian kuvankauniilta rannikolta, Italian luonnonmaisemista kuin Espanjan upeista postikorttimaisemista.

huvila Emma

Korkelaatuinen Huvila Emma sijaitsee mitä ihanteellisimmalla paikalla Podstranan rannikkokylässä. Sekä palvelut että ranta löytyvät kävelymatkan päästä ja ihana Split on alle kymmenen kilometrin päässä. Lisäksi huvilan sijainti mahdollistaa uskomattomat maisemat niin merelle kuin Splitiin kaupunkiin.

Huvila Emmassa on viisi makuuhuonetta ja sinne mahtuu majoittumaan 11 vierasta. Hulppea huvila sopii erityisesti laatua arvostaville vieraille ja sieltä löytyy esimerkiksi uima-allas, kuntoilutila, sauna sekä pelihuone.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Fali

Lähde lomailemaan viihtyisään Huvila Faliin Sisilian itärannikolle! Huvila sijaitsee kauniissa ympäristössä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Avolan kaupungista. Huvilan kuuteen makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan mukavasti 12 vierasta.

Huvila Fali soveltuu erinomaisesti rentouttavaan lomaan sijaintinsa ja varustelunsa puolesta. Huvilasta löytyy muun muassa kuntosali, poreallas sekä uima-allas. Lisäksi viehättävällä piha-alueelta löytyy runsaasti tilaa rentoutumista varten, kuten riippumatto ja säkkituoleja.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA venni

Pienessä Lokva Rogoznican kylässä sijaitsevasta Huvila Vennistä avautuu uskomaton panoraamamaisema merelle. Tyylikkäässä ja korkealaatuisessa huvilassa on viisi makuuhuonetta, joihin mahtuu yhteensä kymmenen vierasta.

Huvila Venni tarjoaa hyvät puitteet nauttia Kroatian auringosta. Piha-alueella voi esimerkiksi uida infinity-altaassa, pulahtaa porealtaaseen tai rentoutua aurinkotuoleissa. Sisätiloissa voi viihtyä esimerkiksi pelihuoneessa pelaten, kuntoiluhuoneessa urheillen tai saunan lämmöstä nauttien.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Rita

Huvila Rita on kaunis kivitalo, joka sijaitsee Toscanan maaseudun rauhassa. Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsevasta huvilasta löytyy uima-allas, sauna ja pelihuone. Huvila Ritassa on neljä makuuhuonetta, jotka majoittavat yhteensä kymmenen vierasta.Huvila sopii sijaintinsa ansiosta erinomaisesti rauhallista lomaa kaipaaville. Lähimmät palvelut löytyvät Mancianon kylästä noin vartin ajomatkan päästä. Puolen tunnin ajomatkan päässä on Saturnian kylä, joka on tunnettu upeista kuumista lähteistään ja luonnonaltaistaan.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Karin

Upea Huvila Karin tarjoaa vierailleen vehreitä maisemia ja seesteistä tunnelmaa. Lisäksi huvilassa on tyylikäs sisustus ja hyvä varustelu. Omišin rantalomakaupunkia lähellä sijaitseva huvila majoittaa kymmenen vierasta neljään makuuhuoneeseen.

Huvila Karin on erinomainen kohde rentouttavaan lomaan. Huvilassa kelpaa viettää aikaa esimerkiksi uima-altaassa pulikoiden, pingistä pelaten tai vain rentoutuen ja maisemia ihaillen. Lähimmät palvelut löytyvät noin puolen kilometrin päästä ja hurmaavaan Splitin kaupunkiin pääsee puolessa tunnissa.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Coria

Coria on valloittava huvila pienessä sisilialaisessa kylässä Catanian ja Syrakusan välissä, luonnonkauniissa ympäristössä. Huvilan ehdoton vetovoimatekijä on sen ainutlaatuiset maisemat. Huvilalta avautuu panoraamanäkymä merelle, jonka takaa näkyy Tulivuori Etna.

Kodikkaassa huvilassa on kolme makuuhuonetta, joihin mahtuu yhteensä kuusi vierasta. Uskomattomien näkymien lisäksi huvilasta löytyy esimerkiksi uima-allas ja pingispöytä. Huvilan lähellä on myös paljon rantoja, joista lähin on vain puolen kilometrin päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA GEM

Huvila Gemissä voi lomailla nauttien maaseudun rauhasta. Huvila sijaitsee Zmijavcin kylässä, ja rauhallisesta ympäristöstä huolimatta lähimmät palvelut ovat vain kilometrin päässä. Laadukkaassa huvilassa on neljä makuuhuonetta ja tilaa riittää kymmenelle vieraalle.

Vehreyden ympäröimästä huvilasta löytyy muun muassa poreallas, lämmitetty infinity-allas sekä pelihuone. Lisäksi huvilalta pääsee kätevästi Imotskin kaupunkiin, joka sijaitsee kuuden kilometrin päässä. Imotskista löytyy kauppoja, ravintoloita sekä nähtävyyksiä.


TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA Nomi

Ylellinen merenrantahuvila Nomi sijaitsee erinomaisella paikalla Esteponan ja Marbellan välissä. Sijainti rannalla mahdollistaa kauniin merinäköalan. Huvilan viiteen upeaan makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan kymmenen vierasta.

Huvila soveltuu erityisesti heille, jotka haluavat lomailla hulppeissa puitteissa. Huvilasta löytyy muun muassa spa-osasto, ulkoporeallas, uima-allas sekä kattoterassi. Lisäksi huvilan lähellä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia, kuten golfkenttiä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila gena

Hurmaava Huvila Gena sijaitsee loistavalla paikalla Omišin rantakaupungissa. Vaikka huvila on palveluiden ja nähtävyyksien lähellä, on se silti rauhallisella alueella keskustan hälinän ulkopuolella. Huvilan sijainti mahdollistaa myös kauniin merimaiseman.

Huvila Gena on sisustettu tyylikkäästi ja laadukkaasti. Huvilan kolmeen upeaan makuuhuoneeseen mahtuu majoittumaan kuusi vierasta. Lisäksi Huvila Gena on erittäin viihtyisä ja sieltä löytyy muun muassa infinity-allas sekä oma taverna-alue.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA lore

Sisiliassa, pienessä San Lorenzon kylässä sijaitseva Huvila Lore soveltuu erinomaisesti rentouttavaan lomanviettoon. Huvilassa on tyylikäs sisustus, tilava piha-alue sekä hyvä varustelu. Kuuden henkilön huvilasta löytyy kolme makuuhuonetta.

Viihtyisässä Huvila Loressa kelpaa rentoutua ja nauttia Sisilian auringosta. Huvilasta löytyy muun muassa uima-allas aurinkotuoleineen sekä tilava ulkokeittiö. Läheltä löytyy useita uimarantoja, lähin vain puolen kilometrin päästä. Lisäksi huvilan lähellä on useita vierailemisen arvoisia kyliä ja kaupunkeja, kuten Marzamemin postikorttimainen kylä.


TUTUSTU HUVILAAN