TOP 10 HUVILAT

Hienoimmat merinäköalat

Mikä sen parempaa lomaillessa, kuin ihailla kuvankaunista näköalaa merelle? Näköala, joka muuttuu vuorokaudenajasta riippuen; voit ihailla omalta terassilta merimaisemaa auringon noususta auringon laskuun ja rentoutua lomanviettoon. Olemme koonneet alle valikoimastamme huvilat, joissa pääset parhaiten nauttimaan merimaisemista.

huvila gaia i

Libyanmeren äärellä Kreetan Agios Pavlosin rannalla sijaitseva uniikki huvila, jonka maanläheinen, luontoon sulautuva arkkitehtuuri ihastuttaa. Tämä kahden makuuhuoneen tyylikkäästi sisustettu huvila sopii hyvin kahdelle pariskunnalle tai pienelle perheelle, sillä huvila majoittaa neljä vierasta.

Huvilan oma uima-allas sekä ranta aivan huvilan läheisyydessä takaavat rentouttavan loman vierailleen. Viereiselle hiekkarannalle pääsee huvilalta menevää polkua pitkin. Viehättävä Agios Pavlos sijaitsee kolmen kilometrin päässä ja sieltä löytyy paikallinen taverna, kahvila, baari ja minimarket. Agia Galinin suosittu merenrantakohde on puolen tunnin ajomatkan päässä ja Rethymnonin kaupunkiin ajomatka kestää hieman yli tunnin.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA ANNA

Omiksen Rivieralla, Kroatiassa sijaitseva hulppea huvila Anna mahdollistaa rentouttavan loman viettämisen. Huvila sijaitsee kuvankauniissa Pisakin rannikokylässä; huvilan sijainnin ansiosta alueiseen kuten Baška Vodan, Makarskan ja Omis tutustuminen on helppoa. Huvila Anna on uusi, 2021 valmistunut huvila, joka tarjoaa vierailleen upean uima-altaan ja kaksi poreallasta merimaisemalla, lisäksi sisältä löytyy sauna ja elokuvahuone. Huvilan kuusi tyylikästä makuuhuonetta majoittaa yhteensä 12 hengen seurueen.

Huvilan kolme kerrosta ja ulkotilat tarjoavat parastaan ja huvilan läheltä löytyy rauhallinen ranta, jossa voi viettää rentouttavia päiviä. Pisakin kylä on noin puolen kilometrin päässä huvilalta josta löytyy lisää pikkukivirantoja ja keskusta-alue josta löytyy ravintoloita ja kauppoja.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA PIRANDELLO

Upea Sisilia, Taorminan alue ja tämä mahtava huvila luovat unohtumattomat puitteet lomallesi huvila Pirandellossa. Huvila on aivan merelle johtavan tien varrella ja kävelyetäisyydellä lähimmältä rannalta. Huvila sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Cataniasta. Tämä kahden makuuhuoneen huvila majoittaa kolme vierasta.

Huvila on vanhaan torniin kunnostetun, tyylikkäästi sisustettu kohde, joissa upeiden sisätilojen lisäksi voit ihailla maisemaa terassilta ja porealtaasta käsin. Lyhyen ajomatkan päästä huvilasta löytyvät Etnan rinteillä sijaitsevat kylät, historiallinen Catania sekä Riviera dei Ciclopin kalastajakylät. Hieman kauempana saaren eteläpuolelta löytyvät viehättävät barokkikaupungit Syracuse ja Noto.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA MELODY

Huvila Melody sijaitsee Makarskan Rivieralla, upean Baska Vodan äärellä. Huvilalta on mahtavat meri- ja vuoristonäköalat, joita on helppoa ihailla huvilan uima-altaalla uidessa, porealtaalla nauttiessa poreista ja terassilla nauttiessa maittavista aterioista ulkoruokapöydän ääressä. Huvilan kolme, tilavaa makuuhuonetta majoittaa kuusi aikuista ja lisävuoteiden ansiosta vielä kaksi lasta.

Tästä elegantisti sisustetussa huvilassa, upeiden maisemien äärellä, on helppoa rentoutua loman viettämiseen. Baska Voda sijaitsee Biokovuoriston äärellä, Adrianmeren rannalla, alueelta löytyy rannan lisäksi paikallisia kauppoja sekä tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita. 

TUTUSTU HUVILAAN  

HUVILA BELLISSA

Huvila Bellissa on eksklusiivinen merenrantahuvila Sisilian kaakkoisrannikolla Marina di Notossa. Huvila sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Noton historiallisesta keskustasta ja Vendicarin luonnonpuistosta. Huvilaa ympäröi pieni puutarha ja tilavat terassit, sekä lämmitetty suolavesiuima-allas. Huvila on täysin ilmastoitu ja se majoittaa kahdeksan vierasta.

