Häät Italiassa

Häät Italiassa

Onko suunnitelmissanne häät Italiassa? Valikoimastamme löytyy monia huviloita, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin, kuin suurempiinkin juhliin. Tässä kokoelmassa on koottuna vaihtoehtoja, joissa viettää unohtumaton hääjuhla. Sopivan huvilan lisäksi Villadan kautta on mahdollista saada apua myös muihin hääjärjestelyihin.

Villadan häähuvilat

Tasokkaat huvilamme sopivat erinomaisesti häiden järjestämiseen. Upeat pihapiirit unohtamattomien maisemien kruunaamana muuntuvat helposti unelmiesi juhlapaikaksi. Yksityinen juhlapaikka tarjoaa vieraille usein myös majoituksen, ja tilavissa ruokasaleissa voi järjestää kauniita kattauksia isommallekkin seurueelle.

Ota yhteyttä info@villada.fi / +358 50 353 9533

Tarvitsetko apua hääsuunnitteluun?

Majoituksen ja juhlapaikan etsinnän lisäksi Villada auttaa sopivien palveluntarjoajien valinnassa muihin häähärjestelyihin. Häähuviloihimme on saatavilla kattavasti lisäpalveluja, kuten catering-palvelut, kuljetukset, koristelut, esiintyjät ja muut oheisohjelmat. 

Villadan tekee myös tiivistä yhteistyötä suomalaisen Toscanan Tuuli -hääsuunnittelutoimiston kanssa. Toscanan Tuulen kautta asiakas saa kokonaisvaltaisen ja huolettoman palvelun Italia-häiden järjestämiseen.

Ota yhteyttä info@villada.fi / +358 50 353 9533