KOKOELMA

Häät ulkomailla

Onko suunnitelmissanne häät ulkomailla? Valikoimastamme löytyy monia huviloita useista eri maista, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin. Tässä kokoelmassa on koottuna vaihtoehtoja, joissa viettää unohtumaton hääjuhla.

villada häähuvilat

Villadan häähuvilat on valittu siten, että ne sopivat hyvin häiden järjestämiseen. Huvilat ovat tasokkaita ja täyttävät tarkat laatukriteerit. Monissa vaihtoehdoissa esimerkiksi suuret ja kauniit puutarhat muuntautuvat upeiksi juhlapaikoiksi. Isommissa huviloissa tilavissa ruokailusaleissa voi järjestää kauniita kattauksia sisätiloissa koko juhlaväelle. Yksityisen juhlapaikan lisäksi, monet häähuvilat tarjoavat myös majoituksen useille vieraille.

LISÄPALVELUT

Villada auttaa huvilan etsinnässä, jotta löydätte juuri toiveidenne mukaisen majoituksen ja hääjuhlapaikan. Huviloihin on saatavilla myös palveluja, kuten esimerkiksi kokki, päivittäinen siivous & ylläpito sekä kuljetukset. Villadan verkostojen kautta on mahdollista saada suosituksia paikallisista palveluntarjoajista, joiden kanssa edellä mainitut palvelut ovat suoraan järjestettävissä.