Ranta, ruokakaupat ja ravintolat löytyvät vain kilometrin etäisyydeltä. Huvilan sijainti mahdollistaa vierailun kaupungeissa kuten Syrakusa, Catania, Taormina, sekä merenrantakohteet kuten Marzamemi ja Portopalo di Capo Passero.

TUTUSTU HUVILAAN  

huvila lUZEINA

Villa Luzeina sijaitsee kauniilla Lagosin alueella Etelä-Portugalissa. Huvilassa on viisi makuuhuonetta 10 hengelle. Huvilasta on upeat merinäkymät, ja sijainti on erittäin rauhallinen. Terassilla on iso infinity-allas aurinkotuoleineen. 

Kaikki tarvittavat palvelut, kuten supermarketit ja ravintolat, löytyvät lyhyen ajomatkan päässä, ja ranta on vain kävelymatkan päässä. Sijainti on ihanteellinen päiväretkille lähimmille rannoille ja kaupunkeihin, kuten Burgau ja Lagos.

TUTUSTU HUVILAAN   

huvila arcoda

Madeiralla, Atlantin valtameren äärellä Arco da Calhetan kylässä sijaitseva rinnehuvila Arcoda tarjoilee upeita merinäköaloja. Suurien ikkunoiden myötä myös tyylikkäät sisätilat ovat täynnä luonnonvaloa. Tässä kolmen makuuhuoneen huvilassa lomailee mukavasti kuusi henkilöä.

Lähde viettämään lomaa Madeiran auringon alle, uima-altaan äärelle, jossa voit nauttia maisemista ja lämmöstä. Yksi Madeiran isommista hiekkarannoista, Praia da Calheta on vain 5 minuutin ajomatkan päässä huvilalta. Madeiran pääkaupunki Funchal on vain 30 kilometrin päässä.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila kaleido

Rinnehuvila Kaleido sijaitsee Sellian alueella, Kreetalla. Huvilan sisältä ja ulkoa avautuvat mahtavat näköalat Kreetanmeren äärettömään siniseen. Huvila sopii hyvin Kreetan keski- ja etelärannikolle tutustumiseen; huvila sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Rethymnonista. Kolmen makuuhuoneen huvila omalla uima-altaalla sopii kuudelle ( + kahdelle ) hengelle ja on ihanteellinen perheille ja ystäville, jotka haluavat tutustua nähtävyyksiin tai kaipaavat rauhaa ja rentoutumista.

Tämä moderni kaksikerroksinen huvila pitää sisällään myös "Skylounge" - tilan, josta on yksinkertaisesti upeat näköalat auringonnoususta auringonlaskuun. Viehättävä Sellian vuoristokylä on kävelymatkan päässä huvilasta. Selliassa on muutama erinomainen ​​taverna, supermarketti ja käsityökauppa. Suosittu Plakiaksen turistikohde on vain muutaman kilometrin päässä ja sieltä löytyy monia ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila vanesa

Kroatian Dubrovnikissa sijaitsevasta huvila Vanesasta löytyy oma, yksityinen uima-allas sekä poreallas, joista on helppoa ihailla näköalaa niin Adrianmerelle kuin Lokrumin saarelle. Huvila sijaitsee yhdellä Dubrovnikin hienoimmista, yksityisistä asuinalueista; kävelymatkan päässä Dubrovnikin historiallisesta vanhasta kaupungista. Tämä viiden (+1) makuuhuoneen huvila majoittaa yhteensä kymmenen (+2) vierasta.

Huvilassa majoittuvat nauttivat varmasti lomastaan tässä tyylikkäästi sisustetussa kohteessa, jonka sisä- ja ulkotilat antavat parastaan.
Huvilasta on helppoa myös lähteä kiertelemään nähtävyyksiä ja nauttimaan paikallisista ruoista ja herkuista alueen ravintoloihin.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila el altozano

Malagan alueella, Espanjassa sijaitseva El Altozano huvila on upea kohde, joka tarjoilee vierailleen upeita merimaisemia, historian havinaa ja moderneja mukavuuksia. Tämä suomalaisomisteinen huvila sijaitsee rauhallisella kadulla 1300- luvulla rakennetun Gibralfaro-linnoituksen, Malagueta-rannan ja puistoalueiden läheisyydessä. Malagan keskustaan kävelee noin kahdessakymmenessä minuutissa. Viiden makuuhuoneen huvila omalla uima-altaalla ja upealla merinäköalalla majoittaa yhdeksän-kymmenen vierasta.

Huvilan sisustuksesta löytyy Andalusialaista tunnelmaa. Huvilan isot ikkunat mahdollistavat maiseman ihastelun niin ruokapöydän ääressä istuessa, kuin sohvalla rentoutuessa. Huvilassa oleva hissi takaa sen, että huvila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Huvilan terasseilta löytyy yksityinen uima-allas, aurinkotuoleja, tulisija, oleskeluryhmiä sekä oma pieni ”bodega” eli baari.

TUTUSTU HUVILAAN