Italia

Vuokraa oma kylä Toscanasta

Ihastuttava Gaggioleto-huvilakokonaisuus on kuin oma pieni kylänsä Toscanassa, henkeäsalpaavan kauniissa Val di Chio -laaksossa. Lähimmän kaupungin, Arezzon, vaikutus yltää Gaggioletoon asti, ja sen rakennukset ovatkin samaa historiallista tyyliä. Kauniit, rustiikkisesti sisustetus rakennukset henkivät aitoa Toscanan tunnelmaa. Alueen erikoisuus ovat lukuisat viinitilat, joissa pääsee maistelemaan Toscanan maailmankuuluja viinejä.

Gaggioleto kylä

Gaggioleto kylä muodostuu neljästä historiallisesta rakennuksesta ja majoittaa yhteensä jopa 26+2 vierasta. Gaggioleton huvilakokonaisuuteen kuuluu suuri kahden asunnon huvila La Casa Rosa, kaksi pienempää huvilaa Il Fienile ja La Capanna sekä upea kahden asunnon La Palazzina. Kohde on vuokrattava sekä kokonaisuutena että osina.

Gaggioleto on erinomainen paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia kaikenkokoisille seurueille. Aito Toscanan tunnelma ja kuvankauniit maisemat tekevät tapahtumastasi takuuvarmasti viihtyisän!

TUTUSTU HUVILAAN TARKEMMIN

Viinitila

Noin 1,5 kilometrin päässä Gaggioletolta on Buccelletti Cantinan viinitila, missä juhlatilaisuuksia voi viettää Toscanan upeissa maalaismaisemissa. Viinitilalla on myös mahdollista päästä maistelemaan Toscanan maailmakuuluja viinejä. Buccelletti Cantina tarjoaa valikoiman valko-, rosé- ja punaisia ​​IGT Toscana -viinejä. Tila tuottaa myös hienoja brandyjä, grappaa ja arvokasta ekstra-neitsytoliiviöljyä, jotka edustavat alueen luomuviljelyä.

Hääjuhlat

Tasokkaassa huvilakokonaisuudessa vietät unelmiesi häät ihanissa Italian maisemissa. Hyvin hoidettu puutarha muuntautuu helposti upeaksi juhlapaikaksi, ja huvilat tarjoavat majoituksen hääseurueelle. Villada auttaa mielellään häiden järjestämisessä, kauttamme on esimerkiksi mahdollista tilata hääsuunnittelija.

Yritysmatkat

Villada tarjoaa yritysasikkaille monipuolisia matkavaihtoehtoja perinteisestä myyntikilpailumatkoista, koko henkilöstön virkistysmatkoihin ja etätyöskentelyyn ulkomailla. Kohde, matkan kesto ja majoituksen ympärille tulevat aktiviteetit räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaan. Esimerkiksi incentive-matka on erinomainen keino palkita sekä sitouttaa henkilöstöä.

Gaggioleton huvilakokonaisuus sopii hyvin myös yrityskäyttöön. Tuo henkilöstö nauttimaan incentive-matkasta, järjestä yritysjuhlat tai varaa huvilat etätyöskentelyyn!

Lisämajoitus

Gaggioleton huvilakokonaisuuden lisäksi noin 15 minuutin ajomatkan päästä löytyy kolme muuta huvilaa, jotka mahdollistavat lisää majoitustilaa esimerkiksi vaikka hääjuhlien yhteydessä. Huvila Borgo Stefano majoittaa yhteensä 12 vierasta ja Huvila San Martino, sekä Huvila Guardata kummatkin yksinään 8 vierasta. 

Huvila Borgo Stefano

Huvila San Martino 

Huvila Guardata 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

info@villada.fi / +358 409 527 560