Blogi

Incentive-matkat

Incentive-matka on erinomainen keino palkita sekä sitouttaa henkilöstöä. Villada tarjoaa yritysasikkaille monipuolisia matkavaihtoehtoja perinteisestä myyntikilpailumatkoista, koko henkilöstön virkistymatkoihin. Kohde, matkan kesto ja majoituksen ympärille tulevat aktiviteetit räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaan. Incentive-matkojemme toteutukset vaihtelevat 10 hengen huvilamatkoista yli 100 hengen toteutuksiin. Tutustu alla esimerkkitoteutuksiin ja matkaideoihin.

incentive-matka TOSCANASSA

"Matka oli erittäin onnistunut ja huvila teki suuren vaikutuksen työkavereihini! Itsekin olin positiivisesti yllättynyt siitä, miten iso huvila olikaan ja miten tajuttoman hienolla paikalla peltojen keskellä. Kun järjestää noinkin isolle porukalle matkaa, on kiva, että välissä on luotettava suomalainen toimija. Vähentää huomattavasti omaa stressiä, kaiken suhteen.”"

- Miia Mäkinen, Executive Assistant

ESIMERKKIMATKA:

Kesto: 3vrk (torstai-sunnuntai)
Henkilömäärä: 10
Majoitus: Huvila La Pacchia - linkki

HENKILÖSTÖN VIRKISTYSMATKA YKSITYISESSÄ LINNASSA

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"

- Lotta Hermonen, Office Manager

ESIMERKKIMATKA:

Kesto: 3vrk (torstai-sunnuntai)
Henkilömäärä: 40
Majoitus: Linna Luccia, Rooma - linkki 

Myynnin palkintomatka Portugaliin

"Myyntikilpailun palkintona veimme 16 henkeä 5 päivän palkintomatkalle Portugaliin. Matka oli täydellisesti suunniteltu ja sai paljon kehuja koko porukalta. Tämä oli meidän yrityksen onnistunein ulkomaanmatka. "

- Miikka Kilpeläinen, myyntijohtaja, LVIturva

ESIMERKKIMATKA:

Kesto: 5vrk (maanantai-perjantai)
Henkilömäärä: 16
Majoitus: Huvila Troia - linkki

ota yhteyttä

+358 409 527 560 / yritysmatkat@villada.fi