Häät Italiassa

Häät Italiassa

Onko suunnitelmissanne häät Italiassa? Valikoimastamme löytyy monia huviloita, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin. Tässä kokoelmassa on koottuna vaihtoehtoja, joissa viettää unohtumaton hääjuhla.

Villadan häähuvilat

Tasokkaat huvilamme sopivat erinomaisesti häiden järjestämiseen. Upeat pihapiirit unohtamattomien maisemien kruunaamana muuntuvat helposti unelmiesi juhlapaikaksi. Yksityinen juhlapaikka tarjoaa vieraille usein myös majoituksen, ja tilavissa ruokasaleissa voi järjestää kauniita kattauksia isommallekkin seurueelle.

Tarvitsetko apua hääsuunnitteluun?

Majoituksen ja juhlapaikan etsinnän lisäksi Villada voi antaa suosituksia sopivista palveluntarjoajista muihin hääjärjestelyihin. Lisäpalvelut (catering, kuljetukset, koristelut, esiintyjät ja muut oheisohjelmat) varataan aina suoraan palveluntarjoajilta eivätkä ne sisälly huvilan vuokrahintaan.

Villadan tekee myös tiivistä yhteistyötä suomalaisen Toscanan Tuuli -hääsuunnittelutoimiston kanssa. Toscanan Tuulen kautta asiakas saa kokonaisvaltaisen ja huolettoman palvelun Italia-häiden järjestämiseen.