KOKOELMA

Häät ulkomailla

Onko suunnitelmissanne häät ulkomailla? Valikoimastamme löytyy monia huviloita useista eri maista, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin, kuin suurempiinkin juhliin. Tässä kokoelmassa on koottuna vaihtoehtoja, joissa viettää unohtumaton hääjuhla. Sopivan huvilan lisäksi Villadan kautta on mahdollista saada apua myös muihin hääjärjestelyihin.

villada häähuvilat

Villadan häähuvilat on valittu siten, että ne sopivat hyvin häiden järjestämiseen. Huvilat ovat tasokkaita ja täyttävät tarkat laatukriteerit. Monissa vaihtoehdoissa esimerkiksi suuret ja kauniit puutarhat muuntautuvat upeiksi juhlapaikoiksi. Isommissa huviloissa tilavissa ruokailusaleissa voi järjestää kauniita kattauksia sisätiloissa koko juhlaväelle. Yksityisen juhlapaikan lisäksi, monet häähuvilat tarjoavat myös majoituksen useille vieraille.

tarvitsetko apua hääsuunnitteluun?

Villada auttaa huvilan etsinnässä, jotta löydätte juuri toiveidenne mukaisen majoituksen ja hääjuhlapaikan. Huviloihin on saatavilla myös palveluja, kuten esimerkiksi kokki, päivittäinen siivous & ylläpito, sekä kuljetukset. Lisäksi Villadan verkostojen kautta avuksi on mahdollista saada hääsuunnittelija, joka on apuna muissa hääjärjestelyissä.