Blogi

Etätyöskentely ulkomailla

Tämän päivän työskentelytavat mahdollistavat yhä useammassa yrityksessä etätyöskentelyn ulkomailla. Villada tarjoaa etätyöskentelyyn monipuolisia vaihtoehtoja lyhyistä workshop-viikonlopuista jopa yli kuukauden mittaiseen etätyöskentelyjaksoon. Majoitusvaihtoehtomme vaihtelevat pienemmistä huviloista yksityisiin linnoihin tai jopa resortteihin. Majoituksen lisäksi autamme tarvittavien lisäpalveluiden ja työskentelyfasiliteettien järjestämisessä.

4 viikon offsite -työskentelyjakso karibialla

Järjestimme asiakkaallemme 4 viikon mittaisen etätyöskentelyjakson Karibialla. Matkan lähtökohtana oli tavoite viedä yli 100 hengen henkilöstö marraskuussa lämpöiseen ja miellyttävään työskentely-ympäristöön. Aluksi kartoitettiin useita eri vaihtoehtoja Karibialta ja Aasiasta. Kohteeksi lopulta valikoitui yksi Karibian saarista. Yritykselle järjestettiin majoitus 4 tähden beach resortissa sekä mukautetut (ulko-ja sisä) toimistotilat resortin yhteydestä. 

Lue lisää

TIIMIN WORKSHOP -VIIKKO KROATIASSA

"Etätyöskentely Kroatiassa piristi ja antoi uutta virtaa työntekoon. Kauniit maisemat inspiroivat ja palaverit olivat astetta mukavampia auringossa uima-altaan tai meren äärellä."

- Cyrila, Republic of Communications

ESIMERKKIMATKA:

Kesto: 5vrk (maanantai-perjantai)
Henkilömäärä: 8
Majoitus: Huvila Primosten VII 

Tiimin kick-off COMOJÄRVELLä

"Reissu meni erittäin loistavasti, ei kai enempää olisi voinut toivoa! Huvila (tai pitäisikö sanoa palazzo) teki toki vaikutuksen koko porukkaan – mukaan lukien allekirjoittaneeseen, vaikka olinkin kuvista sen jo nähnyt. Myös omistaja ansaitsee erityiskiitokset, hän oli todella avulias ja kommunikaatio toimi hänen kanssaan helposti. Retket ja muut järjestetyt ohjelmanumerot onnistuivat oikein hyvin, ei mitään valittamista. Comojärvi taisi varastaa palan meidän kaikkien sydämistä, kerrassaan viehättävä kohde superhyvine luontoretki mahdollisuuksineen. Jo vuosi sitten homma toimi kanssanne mallikkaasti, joten osasinkin odottaa, että olette luotettavia ja hyviä järjestäjiä, ja lunastitte tämän ennakko-odotuksen jälleen kerran."

- Miia Mäkinen, Executive Assistant

ESIMERKKIMATKA:

Kesto: 3vrk (torstai-sunnuntai)
Henkilömäärä: 10
Majoitus: Huvila 1913 - linkki  

ota yhteyttä

+358 40 9527 560 / YRITYSMATKAT@VILLADA.FI